- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canim sen bazi seyleri sorun yapiyorsun ama gereksiz sana sevgilinden teklif geliyor ama zamani var kalpleriniz üst üste cikmisBende bendee. İlla evli olmamız gerekmiyo sanırım :)
Ben buğday tenliyim sevgilim sarışın. :)
bana da bakar mısın tatlım?
ailenize mesfe girmis canim kumral bir kadin var senin yaninda ailenin arasinda esin ailesinden baska birseyi düsünmüyor
resimde görüldüğü gibiyiz =)
canim sevgilinin sorunu var zamanla hallolacak sen ona mesafelisin sevgilin seni cok özlüyor birde evlilik var canim ama bütün falinda özlem gözüküyorcanm bana da bakarmısın?
ben açık buğday tenliyim (beyaz değil yani) sevgilim de benden koyudur esmer gibi çok hafif pembemsi bi teni var
insallah anlatabilmişimdir:)
canim onun aklindan evlilik geciyo canim evlilik teklifi var görüsüp konusacaksiniz o seni cok özlemis seni hala seviyor anlayacagin zamanla hallolucak sorunlarinizBen bugday tenlıyım oda beyaz tenli barısacak mıyız ? 2 haftadır ayrıyız ama ortalık karısık bıraz dılek falına bakar mısın
canim teklif ve görüsme var iliskin güzel gidiyor bir sorun gözükmüyorcanim banada bakarmisin
ben esmerim o benden daha esmer ikimizde uzun boyluyuz
canim aile karti ve evlilik cikti ama sarisin bir kadinin veya bir erkeginde kalbi var aile kartinin yanindabanada bakar mısın canım? ben beyaz tenliyim o buğday
canim sorununuzla ilgili sana teklif var canim sevgilinin zamana ihtiyaci var hatta sen ona bir teklif sunacaksin sevgilin biraz bencil kalbinin yaninda kendi kalbi varben kumralım sevdıgım sarışın ama biz şuan ayrıyız ailesi yüzünden umut kalmadı içimde sizce varmı kartlar bir gelecek söylüyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?