iskambil kartları ile fal açtırmak isteyenlerin topiği

juliiiiiiiiaaaaa

Canım merhabaa banada fal açarmısın tatlım müsaitsen

. Kupa Yedilisi çıktı saana cnmm
Faliniz size, simdilik tesebbüs etmek istediginiz islerden vazgeçmenizi ihtar etmektedir. Eger bir taraftan bir miras bekliyorsaniz, buna uzun müddet kavusamiyacaksiniz. Evlenmek hususunda çok acelecisiniz ama, sonuçta hayal kirikligina ugrayacaksiniz, size sabir tavsiye ederiz. Simdilik hiç bir sekilde seyahate çikmayiniz ve olur olmaz kimselerle görüsmekten sakininiz. Zira düsmanlarinizin bir iftirada bulunmalari ve sizi bir tuzaga düsürmeleri çok muhtemeldir

.

Pilav ve et yemeği canım,banada fal bakabilecekmisinmüsaitsen ,kızçem için de istesem mümkünmüüü

Kızcenin erkek arkadaşı varsa burçlarını söylesin bana
Ablaaa bu senin

. Sinek Onlusu çıktı saana ablam
Muradınıza yakında kavuşacaksınız. Şimdiye kadar çok sıkıntı çektiniz; fakat refaha kavuşmanızın zamanı artık gelmiştir. Ailenizin işleri düzelecek ve dolayısıyla siz de beklediğiniz saadeti ve bahtiyarlığı bulacaksınız.Evinizden birisi yük ve eşyasıyla birlikte bir yolculuğa çıkacak ve bir daha geriye dönmiyecektir. Bir dedikoduya maruz kalacak ve buna birazcık üzüleceksiniz.Bir taraftan beklediğiniz haberin gelmesi, bir müddet daha gecikecektir. Evlilik hayatınız çok fırtınalı geçecek ve fakat neticede bütün pürüzler ortadan kalkacak ve aradığınız saadeti bulacaksınız.

.

P

cnm ben söylım burçlarada bakıyorsan iskambılde çok kötü şeyler çıktı belki bburçlarla moral buluruz eşim koç ben oğlak

cnm ben söylım burçlarada bakıyorsan iskambılde çok kötü şeyler çıktı belki bburçlarla moral buluruz eşim koç ben oğlak

bir Koç burcuna aşık oldunuzsa sizi bayağı zor günler bekliyor demektir. İkiniz oldukça farklısınız ama gene de her şey mümkündür. Şimdi sorun yaratacak konuları inceleyelim.

Siz gelenekçisiniz, büyük organizasyon ve şirketlerde başarılı olursunuz. Oğlak, emir komuta zincirini iyi anlar ve uyum sağlar. Büyük bir şirketteki iyi bir işin getirdiği avantajlarla mutlusunuzdur. Koç burcu ise başkasının emri altında çalışamaz.

Koç insanının bıçak sırtındaki heyecanlı yaşam tarzı sizi çılgına çevirebilir. Krizler, gecikmiş teslimatlar, ödenmemiş çekler ve hiç durmadan yeni yatırımlar için kredi araması sizin sinirlerinizi bozar. Siz oturmuş düzenli bir hayat istersiniz. Evin içinde de aynı gerginliği hissedersiniz.

Koç burcu kendisi ile çok ilgilidir, yeni projeler ve yeniliklerle kendini ispatlamak ister. Oğlak ise toplum tarafından onaylanmak ister. Koç başarılı olduğu zaman en çok da siz gurur duyarsınız.

Bu ikilinin işteki ortaklığı aşk hayatlarından daha başarılı olacaktır. İkinizde işkoliksiniz ve başarmak için şartlanmışsınız. Aranızda astrolojik açıdan fazla bir uyum olmasa da başarma güdüleriniz sizi bir arada tutabilir. Bu iki burcun birbirleri ile oluşturduğu açı aralarındaki engelleri ifade eder.

İkinizde seksten zevk alırsınız. Siz daha duyarlı ve dokunmaya düşkünsünüzdür. Koç her şeyde olduğu gibi acelecidir, aynı frekansa gelirseniz sonucunu hemen görebilirsiniz.

Koç insanı meraklı ve hayalperesttir. Yeni fikirleri, büyük hayalleri vardır. Her zaman gerçekçi olmasa da hedefinden asla şaşmaz. İlişkinizde siz daha gerçekçisiniz, mantıklı finansal kararlar verir, pratik çözümler üretirsiniz.

Bir arada kalabilirseniz sağlam bir şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. İlişkinizin parasal durumu tamamen size bağlı olacaktır. Bu zor bir ilişkidir.

