İşkolik sevgilisi olan var mı?...Yardım.

bence bu devirde işi olan bi sevgilin olduu için sevinmelisin..ben de tam tersi işini seven insanları çok severim.işine özen gösteren falan..maalesef insan yoğun olunca hep planlı programlı olması lazım.benim sevgilim de yeni başladı çalışmaya aynı zamanda okuyor da ve projeleri..vs oluyor ve bir defteri var herşeyin zamanı var kimle ne zaman nerede buluşacağını bile yazıyor...ben çoğu zaman aylağımdır ve yapçak pek işim olmaz gün geliyor bana bile yetmiyor 24 saat..sevgilin,sevgilim gibi olan insanlar maalesef planlı olmak zorunda onlara bıraksan gün 25 saat falan olmalı yettiremiyorlar çünkü..ama sen yine de konuş en azından tel ini kapamasın...

işten sonra bir de ewe gidince rapor yazıyor.telefon açık olursa benden mesaj geldi mi veya arama geldi mi diye aklı telefona kaymasın diye tüm dikkatini vermek için telefonunu da kapatıyor

enteresan.. buna inanmazdım ben .. ne bu öss'ye hazırlanan lise talebesi gibi.. kaç yaşında adamdır muhtemelen aklı neden send ekalsın ki,mesajını görür cevap verir,biter gider..

saçmalamış,işkolikliktne başka şeyler var bu işin içinde..

ne iş yapıyor bu arkadaşımız?

Ya işine yenimi başladı acaba ? Benim nişanlımda dikkat gerektiren bir iş yapıyor.Programcı bir virgül bile sorun olur eğer unutursan saatlerce uğraştırır.Eve gelir sabaha kadar arkadaşının işlerine yardım eder.Hayatı iş yaniii.Arasam iş yapar msnde sorsam işşş der delikafadulden alıştım artık.Ama hiç bi zaman telefonunu kapatmaz.Tabiki herkes aynı olmaz ama en azından telefonunu açsın sende o saatte arama bari bunu söyle.Çok ciddi bi durum olur o zaman ararım işin bitince sen ararsın de eee heralde kısada olsa mola veriodur....

ah ah çalıştığım dönemler geldi aklıma..
ben de işten gelir gece yarısına kadar çalışırdım, gün içinde sevgilime mesaj atacak kadar bile vaktim yoktu, haftasonu mailime bakmazsam mail kutum çökerdi doluluktan...
gerçekten çok zor...
ama ben çok şikayetçiydim mesela, sürekli şikayet eder durudum halimden.
eğer sevgilin yaptığı işi seviyorsa işkolik denebilir ama halinden memnun değilse ve yapmak zorunda olduğu için yapıyorsa işkoliklik değildir bu.
yine de uyanık ol derim erkek milleti ne de olsa..

27 yaşında pazarlama grup müdürü 4 senedir aynı şirkette..bir de konuştum telefon konusunu zaten sürekli kapatmıyordu bir örnek vermiştim ben.yine de söyledim kapatmam dedi ama rapor yazarken arasan konuşamam rapor yazdığımı söyler seni daha sonra ararım dedi tekrar konsantremi toplayıp günü özetlemem zorlaşıyor dedi.işini severek yapıyor bir de yani hiç şikayetçi değil.bir üst basamak hedefiymiş heralde bu nedenle azimle çalışıyor

27 yaşında pazarlama grup müdürü 4 senedir aynı şirkette..bir de konuştum telefon konusunu zaten sürekli kapatmıyordu bir örnek vermiştim ben.yine de söyledim kapatmam dedi ama rapor yazarken arasan konuşamam rapor yazdığımı söyler seni daha sonra ararım dedi tekrar konsantremi toplayıp günü özetlemem zorlaşıyor dedi.işini severek yapıyor bir de yani hiç şikayetçi değil.bir üst basamak hedefiymiş heralde bu nedenle azimle çalışıyor

Bence bu kadar kafana takma ne güzel çalışıyor sevdiği bir işi var :) Sonuçta seni sonrada olsa arıyor .... Bende sana öyle diyorum ama bazen başının etini yiyorum sırnaşık şey

Bu konuyu hortlatmış olucam ama, kızlar ne düşünüyorsunuz işkolikler ile başa çıkma yolları nelerdir? Bir işkolikle takılmaya başladım, daha doğrusu takılamıyoruz bile işinden sıra gelmediği için :43:

Gelın beraber aglayalım..

