- Konu Sahibi schmetterling89
-
Ben de merak ettim ne çıkcak acep
Ben buğday tenliyim eşim beyaz tenli
özlem ve teklif var canim sen biraz bencilsin o yüzden sorunlarin oluyor kumral bir erkek var snei özlemis hatta o beyaz tenliyle aranizda ve o beyaz tenliyle yakinlasma var kalbiyle yakinlasiyor sanabende istiyorum ya banada bakın birinden çok hoşlanıyorum konuşuyoruz ama ne olacak bilmiyorum hayatımda olacakmı ben buğday tenliyim o beyaz tenli
görüsme yakinlasma var canim bedenleriniz bir cikmis ve evlilik gözüküyorBana da bakabilirmisiniz
Ben esmer oda buğday tenli
teklif ve maddi sikinti var canim sizin bir sorununuz var ama biraz zor hallolacak canim sen sürekli o sorunu düüsnüyorsun ama esinle bedenleriniz bir cikmis :)merhaba fal var dediler geldim :)
ben buğday tenliyim, eşim bana göre daha koyu tenli esmer bi tene sahip
özlem ve sorun var canim ondan tarafa canim aile kartinin yaninda esmer bir kizin kalbi var ve senin üstünde sevgilinin kalbi var en üstte sarisin bir kadinin kalbi var dikkat et derim birazcikta bencillik var sende :)ben beyaz o esmer tenlı
bakmaaaaaaaam bakmaaaaaam bana evlilik yok dedin senBena da bakabilir misin? Zahmet olmazsa ne kadar yorucu olduğunu biliyorum ama :)
İkimizde beyaz tenliyiz. Ben kumralım,onun saçları siyah :)
ask fali bakiyorum canim cocugunun cinsiyetini doktor söyleyebilir :)Benim beyaz, eşim kumral.
Tarot mu bakıyorsun, aşk falı mı?
Ben bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum.
sorunlarinizla ilgili bir görüsmeniz olacak canim sen araniza mesafe koymussun esinin yaninda sevgisi cikmis ama kalbinde zaman var birseyleri bekliyor bir görüsmeniz olacak ve olumlu olacakben de istiyorum buğday tenliyim eşim esmer teşekkürler şimdiden
esinin kalbinde sorun var canim yani birseyleri sorun ediyor canim evliliginde sorun yaratan esmer bir adam var arayi bozan esin sana yakinlasmaya calisiyor sana bir teklif var esinden güzel bir teklif ama zamana bagliBanada bakıverin bari :) Ben beyaz tenliyim eşim buğday tenli
kumral biri tarafindan özlem var canim esinin ynainda sarisin bir kadin cikti canim aileden biri sanirim kalbi onunla esinle güzel bir görüsmen olacakeşim de bende esmeriz canım bakabilirsen sevinirim :) teşekkürler..
esmer bir kadindan size bir teklif var canim falin cok güzel masallah :) bedenleriniz bir biribirinize yakinsiniz :) cok güzel ailenizbanada lütfen ben beyaz tenliyim eşim kumral
esmer bir erkegin kalbi var canim bedenleriniz bir cikti canim kalpleriniz bir :) baska birsey yok malesefbanada bakar mısın canım? ben beyaz tenliyim o buğday
bir görümesniz olacak birazcik tatsiz kumral bir kadinin kalbi hep sizinle canimbanada bakabilirmisin canım
ben de eşimde esmeriz.
sevgi ve teklif görünüyor canim esmer bir kiz sizin araniza girmis canim ama bedenleriniz bir cikmis o esmer kiz sorun yapmis o kizla eski sevgilinin sorunu var canimeski sevgili için baktırabiliyor muyuzzzz ( yıllaaaaaaaaaarrrrr sonra karsılastıkta)
ben sarışınım ama bugday tenlıyım o ise esmerrrr
zamanla sevgi var canim sana teklif geliyor canim o kisidenBen esmerim o da esmer, lütfen bakar mısın?
aile tarafindan bir özlem var canim kalpleriniz bir baska birsey cikmadi canim malesef :/ hanginiz daha acik daha kapali yazsan daha iyi olurduİkimizde Buğday tenliyiz :)
ben beyaz tenliyim nişanlım sarı :)
kumral bir kadindan teklif var canim sevgilin esmer bir erkek tanidigi var ve o kisi araniza mesafe koyuyor sen evliligi istiyorsun cok seviyorsun ve seni düsünün kumral bir erkek var
ama biz zaten evliyiz :26:kafam karıştı
walla bravo helal olsun cok dogru acikcasi bu kadar benlemiyorum.ewet benim ailemle ilgili gördügün sorun kiz kardesimin sorunu yani ona suna üzülüyorum.gercekten birnirimizi dengeledigimizi yakinimizdaki kisilerde söylerler.demek beni cok seviyo ben de bu aralar beni sevmedigini düsünüyodum
tesekkür ederim
peki kiz kardesime bakar misiniz ?
kardesim beyaz tenli eside esmer ama öyle cok degil yaniyoksa kumral mi deniyo ona
fal canim bu okadarda ciddiye alma :) cikanlari söyledim senin aklinda evliligin var diye yorumlayayim ben bunu :)
tarih olarak değil zaten şekerim ortalama olarak evlilik yakın mı fln ne biliyim olmadı genel olarak bakıver cicim
Yeminle özendimJadaloz sen bana sonra özel bakarsında Kelebek bana baksın musait olduğunda enerjiler farklı,kisiler farkl, yorumlar farklı seyrediyorum baktıran baktırana :d
Ben:kumral
sevgilim:beyazDD
bide evli olduğumu göz önünde bulundurarark baksan yooooolur :)))
şu an tenlerinin hangi sayfada kaldığını hatırlamıyorum beklettim seni de ama. kafam çok karıştı zaten tekrar yazar mısın canım :)
canim inan kafam allak bullak oldu yarin msj at bakayim özelden olur mu
bende bu fal işine yeni yeni merak sardım bana da bakar mısınız *
Jadaloz
ben buğday tenli sevgilim beyaz
şimdiden teşekkürler
valla sende haklısınben şimdi yaziimda sen yarın geri dönersin çok seviyorum bu fal işini yahu hahah teşekkür ederim ilgin için bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?