Kızımın oğlak ta öbürünü bilmiyorum öğrenmem lazım

Evden kim çıkabilirki acaba ben ve eşim varız sadece :44: amann allah saklasın yaa istemem dedikodu filan

Kızımın oğlak ta öbürünü bilmiyorum öğrenmem lazım

Evden kim çıkabilirki acaba ben ve eşim varız sadece :44: amann allah saklasın yaa istemem dedikodu filan

Ablaaaa Allah korusun kızın okuyor öyle duşun belki ookul bitip evlenecekk öyle dusunn

inanamiyorum..evlilik meselesi cuk diye oturmus , gercekten de hayatimda kimse yok :)

Sekerim birinden hoslaniyorum, ben de o da balik burcundaniz. Bir de bu is olur mu diye bir kart ceker misin?

inanamiyorum..evlilik meselesi cuk diye oturmus , gercekten de hayatimda kimse yok :)

Sekerim birinden hoslaniyorum, ben de o da balik burcundaniz. Bir de bu is olur mu diye bir kart ceker misin?

Balık ve Balık

Bu ilişki uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ile olan beraberliğiniz spiritüel bir olay olacaktır. İkinizde yaratıcısınız, hayal gücünüz geniş ve dünyaya yaklaşımınız manevi yönden çok zengin. Gelişmiş sezgi ve içgüdülerinizle başkalarının duygularını anlar ve özen gösterirsiniz. Sadece bu özelliğiniz bile sizi hayat boyu bir arada tutabilir.

İlişkinizde ki zorluk maddi dünyadan kaynaklanır. İkiniz de para kazanmanın önemsiz olduğunu düşünürsünüz. Hiç olmazsa biriniz hayırsever birini bulmalı ki çocuklarınızın geçimini sağlasın. İkiniz de pratik ve gerçekçi değilsiniz. Balık burcu sis ve gazları yöneten Neptün tarafından yönetilmektedir. Bu yüzden gerçeklerle yüzleşmekten kaçınırsınız. Birinizin bile doğum haritasında toprak burçları varsa beraberliğinize gerçekçilik getirecektir.

Düzen ve kurallar sizlere göre değildir. Programsız, serbest bir akışa sahip hayatınız var. Sizin gibi yaratıcı insanlar normal mesai ile çalışamazlar.

Modern hayatın hızı ikinizi de yıpratır. Suya yakın yerlerde dinlenip yenilebilirsiniz. Aynı şekilde evde huzur ve uyum aradığınız için birbirinizin yalnız kalma isteğine anlayış gösterirsiniz. İkinizde hayır kurumları aracılığı ile başkalarına karşılıksız yardım eder, gönüllü işler yaparsınız. Birlikte vakit geçirmek sizlere çok zevk verir.

Yatakta gerçek olabileceğine inanamadığınız tutkulara erişebilirsiniz. İçgüdülerinizle karşınızdakinin ne hissettiğini bilirsiniz. Sizin için seks spiritüel yoğunlukta iki ruhun buluşmasıdır.

Biraz gerçekçilik ve pratiklik katıldığında rüya gibi bir ilişki olacaktır. Hayat nehrinde birlikte yüzen iki balığın sihirli bir karışımı olacaktır.

Daha dur evlenmesin hemen işe girsin sonra düşünsün onuda

Culimm eşimle bana da bakabilirmisin ben terazi eşim ikizler

Terazi ve İkizler birbiri ile en uyumlu burçlardandır. İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur. İki analitik, iletişimci hava burcunun ilişkisinde duygusal derinlik az olur diyenlere aldırmayın. Zaten ikinizinde kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin.

Beyin vücudun en erotik organıdır! Sizinkiler fazla mesai yapıyor. İkizler burcunun sözleri ile sizi baştan çıkarması çok heyecan vericidir. Siz ise ne istediğinizi rahatlıkla dile getirebildiğinizden birlikte tutkuların doruğuna çıkabilirsiniz.

İkizler burcunun keskin zekasına ve hazır cevaplığına hayransınızdır. O da, sizin insanlarla olan ilişkilerinizi beğenir. Birlikte arkadaş çevreniz iki üç katına çıkacaktır. İkizler sizin 9. evinizin yani uzak seyahatler evinizin yöneticisidir. Birlikte egzotik ülkelere harika seyahatler yapabilirsiniz. İkinizde monotonluktan hoşlanmadığınız için aradığınız değişiklikleri birlikte yaratabilirsiniz.

Bu çift on üzerinden on alacak kadar birbirine uygundur.

Sağol culim teşekkürlerr

işim için bakabilirseniz sevinirim.. :)

juliaa ben obur konunada yazmistim canim bakamamistin affedicem seni eheheheh yengec burcuyum sevgilimde akrep iliskimiz adina kart cekermisin ve birde bu pazar sinava giriyorum univ bakalim istedigim bolumu okuyabilecekmiyim simdiden tesekkur :)

ben de isterim canımm
hem genel olarak hem ilişkimle ilgili..
ilişkimde yolunda gitmeyen şeyler var..
onunla ilgili mesela.. çok sevinirim :)
benim burcum başak onunki terazi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…