İslam da var mıdır yok mudur diyenlere...
"İslâm'da klitoris kesiminin yeri hakkında âlimler arasında bir görüş birliği yoktur. Ancak, islama aykırı olmadığını iddia edenler tarafından temel dayanak olarak Ebu Davud'da yer alan şu hadis gösterilmektedir: "Bir kadın Medine'de kızları sünnet ederdi. Resulullah (sav) (kadını çağırtarak) kendisine 'Derin kesme. Zira derin kesmemen kadın için daha çok haz vesilesidir, koca için de daha makbuldur' diye talimat verdi." Ebu Davud kitabında bu hadisin rivayet zincirinde kopukluklar olduğunu ve zayıf olduğunu da belirtmiştir. "Dünya Müslüman Ulemalar Birliği" genel sekreteri ve El Ezher Üniversitesi üyesi Dr. Muhammad Salim al-Awwa klitoris kesiminin islam da yeri olmadığını iddia eder ve zayıf bir hadise dayanarak hüküm verilmesini rededer.
Afrika İslam ülkelerinde de klitoris kesiminin yapılmasını bazı araştırmacılar daha çok Afrika geleneklerine bağlarlar."
EVET KATILIYORUM ÖYLE BİŞEY OLSA İLK BAŞ PEYGAMBER efendimizin kızları ve hanımlarına uygulanırdı bueğer islamda kızlara sünnet olsaydı Peygamber efendimizin hanımları ve kızlarının sünnet olması ve bunu bütün müslüman hanımlarada uygulanması gerektiği söylenirdi değil mi ???
demek ki böyle bir şey yokmuş ki ne Efendimizin (s.a.v) hanımları ve kızları ne sahabe hanımları ve kızları hakkında böyle bir bilgi yok....
Mesleğiniz nedir ?
valla hiç kimse kusura bakmasın ben ne oğullarımı nede kızlarımı sünnet etmeyi düşünmüyorum..insanlar isterlerse bana hristiyan desin ne derlerse desinler..ben onların akıllarında hristiyan yada ateist kendi içimde bir müslüman olmayı sakatlanmaya tercih ederim..eğer sünneti konu yapıp oğlumla evlenmeyecek bir kız varsa bulurum bir yabancı kız onu müslüman yapar adam ederim..garip anormal isteklerde bulunan insanlara yem etmemek için gerekirse çıkar yurt dışında bile yaşarım..nedir bu yaa amerikalı bir damattan bile makas işaretleri sünnet deyip ağza sakız yapmalar filan şu Adetinizin kadına uygulananındanda erkeğe uygulananındanda nefret ediyorum..bu kdr üstüne düştüğünüz için..ve araştırdığım kadarıyla erkeğe verdiği zararda az değil hele ki sünnetçide yanlış olursa bir yanlışlar silsilesine dönüşen hayatları düşününce..yeter yaa aaa bırakın insanlara bu kdr şiddet uygulamayı ve bunu dine bağlamayı(gerçekliği olsa neyse oda yok).. hadis var Allah en güzel şekilde yaratmıştır der hadiss şeytanda ben onlara emredeceğim yaradılanı değiştireceğim der..ve bakarsanız Kitabımızın yazılı bir emri değildir..ve doğuştan hiçbir anomalisi olmayan bir çocuğa bunu yapma hakkını kendinizde bulursunuz..siz zannediyormusunuz sadece kadın sünneti cinsel hazzı yokeder araştırırsanız erkek sünnetininde cinsel hazzı % 50 ila 80 arasında değişen oranlarda götürdüğünü görürsünüz..ve lüzumlu-lüzumsuz olduğunu o bedeni hissetmediğiniz halde çocuk değil siz bilirsiniz..yaratıldığına göre komedi vesilesi olarak siz bunu adet haline getirip çocuklardan tutun sonrada yabancı damatlara kadar ağzınıza sakız olma vesilesi yaparsınız gerçekten gerektiği için yaratılmış ama siz hem dalga geçiyorsunuz hemde zarar veriyorsunuz o deri olması gerekmese orada ne işi var elbette varsa bir amacı olmalı mesela penisin genel yapısını korumak gibi..aman ya bırak..Kadın Sünneti ve Erkek Sünneti al birini vur ötekine..
size söyleyeyim kadın sünnetine hiç aklım kesmiyor ve sünnet olması konusunda mecbur bırakılmak öylede olsa böylede olsa şiddettir..çünkü birey reşit değil ve istemeden buna maruz kalıyor..işte bu bir şiddettir..erkek sünnetide zannımca 2 durumda gerekli olabilir..birincisi darlık gibi doğuş anomalisi durumlarında ikincisi hem çok sıcak(arabistan gibi 50 derece sıcaklığa maruz bölgelerde) hemde sabun imkanları temizlik malzemesi eksikliği tuzu biberi oluyor işte böyle kavurucu bir sıcaklıkta..ama durum ne olursa olsun gönül rızası aranması gereken birşey bence..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?