Biz erkek arkadasımla aynı meslegı yapıyoruz dun anlam veremedıgım bı olay yasadım..Dun bı heyecanla ıse geldım ısın en yogun zamanı ayın en yogun gunu dundu..Onunda durumu benımkınden farklı degıl.. Deli gıbı calıstım hatta bı ara kolumun felc oldugunu hıssettım bılgısayar basında..O azımle ısımı ustelık herzamankınden bı saat evvel bıtırdım..Neyse cıktım gıttım ıs yerıne yakın yere..Kendısının ısı yaklasık 2 saat daha surecegını soyledı..bende musaıtse ve calıstıgı yerden problem olmayacaksa ofısını zıyaret edıp gıtmek ıstedıgımı soyledım.Tamam dedı..Hatta sımıt aldım yanına krem peynırlerı sevdıcegım arkadaslarıyla karnını doyursun dıye..

Ofısın bulundugu daıreye cıktım Kapıyı tıklattım yok, zıle bastım yok Mesaj atıyorum yok Kımseden cevap yok! Sınırlendıgım ıcın mesaj ustune mesaj atıyorum (kontorum yok arayamıyorum) yaklasık 20 dakıka kapı onundeyım...Dondum eve gıdıyorum.benı arıyor

o* Neredesın? ..
Ben* Bekledım bekledım dondum
o* Iyı yaptın
Ben*Kapıyı caldım zıle bastım ofıste kımse duymuyomu
o*Herkes calısıo duymamıs olabılır..
ben*sen ısıne bak artık gorusuruz
o*Gorusuruz

Isıne devam ettı ..Aksam telefonuma hıc bakmadım Sınırlıyım cunku.. sabahta sıtem edıyorum sen gelecegımı bılıyosun Neredesın dıyorum.Arsıvdeydım dıyor.Sen arsıvdeyın o kadar ınsan yerın dıbıne mı gırdı sorusuna cevap yok..Neden aramadın dııyo.. Karısık yazmıs olabılırım hala sınırlerım tepemde..

Uzgun oldugumu vurgulayacak seyler mesaj gonderdım.Oglen aradı musterıler varmıs yanında,Musaıt olmadıgı ıcın cevap veremıyormus.O yuzden aramıs.

O*Ask... yuzunden balkona cıktım senınle konusayım dıye
Ben*Neden balkona cıktın Sımdı bırısı zıle basar gelır falan
O* geldıklerı gıbı gıderler (Guluyor)
Ben*Tıpkı benım gıbı (kızgın)
o*(yanında ofısten bı arkadası var Tanıdıgım bı bayan.Isle ılgılı bısey soruyor..Telefonda bekledıgımı bıldıgı halde bı dakka bekle de kapat yada karsı tarafa bı acıklama yap don sohbet edıyo ısle ılgılı)
Ben*Isın daha onemlı ben engel olmayayım

deyıp kapattım..Hala sınırımı atamıyorum..Yanlıs mıyım???

Gelın beraber aglayalım..

Biz erkek arkadasımla aynı meslegı yapıyoruz dun anlam veremedıgım bı olay yasadım..Dun bı heyecanla ıse geldım ısın en yogun zamanı ayın en yogun gunu dundu..Onunda durumu benımkınden farklı degıl.. Deli gıbı calıstım hatta bı ara kolumun felc oldugunu hıssettım bılgısayar basında..O azımle ısımı ustelık herzamankınden bı saat evvel bıtırdım..Neyse cıktım gıttım ıs yerıne yakın yere..Kendısının ısı yaklasık 2 saat daha surecegını soyledı..bende musaıtse ve calıstıgı yerden problem olmayacaksa ofısını zıyaret edıp gıtmek ıstedıgımı soyledım.Tamam dedı..Hatta sımıt aldım yanına krem peynırlerı sevdıcegım arkadaslarıyla karnını doyursun dıye..

