- 18 Ağustos 2009
- 337
- 285
- 323
- Konu Sahibi papatyaesra
-
ben ufa kullandım canım 1 yıl, güzel ısıtıo fakat kapattığın an gidio sıcaklık. ama bunu her elektrik sobasında yaşarsın.
bu ufolarda elektrik parası nasıl geliyordu merak ettim bizi bilgilendirirsin sanırım!
gecen sene bende kullandım ufolardan ama 50 lira gelen elektırık faturam 150 gelmeye basladı üstelik kapattıgın an sıcaklık gidiyor
bu arada 1800 watt lık bir ısıtıcıyı günde 3 saat 30 gün ve son ayarında durmadan çalıştırırsan faturana 45 tlye yakın bir tutar eklenir hesap ettiğim kadarıyla..:)
bu arada 1800 watt lık bir ısıtıcıyı günde 3 saat 30 gün ve son ayarında durmadan çalıştırırsan faturana 45 tlye yakın bir tutar eklenir hesap ettiğim kadarıyla..:)
tesekkür ederim canım hesabın için siz ne marka klima kullanıyorsunuz daha az fatura mı geliyor?
kalorifr ri tercih ederim
vaillant iyi az yaj-kıyormuş[/QUOTE
Arkadaşım tek mesele tercih olsa heralde herkes kaloriferi tercih ederdi,bilmem anlatabildim mi?Bu arada monitöre bakmadan mı yazmaya çalışıyorsun
biz airfelin plasma modelini kullanıyoruz.fatura konusunda karşılaştırma çok net yapamam çünkü başka bişey kullanmadım,ama yine de çevremde gördüğüm kadarıyla daha iyi ısıttığını ve daha ekonomik olduğunu düşünüyorum.bu arada öğrenci olduğun yazıyor,ailenden ayrı yaşıyorsan yani öğrenci evinde ve 3 saat gibi kısa sürelerde kullanacaksan ufo ve benzeri alabilirsin bence.çünkü ilk maliyeti çok daha az ve taşınabilir.evin heryerinde kullanırsın ve taşınırsan falan klima gibi demonte monte problemleri yaşamazsın.bir de hani ufoya benzeyen bir ısıtıcıdan bahsetmişsin ya hepsiburada da kullanıcı yorumları var bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?