İŞKENCE ODASI....hikayenin gerçeğe dayandığına inananları bekliyorum....

bn dün izledim
bilmiyorum ama bnde pek etki göstermedi
sevmedim yanii
anlamsız geldii
bi insan derisi yüzülerde yaşarmı
saçmaaa...

enteresan guzel filmdi ama begenmeyenlerde olcaktir haliyle sonucta zevkler begeniler gorecelidir herkeste farkli etki yaratir

bn dün izledim
bilmiyorum ama bnde pek etki göstermedi
sevmedim yanii
anlamsız geldii
bi insan derisi yüzülerde yaşarmı
saçmaaa...

Derisi yüzülen bir insan yaşar mı bilmiyorum ama kürkü için canlı canlı derisi yüzülen hayvanların yaşadığını gördüm. Belki insa da yaşıyordur kim bilir?

Filmi izledim. Kurgusu güzel olmuş ama sonu filme yakışmamış bence. Bir de kız işkence edilmeye başladıktan sonra uzun bir süre hep aynı işkenceleri defalarca gösterdiler ve izlerken yeter artık sadade gelelim dediğim oldu yani.

Ayrıca işkenceler ve görüntüler de o kadar etki yaratacak tarzda değildi. Derisinin yüzülmesi hariç ülkemizde darbe dönemlerinde bu işkencelerin10 kat daha kötüleri yapıldı.

İzlemeyenlere tavsiye edebilirim. İyi seyirler.

bende katiliorum iskence goruntleri etki altinda birakcak turden deil hatta pek yok gibi ben adi uzerinde daha yogun sahneler bekliodum ama yinede guzeldii

azönce izledim geldim...
film güzeldi begendim tabi anna o yaşlı kadına nededi bizde duyabilseydik ii olurdu ...
ama film genel olarak güzel..yalnız bişi sorcam kızlar ya...
anna ve lucy lezbiyen mi??

azönce izledim geldim...
film güzeldi begendim tabi anna o yaşlı kadına nededi bizde duyabilseydik ii olurdu ...
ama film genel olarak güzel..yalnız bişi sorcam kızlar ya...
anna ve lucy lezbiyen mi??

belki bizim duymamiz herkes kafasindakini dusunsun diye oyle yaptilar veya ikinci cekilcek ondan gizemli biraktilar

bu filmi izleme şansım olmadı henüz ama en kısa zamanda izleyip yorumlarımı paylaşacağım,çünkü çok tartışılmıştı vizyona girdikten sonra bakalım

evett filmi bugün yine çok ucuz fiyata filmcimden aldım gerçekten çok etkileyiciydi.anna'nın başına gelenler çok fenaydı ya içim kalktı resmen.böyle sapıklar etrafta bol.

evett filmi bugün yine çok ucuz fiyata filmcimden aldım gerçekten çok etkileyiciydi.anna'nın başına gelenler çok fenaydı ya içim kalktı resmen.böyle sapıklar etrafta bol.

izlemene sevindim canim mahserin dort atlisinida izlemelisin:))tabi canim daha neler neler var :))

onu da izledim canım yaa o da çok sürükleyiciydi,ama adamın çocuğunun da filmin sonunda işin içinden çıkacağını tahmin ediyordum ama o poşetteki cenin sahnesi iıyyy

onu da izledim canım yaa o da çok sürükleyiciydi,ama adamın çocuğunun da filmin sonunda işin içinden çıkacağını tahmin ediyordum ama o poşetteki cenin sahnesi iıyyy

evet hakketen igrencti o sahne canim hostelide izlemissindir dimi bir iki umarim ucte gelir

evet gelsin üçüncüsü de yaaa :)) ben gerilim filmlerinde birkaç film önerdim cnm oraya bak izlemediysen onları da mutlaka izle

ya sacmalik bu film .. hic bir konusu yok neredeyse.. merak edip bakiyim dedim .. sadece kesip biciyor.. onun yerine house fln izlerim daha iyi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…