- Konu Sahibi Halikarnas
-
hosteli kesinliklee izlemeliiiii herkesssssss.. en sevdigim gerilim ve korkulardan bir seri hostel... 1 de 2 de muhtesem
bazi filmlerde 1 cok guzel olur 2. vasat bkz alacakaranlik
ama bu filmde sanki 2- 1 den de güzeldi
iskence odasina gelicek olursak sadece ilk bir kac dakikasini izledim sonra " oo yapma sen bukadar olmadin " diyip kapadim.. begenmedim ve asla tavsiye etmiyorum kimseye.. sacmalik
canim benim demek bizzat filmin gectigi yere gittin film gittigin zaman yapilmis olsaydi belki o iskence yapilan yeride gider gorurdun bazilari tur duzenliolar ya|:||)
belkidde slovakyada oyle bi yer aslinda vardir kimbilir kimbilebilir dimi canim:)))
Ya hiç aklıma gelmedi bak ama böyle Bratislava da değil küçük bir şehrine gittim ben.Radovljica mı öyle bir yer, bilsem gidip hatıra fotoğrafı çektirirdim, çok eğlendik işkence esnasında diye töbe töbe :))) ztn 3 gün kaldım döndüm.Hepsi içiyor akşam 6dan sonra sokaklarda adam yoktu valla.
:)))kiz havan olurdu bak ben slovakyaya gittim bide hostelin cekildigi mekanin icinde resimlerin cekilseydi gosterirdin millet tirsardi acaba boyle bi yere uyemi diye:))kiz nasil kurban rolunden cikip iskenceci olmustu dimi ama:)gerci 2 yi izlemedin sen bence onuda izle derim eksik kalmasinnn kuzum
Ya ben izleyeyim şu hostel2yi, öyle yorum yazayım en iyisi :) gerçi hostelin önünde resmim var ama hiç benzemiyor, işte korkunç mekan olarak göstereyim bir daha yerimseniben
bencede izle canim seri tamamlansin ben merakla 3 u bekliorum ama hic ses seda yok sekercim
aksam altidan sonra icmeye basliolar dedin ya belki turistleri sarhos edip o iskence etmeleri icin o mekana goturuolardir gerci senaryoydu ama gercekte olmasi mumkundur tabi:)))
Olabilir valla, biraları sudan ucuzdu onu hatırlıyorum, yarım euroya bira vardı markette, eh su içeceğime bira içerim diyor gelenler, sonra olan oluyor
Film arşivimde varmış eşim gelsin yemek yiyelim de seyrederiz
Sonra gerçeğe dayanır mı dayanmaz mı fikrimizi söylerim
Ama gerilim filmlerine bayılırım uydurmasyonda olsa izlerim
Bazı filmleri belki parasız kalır yada yeni konu bulamazsak
İkincisini çekeriz diye muallakta bitiriyorlar
Yani devamına dair bi açık kapı bırakıyorlar
izledim bu filmi 1 2 ide manyak bi filimdi galiba 3 de cıkacakmış:1ninca: işkence odasında izledim güzeldi:sinifsinif:
hostel 3 mu geliyor kızlarrrrrrrrrr wowwwwwwwww =)
canimcim 3 cikiomu gercekten ben yapim asamasindaki filmlere baktigimda hostel 3 le ilgili bisey goremiorum uzulmustum sen nerden ogrendin?gercekten uc geliosa super bi haber
Araştırdım kızlar, Hostel III çekim aşamasındaymış. 2010 yılı içinde vizyona girecek diyorlar ama ne zaman belli değil, bir ihtimal de filmin sadece DVD olarak yayınlanmasıymış.Vizyona girmeyebilir.Türkçe kaynak olarak da:
Sinemalar.com ~ Otel 3 ~ Hostel 3 (2010)
Burada afişi de var.Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
banada eşim söyledi 3 çıkıyormuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?