Ofısın bulundugu daıreye cıktım Kapıyı tıklattım yok, zıle bastım yok Mesaj atıyorum yok Kımseden cevap yok! Sınırlendıgım ıcın mesaj ustune mesaj atıyorum (kontorum yok arayamıyorum) yaklasık 20 dakıka kapı onundeyım...Dondum eve gıdıyorum.benı arıyor

o* Neredesın? ..
Ben* Bekledım bekledım dondum
o* Iyı yaptın
Ben*Kapıyı caldım zıle bastım ofıste kımse duymuyomu
o*Herkes calısıo duymamıs olabılır..
ben*sen ısıne bak artık gorusuruz
o*Gorusuruz

Isıne devam ettı ..Aksam telefonuma hıc bakmadım Sınırlıyım cunku.. sabahta sıtem edıyorum sen gelecegımı bılıyosun Neredesın dıyorum.Arsıvdeydım dıyor.Sen arsıvdeyın o kadar ınsan yerın dıbıne mı gırdı sorusuna cevap yok..Neden aramadın dııyo.. Karısık yazmıs olabılırım hala sınırlerım tepemde..

Uzgun oldugumu vurgulayacak seyler mesaj gonderdım.Oglen aradı musterıler varmıs yanında,Musaıt olmadıgı ıcın cevap veremıyormus.O yuzden aramıs.

O*Ask... yuzunden balkona cıktım senınle konusayım dıye
Ben*Neden balkona cıktın Sımdı bırısı zıle basar gelır falan
O* geldıklerı gıbı gıderler (Guluyor)
Ben*Tıpkı benım gıbı (kızgın)
o*(yanında ofısten bı arkadası var Tanıdıgım bı bayan.Isle ılgılı bısey soruyor..Telefonda bekledıgımı bıldıgı halde bı dakka bekle de kapat yada karsı tarafa bı acıklama yap don sohbet edıyo ısle ılgılı)
Ben*Isın daha onemlı ben engel olmayayım

deyıp kapattım..Hala sınırımı atamıyorum..Yanlıs mıyım???
Ben burda okurken bile gerildim yani, işkolik olmak apayrı bir dünya ya :47: Kızmakta haklısınız, triplerde de haklısınız. Ki ben normalde aşırı anlayışlı, trip yapmayan kategoride biriyim. Hani karşımdaki kişi meşgulse hemen tamam der çekilirim, üzerime alınmam. Ama işkoliklik ciddi anlamda ayrı bi boyut. Yani işleri bizden önemli mi ben bunu anlayamıyorum. Bence iş ile aşkı tamamen birbirinden ayrı tutuyorlar. Normal geliyor onlara bu şekilde olmak, yoksa biz önemsemiyo değiller, yani umarım :37:

Ben burda okurken bile gerildim yani, işkolik olmak apayrı bir dünya ya :47: Kızmakta haklısınız, triplerde de haklısınız. Ki ben normalde aşırı anlayışlı, trip yapmayan kategoride biriyim. Hani karşımdaki kişi meşgulse hemen tamam der çekilirim, üzerime alınmam. Ama işkoliklik ciddi anlamda ayrı bi boyut. Yani işleri bizden önemli mi ben bunu anlayamıyorum. Bence iş ile aşkı tamamen birbirinden ayrı tutuyorlar. Normal geliyor onlara bu şekilde olmak, yoksa biz önemsemiyo değiller, yani umarım :37:

Sormayın arkadaşlar bıde zıle basıyorum Kapıyı acan yok sonra ustelıyorum sabah ''keyfımden'' :30: su an susmak ıcın zor tutuyorum kendımı bole gıdıp ustune saldırasım gelıyor!

Back
X