İskambil Falına Bakıyorum

şekerim sisler kapamış yolumu azcık itele de önümü göreyim şöyle bikaç dakkalığına da olsa

ben kumral beyaz tenliyim bu arada nişanlım esmer buğday tenli..

bekliyorum yorumunu canım

şekerim sisler kapamış yolumu azcık itele de önümü göreyim şöyle bikaç dakkalığına da olsa

bir de bakabilirsen eğer kpssye gircez 23 eylülde nişanlımla kazanabilcek miyiz aynı ilde mi olcaz? ahh bu sürümcemeler beni öldürcek!! :18:

tatlım bana da baksana ben beyaz tenli o esmer
onun zamana ihtiyaci var canim bedenleriniz bir cikmis ama aranizda mesafe var ve baska esmer bir erkek cikti senin yaninda
banada bakarmısın ben bugday tenlıyım o beyaz tenlı şimdiden teşekkurler:))
sarisin bir kadinla sorunu var canim bedenleriniz bir cikti seni kalbiyle koruyor ve kumral bir erkek var kalbinizin arasinda
bende bendee:)) her fal gördüğüm yere koşuyorum zaten:) ben beyaz tenliyim o buğday
sevgiye biraz zaman var canim senden yana kalplerinizin arasinda görüsme cikti ve senin yaninda esmer bir adam var sana sorun yaratiyor sana yakinlasmaya calisiyor
Bana da bakabilir misin? Ben kumral, eşim kızıla dönük, gözleri ela. Evliliğim devam edecek mi?
canim görüsüp konusacaksiniz sadece zaman canim hersey düzelecek ins
Selam banada bakarsan cok sevinirim:) ben açık tenli erkek arkadasım kumral tenli

canim evlilik var ama sana karsi biraz mesafeli sevgilinle güzel bir görüsmen var cok güzel gececek

Bende bende! Bende istiyorum yani bana da bakarsan sevinirim canım... Ben açık kumral, sevgilim koyu kumral beyaz tenli...

canim evlilik var ama sana karsi biraz mesafeli sevgilinle güzel bir görüsmen var cok güzel gececek[/QUOTE]

Wowwww ilk defa biri bana evlilik dedi :))) senin kalbinin güzelliği kağıtlara yansımış :) hersey gönlüne göre olsun ..cok tesekkur ederim..Sevgilerle..

o kumral ben biraz daha esmer :) yazalım bakalım ne çıkacak
canim birtakim sorunlar yasayacaksiniz ama size evlilik gözüküyor kumral bir erkek ve sarisin bir kadinla güzel bir görüsmeniz olacak
Ben beyaz, o kumral tenli.
canim araniza mesafe girmis ama görüsmeniz olacak onun ailesinde sanirim sikintilari var zamanla asilacak insallah seninde kalbin onunla ama esmer birinin kalbi cikmis senin üzerinde bekledigin bir teklif var ama sürecek canim birazcik uzak
bende istiyorummmmm lütfeenn.eşim esmer ben oldukça beyaz.dün ve bugün eşime çok sinirliyim üstelik.dengesiz ikizler nolacak
canim evliliginizde maddi sikintilar var sanirim esin snei özlemis sana yakinlasmaya calisiyor ama birazcik bencil galiba :)

Bana da bakar mısın? :))
Ben esmer -çok koyu değilim- ; O kumral.

canim aileler arasi görüsme gözüküyor sevgilin evlilige adim adim yaklasiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…