İslami koşullarda Balayı yerlerii!!!

Özellikle tesetturlu bayanlar balayinizi nerde yaptiniz acil yer onerileri istoyorumm!! Muhafazakar bi yerde birlikte denize girebilcegimiz yerler ozellikle.cunku balayinda ayri ayri olmaz
Biraz zor galiba muhafazakar bir yer bulmak. Ya çok sakin yerler seçip sahilin biraz sakin yerlerinde de girebilirsinix.

Bakın, islami koşullarda dediğiniz kimsenin sizi görmemesini istiyorsanız, türkiyede 5 yıldızlı otellerde var. Ancak kişiye özel olduğundan çok pahalı. Dil biliyorsanız yurtdışında gidin. Ben maldivleri araştırıyorum şu an. Orda bu seçenek de var. Neredeyse 5 yıldızlıyla aynı fiyatları var

Peki kızlar normal tatil köylerinde 5 yıldızlı otellerde haşema ile denize havuza giriliyor mu? Yoksa yasak mı?

Adin Beach Otel ve Adenya Otel...
Çift seçenekli oteller. Ama maddi durumunuz karşılar mı bilemem :/

NOT: Muhafazakar oteller diye biliyorum reklam işlerini yapmıştık ama eşinizle birlikte aynı havuzu-plajı tesettürlü olarak kullanırsınız herhalde. Öyle bir sistemleri olmayabilir. Sadece olduğu gibi kapalı bayanlar plajı var, denize bikiniyle girebilmesi için tesettürlü hanımların.

Eşinizle birlikte aynı anda kullanabileceğiniz seçenekler zannedersem Afyon - Denizli tarafında kaplıcalarda var. Mini kaplıca havuzları oluyor bazı otellerin hususi odalarında...

Gerisini bilemeyeceğim, tesettürlü olmadığım için bu kadar ancak :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Adin Beach Otel ve Adenya Otel...
Çift seçenekli oteller. Ama maddi durumunuz karşılar mı bilemem :/
Bunlara da baktım şimdi de normal otelden farkı ne tam olarak? Alkolsüz oluşu dikkatimi çekti bir. Plaj deniz havuz durumu nasıl peki?

Bunlara da baktım şimdi de normal otelden farkı ne tam olarak? Alkolsüz oluşu dikkatimi çekti bir. Plaj deniz havuz durumu nasıl peki?

Not olarak ekledim yazıma. Plajları erkek - kadın ayrılabiliyor. Biraz daha muhafazakar kesimi rahat ettirebilmek amaçlı tasarlanmış oteller. Yetkilileriyle konuşun isterseniz, biz reklam işini yaptık oradan biliyorum.

Plaja ,havuza kocayla gidilmiyorsa balayinin anlami ne
Islami balayi mi var benim bilmedigim
Yani su 45 cocuga tecavuzden sonra islamiyetten sogur insan
Ne olursa bu islami yerleri isletenlerde oluyor..
Millette sizi gozetliyordu sanki
Alin en buyuk boy legen evinizdeki rahatlikta balayi yapin o zaman

Anlayanlar cevap veriyor oneri sunuyor bosverin
Cnm didim caprice gold tasiye ederim temiz bi yer mescidi var otelin icinde ezan okunuyo kadin erkek havuzlari istersen sicak suyuda var denizede girebiliniyo esinle beraber ayrica yemekler harika organizasyonlarida var sinema gunude oluyo ben cok begeniyorum hatta mayis basinda ordayim :)

Balıkesir elbis otel, yalovada Rizom tatil köyü, bodrumda var 1-2 otel ama kendilerine ait plajları yok..
Elbis otelin denizini sevdim rizomun aktivite alanını ve bungalov odalarını. Bodrumu hiç sevmedim..
daha ilerisine henüz gitmedim zaten

"Birlikte" yuzebileceginiz "muhafazakar" bir yer... Buldum: Evinizin kuvetinde yuzebilirsiniz.

Yada bir oteli kapatabilirler
Tebrikler çoh komik size 10 puan.

Konu sahibi, muğla taraflarında koylar varmış, tekneyle sizi götürüp istediğiniz saatte alıyorlar. Adını bilmiyorum ama ben düşünüyorum şu ara öğrenirsem yazarım. Alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Bebek bakım merkezi varmı hep merak etmiştim orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…