Isirik

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
544
Arkadaslar abimin oglumla ayni yasta 5 yasinda erkek cocuklarimiz var. Surekli oglumu dovme itme pesinde. Babasi oyle alistiriyor kavgaci. Benim oglumda sesiz sakin kavga bilmeyen cocuktur . Abimin buyuk oglu da boyleydi. Simdi 10 yasinda cok cektiler. Ilac kullaniyo. Bugun kucuk oglu cocugumun kolundan cok kotu issirdi. Cocugu zor kurtardik. Ben dayanamayip istemsiz bir tokat attim. Ve sinirlendim. Etini koparada bilirdi. Sonra abime nasil yetistirmissin ya hayvan gibi issirilirmi dedim. Abimde sinirlenip senin oglun kiz gibi dedi. Bende boyle olmasi daha iyi sonra ilac kullanmak zorunda kalir dedim. Biz laf dalasina girdik. Ama abim boyle surekli kavga isdirik itme ogretiyor. Simdi ben abime oyle soyledigim ve tokat attigim icin cokk pismanim. Arayip ozur dilemek istiyorum. Ama oglum acidan cok agladi. Kolu sisdi. Halen neden issirildiginin farkinda degil. Insallah karisik yazmamisimdir. Offf uzgunum ve pismanimmm.

yani ama sinirle söylemissin sonuçta

ilacı tam olarak neden kullanıyor belki kırıcı olmuştur

ancak ara tabi bişey kaybetmezsin ancak yanlışlarınıda söyle oyle çocukmu yetiştirilir yahu

Abin arayıp nasıl olduğunu sorsun bekle biraz
Aramazsa ara sitemle karışık konuş
Ayrıca ne demek kız gibi oğlun
Abiniz cocukların bu herşeyi kafalarında sorguladığının farkında deilmi o nasıl bi laf

Cocuklugu cok sikintili gecmisti. Ve yazmak bile istemefim ama o da ogluma top gibi dedi.

O top gibi lafindan sonra sen kendi ogluna bak iyi yetistirdigin icin mi simdi ilac kullaniyo dedim. Offf ama icim ciz etti. Dikkat eksikligi icin ilac kullaniyo

Cocuklugu cok sikintili gecmisti. Ve yazmak bile istemefim ama o da ogluma top gibi dedi.

Halla arayıp özürmü dilemek istiyordun
Şuanda dediği her laf telafisi olmayan şeylere yol acabilir herşey merakla başlar
Bana öyle dendi öyleyim demeyle uzak durun mümkünse
Patavatsızlar

hep derim çocuk oyapmak için bi yumurta bi sperm bide

yapmak için sertifika verilmeli

herkes anne baba olmamalı kusura bakmayın ama çok kızıyorum minicik yavruların böyle yetiştirilmesine

Benim oglum hassas . Kavga nedir bilmez. Cocuk issirildiginda ne oldugunu bile anlamadi.

Kulağı ısırılıp kolu nasıl şişiyor

ıssırık ısdırık ıstırık

gerçekten kulağınıza doğru mu geliyor böyle telaffuz etmek...

güzelim ısırık olmuş ısdırık :mad:

vallah korkulur senin gibilerden :KK48:

ben en çok beYendim yazana kızıyorum yumuşak ğ neden yazmıyolarsa

bide bağlaçlara takılanlar var valla deli olurlar benim yazıları görünce:KK48:

Bunun taktiği neydi ya aynı şekilde çocugun kolunu ısırıyordun ondan sonra çocuk bir daha yapmıyordu o hareketi bir yerde görmüştüm buna şekil bir şey , tokat yerine sizde kolunu ısırsaydınız ne kadar acıttığını anlayıp bırakabilirdi. , abin de çok cahilce konuşmuş arama boşver onlar suçlu pitpul yetiştiriyorlar sanki salacaklar çocuğu meydana.

vallah korkulur senin gibilerden :KK48:

ben en çok beYendim yazana kızıyorum yumuşak ğ neden yazmıyolarsa

bide bağlaçlara takılanlar var valla deli olurlar benim yazıları görünce:KK48:

ben beYenmiyorum vallahi böyle yanlış yazımları.. kim ne derse desin herkeZin kendi düşüncesi ama bence yaLnış. üstelik eYlenceli de değil.. ilkokula giden YİYENim bile olsa affetmem :KK71:

ben beYenmiyorum vallahi böyle yanlış yazımları.. kim ne derse desin herkeZin kendi düşüncesi ama bence yaLnış. üstelik eYlenceli de değil.. ilkokula giden YİYENim bile olsa affetmem :KK71:

de da bağlacı hariç sorunum yok SANIRSAM:KK53:

Ne olursa olsun bi çocuğa şiddet uygulanmaz. Aklı alsa zaten yapmaz. Babası gelip ısırıyor mu sizi hiç? Bilmiyor çocuk. Ayrıca kimse çocuğu sorunlu olsun ilaç kullansın istemez. Özür dilemesiniz diye düşünüyorum.

X