İskambil Falına Bakıyorum

canim zamanla gececek sevginiz üstesinden gelecek sorunlarinizin canim aileler arasi görüsme olacak ve mesafe senin kalbinden geliyor malesef[/QUOTE]

yazmışsın da birbirimizi çok seviyoruz mesafe derken neyi kastettin merak ettim şekerim? :18: bu arada ailelerimiz görüşmüyor canım yani nişandan sonra tatsızlık oldu bende annemle görüşmüyorum bu durumda görüşme olcak derken barışcaklar mı yani???

cnm banada bakabilir misin gerçekten buna ihtiyacım vardı.
cnm ben buğday tenliyim
o da kumral
evlilik evlilik :) ama canim sevgilin bencil ve kumral bir kizla arasinda yakinlasma var senden tarafa bir görüsme var esmer bir kadina sevdigin bir insan ama aranizda bir sorun var

bana da bakar mısın :) ben buğday tenliyim
o daha esmer gibi.
aileye yakinlasma var canim falin cok güzel cikti sevgilin yakinlasmaya calisiyor sana hep aile karti sevgi karti cikti :)

bende ıstıyorum
ben beyaz. o kumral
canim esmer bir kadin araniza mesafe koyuyor canim pek bisey cikmadi sevgilin snei özlüyor sende biraz bencillik var :)

tene göre nasıl bakılıyor pek anlamadım ama bana da bakarsan çok sevinirim canım
ben kumral eşim esmer
görüsme ve taklif var canim sanirim önemli bir görüsmeniz var olumlu sonuclanacak kalbiniz bir cikmis

bende istiyorum bendeeeeikimizde beyaz tenliyiz...
kumral bir kadindan teklif var canim sevgilin esmer bir erkek tanidigi var ve o kisi araniza mesafe koyuyor sen evliligi istiyorsun cok seviyorsun ve seni düsünün kumral bir erkek var
banada bakarmısın ltfenn
bende kumral oda kumral :))
esmer bir erkek sana yaklasiyor canim esmer bir erkegin kalbi var ve sevgilinle aranizda bir sorun var

isteyenlere ben de fal açabilirim bi taraftan. yöntemlerimiz aynı o yüzden ikimize de baktırmanıza gerek yok. schmetterling89 yetişemiyormuş ben de yardıma geldim :) isteyenler tenlerini yazıp jadaloz da yazarlarsa bakarım. yoksa schmetterling89 devam eder diğerlerine :)

Tatlim bamafa baka bilirmisin.ben beysz tenliyim esim esmer

bana bakar mısın?ben buğday tenliyim eşim daha açık koyu kumral oluyo galiba. jadaloz

canım senin yakınında olan kumral tenli bir erkek çıktı eşinden başka birisi bu kişi. akraban olabilir veya çocuğun varsa o olabilir. senin çok sevdiğin birisi. eşinle birbirinize kalpten bağlısınız ancak bedensel mesafeniz çıkmış. belki ufak bir sorununuz olabilir ama kısa zamanda yakınlaşma oluyor. eşinin ailesiyle ilgili bir sorunu mu var? aralarında mesafe kartı çıkmış. bu mesafe yol uzaklığı anlamına da gelebilir. eğer duygusal anlamda bir uzaklaşma söz konusu ise sorunlarını çok büyütmeyecekler.

teşekkür ederim tuttu valla

Tatlim bamafa baka bilirmisin.ben beysz tenliyim esim esmer

kumral bir erkek ve aşk kartı çıktı. eşin esmer, o halde bu bebeğiniz mi :)
canım ikinizin ailesi de evliliğinize karışıyor. bu yüzden sorun yaşadığınız ve aranıza mesafe girdiği oluyor. sen eşini çok daha fazla seviyorsun ve daha çok çaba gösteriyorsun onun için. onunla bişeyler paylaşmayı özlemişsin. eşinin yanında mesafe kartı çıkmış. ailesine yönelik bir mesafe olabilir ya da ailesi yüzünden seninle olan bir mesafe olabilir. tam bilemedim onu. her şeyi sorun etme, aydınlıktasın çünkü

kumral bir kadindan teklif var canim sevgilin esmer bir erkek tanidigi var ve o kisi araniza mesafe koyuyor sen evliligi istiyorsun cok seviyorsun ve seni düsünün kumral bir erkek var

ama biz zaten evliyiz :26:kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…