Ne bu ya ben anlamadım bir şey
Hangi fazlalık? İlginç ilk defa duyuyorum valla:44:
islam ile bir alakasi yok bunun
Aslında araştırırsanız, birçok kaynaktan İslamda ki erkeğe sünnetinde bile aslında yahudilikten geçme olduğuna rastlarsınız.
Sitede dini sohbet yasak olduğundan konuya elbette girmeyeceğim;ama bunu belirtmeden geçmek istemedim.
Saygılar
Afrikada kiz çocuklarinin klitorisini kesiyorlar zevk alamasin diye
Islamla alakasi yok sayet olsaydi kesinlikle bu dini kendi dinim olarak kabul etmezdim
Barbarlar ya, kurbanlik koyun gibi kizi alip kesiyolar
sadece goruntu beni mahvetmeye yetti
Alo fetva hattinin sünnet ile ilgili verdiig cevabi ben söyle algiladim.
Hani Peygamber efendimiz sav. yaptigi ve hadisi seriflerde belirttigi güzel ahlaka ve davranisa uymaya sünnet deniyor. ve yazidaki sünnet kelimeside bunun icin kullanilmistir. Yani erkekler gibi kadinlarin sünnet edilmesi anlaminda degil.
Fakat su bir gercektir ki halen geri kalmis ülkelerde kadinlarin cinsel hazzi hissetmemeleri bunu bir görev olarak yerine getirmeleri icin sünnet edilir ve bu sekilde oradaki sinirler kisaltilarak zevk almasi yok edilir veya azaltilmis olur.
eski mısırda bazı kadın mumyalar bile sunnetli olarak bulunmus bende bunun cinsel hazzın azaltılması acısından yapıldıgını okumustum
Uydurma hadis de olabilir. Sonuçta senet belirtilmemiş değil mi?
Tam bir vahşet katliam. geçen hafta bizzat gördüm. sünnet edilmiş bir kadın... mesleğim dolayısıyla gördüm ve şekilden şekile girdim. bu işleminde tipleri varmış. benim gördüğüm en ağırıydı... hala etkisinden kurtulamadım. çocukken yapılan bu işleme o çocuklar nasıl dayanıyor. zihniyeti zaten konuşmak bile istemiyorum bir başladımmı susamıyorum çünkü... ne deyim ALLAH yardımcıları olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?