- Konu Sahibi schmetterling89
-
evlilik evlilik :) ama canim sevgilin bencil ve kumral bir kizla arasinda yakinlasma var senden tarafa bir görüsme var esmer bir kadina sevdigin bir insan ama aranizda bir sorun varcnm banada bakabilir misin gerçekten buna ihtiyacım vardı.
cnm ben buğday tenliyim
o da kumral
aileye yakinlasma var canim falin cok güzel cikti sevgilin yakinlasmaya calisiyor sana hep aile karti sevgi karti cikti :)bana da bakar mısın :) ben buğday tenliyim
o daha esmer gibi.
canim esmer bir kadin araniza mesafe koyuyor canim pek bisey cikmadi sevgilin snei özlüyor sende biraz bencillik var :)bende ıstıyorum
ben beyaz. o kumral
görüsme ve taklif var canim sanirim önemli bir görüsmeniz var olumlu sonuclanacak kalbiniz bir cikmistene göre nasıl bakılıyor pek anlamadım ama bana da bakarsan çok sevinirim canım
ben kumral eşim esmer
kumral bir kadindan teklif var canim sevgilin esmer bir erkek tanidigi var ve o kisi araniza mesafe koyuyor sen evliligi istiyorsun cok seviyorsun ve seni düsünün kumral bir erkek varbende istiyorum bendeeeeikimizde beyaz tenliyiz...
esmer bir erkek sana yaklasiyor canim esmer bir erkegin kalbi var ve sevgilinle aranizda bir sorun varbanada bakarmısın ltfenn
bende kumral oda kumral :))
ben kumral, o koyu kumraljadaloza :)
isteyenlere ben de fal açabilirim bi taraftan. yöntemlerimiz aynı o yüzden ikimize de baktırmanıza gerek yok. schmetterling89 yetişemiyormuş ben de yardıma geldim :) tatlim banaisteyenler tenlerini yazıp jadaloz da yazarlarsa bakarım. yoksa schmetterling89 devam eder diğerlerine :)
kız sana kaç kere baktım bugün :) bi kere yeter
bana bakar mısın?ben buğday tenliyim eşim daha açık koyu kumral oluyo galiba. jadaloz
canım senin yakınında olan kumral tenli bir erkek çıktı eşinden başka birisi bu kişi. akraban olabilir veya çocuğun varsa o olabilir. senin çok sevdiğin birisi. eşinle birbirinize kalpten bağlısınız ancak bedensel mesafeniz çıkmış. belki ufak bir sorununuz olabilir ama kısa zamanda yakınlaşma oluyor. eşinin ailesiyle ilgili bir sorunu mu var? aralarında mesafe kartı çıkmış. bu mesafe yol uzaklığı anlamına da gelebilir. eğer duygusal anlamda bir uzaklaşma söz konusu ise sorunlarını çok büyütmeyecekler.
Tatlim bamafa baka bilirmisin.ben beysz tenliyim esim esmer
banada bakar misiniz ben beyaz tenliyim esimde beyaz tenli.jadaloz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?