İyiyim canım mutfaktayım yemek derdinle boğuşuyom
juliiiiiiiiaaaaa
Canım merhabaa banada fal açarmısın tatlım müsaitsen
Ne yemeği yapıyorsun ablacim
Pilav ve et yemeği canım,banada fal bakabilecekmisinmüsaitsen ,kızçem için de istesem mümkünmüüü
cnm ben söylım burçlarada bakıyorsan iskambılde çok kötü şeyler çıktı belki bburçlarla moral buluruz eşim koç ben oğlak
Kızcenin erkek arkadaşı varsa burçlarını söylesin bana
Ablaaa bu senin
. Sinek Onlusu çıktı saana ablam
Muradınıza yakında kavuşacaksınız. Şimdiye kadar çok sıkıntı çektiniz; fakat refaha kavuşmanızın zamanı artık gelmiştir. Ailenizin işleri düzelecek ve dolayısıyla siz de beklediğiniz saadeti ve bahtiyarlığı bulacaksınız.Evinizden birisi yük ve eşyasıyla birlikte bir yolculuğa çıkacak ve bir daha geriye dönmiyecektir. Bir dedikoduya maruz kalacak ve buna birazcık üzüleceksiniz.Bir taraftan beklediğiniz haberin gelmesi, bir müddet daha gecikecektir. Evlilik hayatınız çok fırtınalı geçecek ve fakat neticede bütün pürüzler ortadan kalkacak ve aradığınız saadeti bulacaksınız.
P
Kızımın oğlak ta öbürünü bilmiyorum öğrenmem lazım
Evden kim çıkabilirki acaba ben ve eşim varız sadece :44: amann allah saklasın yaa istemem dedikodu filan
Karo Sekizlisi geldi cnmmm
Uzunca bir zamandir bir deprasyon içindesiniz. Hiç merak etmeyiniz, talih kusu neredeyse basiniza konacak; hem sikinti ve elemden kurtulacak, hem de muradiniza kavusacaksiniz. Size uzunca bir deniz yolculugu görünmektedir. Ama, bu yolculuga çikmamanizi tavsiye edecegiz. Ucunda keder ve sikinti görülmektedir. Evlenmek hususunda büyük bir arzu ve istek besliyorsunuz; müjdeler olsun diyelim; bu dileginiz kisa bir zamanda sonuçlanacak ve çok mesut olacaksiniz.
inanamiyorum..evlilik meselesi cuk diye oturmus , gercekten de hayatimda kimse yok :)
Sekerim birinden hoslaniyorum, ben de o da balik burcundaniz. Bir de bu is olur mu diye bir kart ceker misin?
Ablaaaa Allah korusun kızın okuyor öyle duşun belki ookul bitip evlenecekk öyle dusunn
Daha dur evlenmesin hemen işe girsin sonra düşünsün onuda
Culimm eşimle bana da bakabilirmisin ben terazi eşim ikizler
Terazi ve İkizler birbiri ile en uyumlu burçlardandır. İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur. İki analitik, iletişimci hava burcunun ilişkisinde duygusal derinlik az olur diyenlere aldırmayın. Zaten ikinizinde kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin.
Beyin vücudun en erotik organıdır! Sizinkiler fazla mesai yapıyor. İkizler burcunun sözleri ile sizi baştan çıkarması çok heyecan vericidir. Siz ise ne istediğinizi rahatlıkla dile getirebildiğinizden birlikte tutkuların doruğuna çıkabilirsiniz.
İkizler burcunun keskin zekasına ve hazır cevaplığına hayransınızdır. O da, sizin insanlarla olan ilişkilerinizi beğenir. Birlikte arkadaş çevreniz iki üç katına çıkacaktır. İkizler sizin 9. evinizin yani uzak seyahatler evinizin yöneticisidir. Birlikte egzotik ülkelere harika seyahatler yapabilirsiniz. İkinizde monotonluktan hoşlanmadığınız için aradığınız değişiklikleri birlikte yaratabilirsiniz.
Bu çift on üzerinden on alacak kadar birbirine uygundur.
kızlar bi önceki topikteee elimde olmayan nedenlerden dolayı bakamadımmm
ama kendimi affettircem sizlereee isteyen herkese kartlarımlaa iskambil falı açacağım sizler için kart çekip
fakat ben çalışıyorum fırsat buldukçaaa tmm mı küsmece yok kırılmaca yokkkk
herkese elimden geldiğince bakıcammmmmm
Eki Görüntüle 664132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?