Olur mu 15 tane actim bi daha sayın
Biraz zor galiba muhafazakar bir yer bulmak. Ya çok sakin yerler seçip sahilin biraz sakin yerlerinde de girebilirsinix.Özellikle tesetturlu bayanlar balayinizi nerde yaptiniz acil yer onerileri istoyorumm!! Muhafazakar bi yerde birlikte denize girebilcegimiz yerler ozellikle.cunku balayinda ayri ayri olmaz
Komikmiş.Olur mu 15 tane actim bi daha sayın
Bunlara da baktım şimdi de normal otelden farkı ne tam olarak? Alkolsüz oluşu dikkatimi çekti bir. Plaj deniz havuz durumu nasıl peki?Adin Beach Otel ve Adenya Otel...
Çift seçenekli oteller. Ama maddi durumunuz karşılar mı bilemem :/
1 haftaligina 1500 tl bakiyoruz :/
Ne zamana peki? Haziran temmuz ağustosda normal tatil yerlerinde bile bu rakam zor1 haftaligina 1500 tl bakiyoruz :/
Bunlara da baktım şimdi de normal otelden farkı ne tam olarak? Alkolsüz oluşu dikkatimi çekti bir. Plaj deniz havuz durumu nasıl peki?
Cnm didim caprice gold tasiye ederim temiz bi yer mescidi var otelin icinde ezan okunuyo kadin erkek havuzlari istersen sicak suyuda var denizede girebiliniyo esinle beraber ayrica yemekler harika organizasyonlarida var sinema gunude oluyo ben cok begeniyorum hatta mayis basinda ordayim :)Anlayanlar cevap veriyor oneri sunuyor bosverin
"Birlikte" yuzebileceginiz "muhafazakar" bir yer... Buldum: Evinizin kuvetinde yuzebilirsiniz.
Tebrikler çoh komik size 10 puan.Yada bir oteli kapatabilirler
Bebek bakım merkezi varmı hep merak etmiştim orayıCnm didim caprice gold tasiye ederim temiz bi yer mescidi var otelin icinde ezan okunuyo kadin erkek havuzlari istersen sicak suyuda var denizede girebiliniyo esinle beraber ayrica yemekler harika organizasyonlarida var sinema gunude oluyo ben cok begeniyorum hatta mayis basinda ordayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?