İslami koşullarda Balayı yerlerii!!!

Arkadaşım, siz rahatsız olmuyorsunuz diye neden insanların isteklerini hoş görmüyorsunuz.
Bende her sene yıllardır bu tür tatile gidiyorum ama asla gözetlendiğimiz için değil. Ve birde;

Lütfen artık şu leğen 'esprisini' yapmaktan vazgeçin bayatladı!

Edit: yazmayı unutmuşum, bu islami yerleri işletenlerde dünyaya ne büyük kötülükler saldı hepsi birden, genellemen harika!!

Son düzenleme:
Otelde oda içinde daireye özel havuzlar olabiliyor ama iki kişi için sahil kapamazlar bence haşemayla girmek zorundasın malesefff ve arkadaşlar neden öyle diyorsunuz kapalı bi bayan olarak gerçekten otele gidince kocayla ayrı yüzmek sinir bozucu olur ben çünkü bikiniyle girmek isterim artı olarak yüzmeye cesaretim yok her denize girince 5 dakka anca dururum titreme sarar yinede deniz hayali kurarım... Neden bu kadar anlattıysam neyse... Çok sıkıldım

birlikte ayrı olmadan yüzebileceginiz bir yer valla güzel kafalar varmışş

eğer haşemayla rahat yüzülebilecek tatil beldesi arıyorsanız.çeşme ılıcanın halk plajında bile herkes istediği gibi rahatça denize giriyor,isteyen bikiniyle isteyen haşemayla,orası çeşmenin en kalabalık plajlarından üstelik,ama daha sakin koyları da var.alaçatıda bir konakta konaklayabilirisiniz,çeşmenin koylarında denize girebilirsiniz birlikte.eşinizle birlikte rahatça mayo bikini ile denize girebileceğiniz bir yer arıyorsanız ancak bir tekneyle denize açılıp kimsenein olmadığı koylarda yüzebilirsiniz ,buda hem maddi olarak hemde tekne kullanabiliyor olmak gerektiğinden zor.

Yaa cahilliğime verin ben hiç hayal bile edemedim kadınla erkeğin birlikte denize girebileceği muhafazakar bir tatil. Bayadır aklımda olan bişeydi aslında ama böyle seçenekler olduğundan habersizdim valla kadın erkek ayrı plajları biliyordum sadece eşimle gideceğim tatilde ikiye ayrılmak hiç cazip gelmiyordu

Niye alaya alıyorsunuz ki sizin bilmiyor olmanız böyle otellerin olmadığı anlamına gelmiyor Alanya Bera otel muhafazakarların otelidir havuzlari ayrıdir.sadece kapali bayanlar gorebilirsin.yalniz hem muhafazakar demissin hemde birlikte yuzebilecegimiz demissin nasil olacak o iş o zaman muhafazakar istemiceksin birinden vazgecicen.yalnız fiyatları yuksektir

Arkadaşım polemiğe girme de konu kapanmasın , cevap verme hiç yaa.. Boşver yazar Yazar giderler ben seçenekleri öğrenmeye çalışıyorum şu an

tahminimce konu sahibi eşiyle birlikte başbaşa denize girebileceği bir yerden bahsetmiyor. haşemasını giyip göze batmadan kimsenin tuhaf bakışları olmadan,aynen buradaki gibi tuhaf yargılamalardan kurtulamayan, dünyayı sadece kendilerine özel bir yer gibi sanan geri kafalıların olmadığı bir yer var mı rahat edebileceğimiz diye soruyor.

Agustos basi olcak.. 1500 tlye oteller var ama ne yazikki boyle olanaklari yok malesef.
Hasemayla girilir zaten onda sknti yok tek dert etraftaki acik olan insanlardan uzak olmak buda tercih meselesi. Ayrica arastirmalarimda hasemasiz girmeye izin verilmeye karma plaja sahip oteller var. Legen diyen cahillere duyrulur.

Yahu ne alakası var konunun şimdi tecavüzle. Hem başbaşa kalmak hem de mahremiyet istiyor işte kadın balayında bunda anlamayacak ne var aklınız sıra dalga mı geçiyorsunuz.
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı, konu sahibi ne diyor sen ne diyorsun.

A
Hayy agzina saglik yaa! Sizin gibilerin yorumu lazim bana :))

ağustos başıysa biraz zor sanırım öyle imkanları olan otel bulmak o fiyata.

Istekleriniz birbiriyle celisiyor gibi geldi bana. Hem muhafazakar bir yer olacak, hem de esinizle birlikte yuzeceksiniz. Tabii en buyuk sorun bu degil. En buyuk sorun 1 hafta icin 1500 lira butcenizin olmasi. Eger haziran basindan eylul ortasina bir tarih dusunuyorsaniz bu butceyle zor.

Boyle yazligi filan olan bir arkadasiniz yok mu? Size bir hafta anahtar versin.

Akcakoca-Skytower otelinede bak istersen. Hem agustosta ege akdeniz yanarken karadeniz daha serin olur. Ayrica cidden guzel otel tavsiye ederim Fyztnl

Kesinlikle haklısın, muhafazakar otel konsepti zaten zorlama bişey ama çoğu insan alternatifsizlikten gidiyor işte.

Şunu tuttum vallahi ben rezervasyon yapsam mı şimdiden :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hah bende bunu soruyordum kadın erkek ayrı gitmek istemediğimiz için, normal otellerde haşema giyip denize havuza girmek yasak mı ki? 2 senedir gidiyorduk ama o Zaman tesettürlü olmadığım için hiç dikkatimi de çekmedi giren var mıydı haşemayla. Bu sene yeniyim ben tesettür konusunda. Tatil zamanı yaklaştıkça bir çekince oluştu haşema ile gider girerim diyordum ama hiç haşemalı insan hatırlamayınca yasak mı ki acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…