Öf konuyu çok mu teknik anlattım heralde ya. Kısaca işime karışılıyor ve işim çirkinleşiyor.(okunduktan sonra hay derdini ... denebilecek)
Bak yazmadım bile kopyala yapıştır yaptım konu ne onu hiç anlamadım zaten
Umarım bu özelliğinden kurtulursun. Ben de tam bir amelespordum, işimde istenen şeyi güzel yapamadiysam rahat uyuyamazdim,bu yüzden gece üçe kadar operasyonun başında durmuşluğum olmustu.her halta titizlenmek gibi bir özişkencem var.
Ya ben sosyal medya kökenli olsaydım zaten atarımı giderimi yapmıştım ama böylesi daha iyi diyecek otoritem, geçmişim yok. Yalnız bir şekilde kulak dolgunluğum bu alanda arkadaşlarımdan öğrendiklerim var. Sertifika falan alayım diyorum coursera gibi bir yerden onu masaya çarpayım yeter lan diyeyimBu senin işin değil ki konu sahibesi, sen
Grafik tasarımcısı mısın? hayır
Şirketin PR çalışanı mısın, içerik hazırlayıcısı mısın? hayır
Sosyal medya uzmanı mısın? hayır
Bu seninle alakasız bir iş, içinde grafik olan işlerin zaten bu işin uzmanı olan çalışanlarca hazırlanması gerek sen yetersiz/kötü çalışan değilsin.
Bu işi bana attılar yazmışsın madem öyle, işyerindeki görev tanımını değiştircekler, PR uzmanı alanını doldurcaksin. Şefin zaten kafasız, işi alakasız birinin başına atıyor sonra da bepenmiyor. Bana micromanagement yapan olsa veririm işi eline al beğenmiyorsan sen yap derim.
Siz çok large scale imişsiniz ya bizim kontrol benim kolajcı yöneticideYa şöyle diyim, benim kurumsal iletişim kökenli 20 yıllık senior managerim bile, kurumsal iletişimden uygunluk almadan bir post paylaşamıyor.
Yettiniz ülen profesyonel is bekleyip sonra picasso tablosu gibi işimi parmak boyasiyla rötüşlayip sinirimi çığır, sacimi yoldur yapiyosunuz deEvet alanım değildi ya kimse bana hesap sormuyor ama ben sağımdaki ve solumdaki meleklerden utanıyorumŞu an o iş bana kaldı yani ve kalitesiz is yapmak canımı sıkıyor sonra iş yapmak yerine KKda sürtüyorum
Bence şu anda da carpabilirsin aazin ortasinaYa ben sosyal medya kökenli olsaydım zaten atarımı giderimi yapmıştım ama böylesi daha iyi diyecek otoritem, geçmişim yok. Yalnız bir şekilde kulak dolgunluğum bu alanda arkadaşlarımdan öğrendiklerim var. Sertifika falan alayım diyorum coursera gibi bir yerden onu masaya çarpayım yeter lan diyeyim
Yöneticinin düzeltmesi sonucu ortaya çıkan işYettiniz ülen profesyonel is bekleyip sonra picasso tablosu gibi işimi parmak boyasiyla rötüşlayip sinirimi çığır, sacimi yoldur yapiyosunuz de
Ya anlıyorum ne dediğini ama işle özdeşleşmezsem olmuyor yapamıyorum kısa süre girip çıktığım yerler oldu bu yüzden. Bir de olanakları güzel gerçekten inkar edersem çarpılırımUmarım bu özelliğinden kurtulursun. Ben de tam bir amelespordum, işimde istenen şeyi güzel yapamadiysam rahat uyuyamazdim,bu yüzden gece üçe kadar operasyonun başında durmuşluğum olmustu.
son isimde (gerçekten bir gram seviyordum sadece. Kabus gibi bir aşiret şirketiydi) karar verdim görev tanımımin üstünde yere iğne düşsün almayacağım diye. Şirket yansa bir evrak kurtarmazdim, böyle böyle üç sene calistim , şükür ayrıldım.
Umarım geçen üç senemden bir seyler ogrenmsimdir, sonraki işlerimde de elin şirketi için kendimden vermeye bir son veririm
Sana da tavsiyem biraz bu. Ne canını sikiyorsun, senin şirketin mi? Onu yönetici diye başınıza koyup fazla maaş veren canını sıksın. Tüm işi sen yapiyorsun, görev tanımında olmadığı için bilmesi gerekenler bunu bilmiyor bile. Övgüleri o alıyor. Boşversene
Zaten gozumde buna benzer bisey canladi benim de hdhdhdYöneticinin düzeltmesi sonucu ortaya çıkan iş
Valla zaten konuşmacıların tipi de böyle kayık oluyo zavallıların. İzin bile almadan çat çat her yere koyuyoruz kiminin ağzı açık gözü kapalı kiminin gıdısı çıkmış kafa aşağıdaZaten gozumde buna benzer bisey canladi benim de hdhdhd
Anacim o kadar ucubik fotolarla bir Rembrandt cikmayacak ortaya zaten, birak naparsa yapsin,bu devirde istedigin imkanlarla is bulmak zor, buna takilma o zaman diycem, en fazla altina bunu bu hale ben getirmedim yazabilirsinValla zaten konuşmacıların tipi de böyle kayık oluyo zavallıların. İzin bile almadan çat çat her yere koyuyoruz kiminin ağzı açık gözü kapalı kiminin gıdısı çıkmış kafa aşağıda
Şey planladım bak konuyu yazarken. Yeni bir PR ajansıyla anlaşıldı bizim genel müdür de onlara yıkabildiği kadar iş yıkmak istiyor. Dedim ki sosyal medyaya da baksınlar öneri sunsunlar destek olsunlar vs. Mail de attım. Ajansla yalnız toplanti ayarlayabilirsem kolajlari silin dediler diycemAnacim o kadar ucubik fotolarla bir Rembrandt cikmayacak ortaya zaten, birak naparsa yapsin,bu devirde istedigin imkanlarla is bulmak zor, buna takilma o zaman diycem, en fazla altina bunu bu hale ben getirmedim yazabilirsin
Bence entrika su anda en dogru yaklasim olabilir, kadina direkt soylesen alik gibi bakma gibi ihtimali var, halbüsü cok guzeldi benim elisi calismalarim, patates baskilarim diye, eminim begeniyodur kendi yaptiginkŞey planladım bak konuyu yazarken. Yeni bir PR ajansıyla anlaşıldı bizim genel müdür de onlara yıkabildiği kadar iş yıkmak istiyor. Dedim ki sosyal medyaya da baksınlar öneri sunsunlar destek olsunlar vs. Mail de attım. Ajansla yalnız toplanti ayarlayabilirsem kolajlari silin dediler diycemöf toplanti yalnız olmasa bile kolajlarimizi nasil buldunuz diye sorucam ya kafaya koydum. Dönülmez ufkun başlangıcındayim
Kavga mi cikarsin yani, anlamadim su anBu konularda duruşum nettir.
“Padişah sen isen gel devletinin başına geç. Eğer padişah ben isem sana emrediyorum ordunun başına geç”.
Aynen ya ajanstan birini kafalamam lazım. Kime yönlendirirlerse benim kadının dolu oldugu saat için telefonda randevu alicam hahahBence entrika su anda en dogru yaklasim olabilir, kadina direkt soylesen alik gibi bakma gibi ihtimali var, halbüsü cok guzeldi benim elisi calismalarim, patates baskilarim diye, eminim begeniyodur kendi yaptigink
Kavga mi cikarsin yani, anlamadim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?