- Konu Sahibi Halikarnas
-
ah bebegim karıstırdım galiba pardon senin bana soyledigin bir film vardı isimi neydi onun ?...onu diyorum
bn dün izledim
bilmiyorum ama bnde pek etki göstermedi
sevmedim yanii
anlamsız geldii
bi insan derisi yüzülerde yaşarmı
saçmaaa...
Derisi yüzülen bir insan yaşar mı bilmiyorum ama kürkü için canlı canlı derisi yüzülen hayvanların yaşadığını gördüm. Belki insa da yaşıyordur kim bilir?
Filmi izledim. Kurgusu güzel olmuş ama sonu filme yakışmamış bence. Bir de kız işkence edilmeye başladıktan sonra uzun bir süre hep aynı işkenceleri defalarca gösterdiler ve izlerken yeter artık sadade gelelim dediğim oldu yani.
Ayrıca işkenceler ve görüntüler de o kadar etki yaratacak tarzda değildi. Derisinin yüzülmesi hariç ülkemizde darbe dönemlerinde bu işkencelerin10 kat daha kötüleri yapıldı.
İzlemeyenlere tavsiye edebilirim. İyi seyirler.
azönce izledim geldim...
film güzeldi begendim tabi anna o yaşlı kadına nededi bizde duyabilseydik ii olurdu ...
ama film genel olarak güzel..yalnız bişi sorcam kızlar ya...
anna ve lucy lezbiyen mi??
bu filmi izleme şansım olmadı henüz ama en kısa zamanda izleyip yorumlarımı paylaşacağım,çünkü çok tartışılmıştı vizyona girdikten sonra bakalım
evett filmi bugün yine çok ucuz fiyata filmcimden aldımgerçekten çok etkileyiciydi.anna'nın başına gelenler çok fenaydı ya içim kalktı resmen.böyle sapıklar etrafta bol.
onu da izledim canım yaa o da çok sürükleyiciydi,ama adamın çocuğunun da filmin sonunda işin içinden çıkacağını tahmin ediyordum ama o poşetteki cenin sahnesi iıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?