- Konu Sahibi schmetterling89
-
şekerim sisler kapamış yolumu azcık itele de önümü göreyim şöyle bikaç dakkalığına da olsa
ben kumral beyaz tenliyim bu arada nişanlım esmer buğday tenli..
bekliyorum yorumunu canım
onun zamana ihtiyaci var canim bedenleriniz bir cikmis ama aranizda mesafe var ve baska esmer bir erkek cikti senin yanindatatlım bana da baksana ben beyaz tenli o esmer
sarisin bir kadinla sorunu var canim bedenleriniz bir cikti seni kalbiyle koruyor ve kumral bir erkek var kalbinizin arasindabanada bakarmısın ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı şimdiden teşekkurler:))
sevgiye biraz zaman var canim senden yana kalplerinizin arasinda görüsme cikti ve senin yaninda esmer bir adam var sana sorun yaratiyor sana yakinlasmaya calisiyorbende bendee:)) her fal gördüğüm yere koşuyorum zaten:) ben beyaz tenliyim o buğday
canim görüsüp konusacaksiniz sadece zaman canim hersey düzelecek insBana da bakabilir misin? Ben kumral, eşim kızıla dönük, gözleri ela. Evliliğim devam edecek mi?
Selam banada bakarsan cok sevinirim:) ben açık tenli erkek arkadasım kumral tenli
kizlar cok yoruldum sabah okulum var gözlerim yaniyoryarin aksama devam ederim iyi geceler
canim sarisin bir erkek sana yakinlasmaya calisiyor sen birazcik bencilsin :) sevgilinin yaninda evlilik karti cikti ve tüm kalbiyle seni seviyor :) hadi hayirlisi
kizlar yeni yeei ögreniyorum isteyene bakarim
ten renklerinizi yazarsaniz bakabilirim
canim birtakim sorunlar yasayacaksiniz ama size evlilik gözüküyor kumral bir erkek ve sarisin bir kadinla güzel bir görüsmeniz olacako kumral ben biraz daha esmer :) yazalım bakalım ne çıkacak
canim araniza mesafe girmis ama görüsmeniz olacak onun ailesinde sanirim sikintilari var zamanla asilacak insallah seninde kalbin onunla ama esmer birinin kalbi cikmis senin üzerinde bekledigin bir teklif var ama sürecek canim birazcik uzakBen beyaz, o kumral tenli.
canim evliliginizde maddi sikintilar var sanirim esin snei özlemis sana yakinlasmaya calisiyor ama birazcik bencil galiba :)bende istiyorummmmm lütfeenn.eşim esmer ben oldukça beyaz.dün ve bugün eşime çok sinirliyim üstelik.dengesiz ikizler nolacak
Bana da bakar mısın? :))
Ben esmer -çok koyu değilim- ; O kumral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?