İskambil Falına Bakıyorum

tatlım bizede bakarmısın ben beyaz tenliyim ama süt beyaz değil.. oda buğdaya yakın beyaz tenli sayılır şimdiden teşekkür ederim:))

Canim sen cok mesafelisin herseyi zamana birakiyosun ama sevgilinin aklinda bir teklif var ve sana yakinlasmaya calisiyor

Canim esin senden yakinlasmani bekliyor sen evliliginden mutlusun ama biraz mesafe var aranizda

cnm benden once baska arkadaslar var ama ayip olmazsa acaba bana simdi bakabilirmisn:)beklemek cok zor oluyorda:)

sunu yazmistim cnm sayfa 4 te :

"Schmettee banada bakarmisn cnm :))fallardan uzak durmak istiyorum ama yine tutamadim kendimi topigini gorunce yarindan itibaren fallara paydos :) seyy bizede bakarmisn cnm ben kumralim askimda sarisin tenlerimizn renginden pek emin degilim sanirim ben bugday oluyorum o beyaz tenli yada ikimizde bugdayiz pek ayrim edemiyorumacaba bizi ileride evlilik mi ayrilik mi bekliyor cnm senin kartlar ne diyor:)simdiden tsk ediyorum "
ya bide beni gercekten seviyor mu diye merak ediyorum

simdi bakabilirsen super olcak olmadi sirami beklerim karar senin ( tabi gonul hemen bakmani istiyor o ayri ):)

Son düzenleme:
canımmm bana iskambil bakarmısın ben acık beyaz oda beyaz :)
canim size evlilik gözüküyor ama aklin baska birinde kalcak sarisin bir erkek seni özlüyor
bende istiyorumm bakar mısınn

ben buğday tenliyim oda bugdayın biraz daha esmere yakın hali
canim sarisin bir erkek yüzünden araniza mesafe girmis ama sevgilinin akli sende

ben buğday oda çok beyaz tenli değil ama orta işte cvp bekliyorum :)

aranizdaki mesafe zamanla gececek canim
o kisinin kalbinin yaninda esmer bir kadin var ve sorun yapiyor senden yana sen o kisiye özlem duyuyorsun sevgilinin aklinda evlilik var sana daha fazla yakinlasamaya calisiyor ve teklif gelecek sana

canim senin ailen yüzünden sorun olacak senin kalbin sevgilinde düsüncelerin herseyin ama sevgilin bencil

ayrilik veya evlilik gözükmedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…