- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 688
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canım cekiyo bir sürü iskambil baktıran görünce
ayyy tamam canım sıradaki arkadaşlar beklemesinler insanlar moral kazanıyo vallacanım sana özel ikimiz de bakarız ama şimdi değil olur musanırım çıldırcaz
hanginiz daha koyu tenlisiniz peki ?
ben beyaz tenliyim nişanlım buğday tenli ne zaman evleneceğiz????:26:
esim daha koyu benden
Jadaloz cok sagol bitanem yaaa cok tsk ederim.esim esmer eget ama kumral kim bilemedim,ne arzun varsa insallah olur.coooook tsk ederim.sanirsam kahve falida baka biliyorsun.canim.ne zaman zamanin olursa konu acilmistim orda yorum yaparmisin.hepsi dogru cikti.allah razi.olsun.sagol bitanem
Tatlim yok oglumbeyaz tenli.oda diyil.her helde eski.bisey tamam canim seni yormayim..cabide ne zaman zamanin olursa bunuada baka bilirmisinrica ederim canım. kumrala bebişiniz sanırım demiştim :)
kahve yorumlayamıyorum canım bu sıralar pek. yorumlayabilceğim zaman bakmaya çalışırım
aile konusunda bir sıkıntınız var bu kendi çekirdek aileniz mi yoksa senin veya eşinin ailesi mi bilmiyorum ama sorununuz için biraz zamana ihtiyacınız var. bu zman biraz uzun gelebilir size. bunlar dışında herhangi bir sorun çıkmadı evliliğinizde. her şey harika görünüyor. birbirinizi dengeleyen bir çiftsiniz. eşinin yanında sevgi kartı çıkmış. seni çok seviyor
banada bakabilecekmisin cnm ben buğday tenli o esmer
ilişki adına fal açabilirim ama tarih verebilmem imkansız. bilsem kendime ve konu sahibine bakardım önce :)
merhaba, banada bakablrmsnz???
ben kumralım, o benden azcık koyu esmer gibii...
Ben esmerim o da esmer, lütfen bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?