- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Arkadaşım, siz rahatsız olmuyorsunuz diye neden insanların isteklerini hoş görmüyorsunuz.Plaja ,havuza kocayla gidilmiyorsa balayinin anlami ne
Islami balayi mi var benim bilmedigim
Yani su 45 cocuga tecavuzden sonra islamiyetten sogur insan
Ne olursa bu islami yerleri isletenlerde oluyor..
Millette sizi gozetliyordu sanki
Alin en buyuk boy legen evinizdeki rahatlikta balayi yapin o zaman
Yok cnm uc senedir gidiyoruz hic duymadim olsa bile oglumu birakmam kimseye :)Bebek bakım merkezi varmı hep merak etmiştim orayı
Yaa cahilliğime verin ben hiç hayal bile edemedim kadınla erkeğin birlikte denize girebileceği muhafazakar bir tatil. Bayadır aklımda olan bişeydi aslında ama böyle seçenekler olduğundan habersizdim vallaTebrikler çoh komik size 10 puan.
Konu sahibi, muğla taraflarında koylar varmış, tekneyle sizi götürüp istediğiniz saatte alıyorlar. Adını bilmiyorum ama ben düşünüyorum şu ara öğrenirsem yazarım. Alternatif olarak düşünebilirsiniz.
"Birlikte" yuzebileceginiz "muhafazakar" bir yer... Buldum: Evinizin kuvetinde yuzebilirsiniz.
Arkadaşım polemiğe girme de konu kapanmasın , cevap verme hiç yaa.. Boşver yazar Yazar giderler ben seçenekleri öğrenmeye çalışıyorum şu anArkadaşım, siz rahatsız olmuyorsunuz diye neden insanların isteklerini hoş görmüyorsunuz.
Bende her sene yıllardır bu tür tatile gidiyorum ama asla gözetlendiğimiz için değil. Ve birde;
Lütfen artık şu leğen 'esprisini' yapmaktan vazgeçin bayatladı!
Edit: yazmayı unutmuşum, bu islami yerleri işletenlerde dünyaya ne büyük kötülükler saldı hepsi birden, genellemen harika!!
tahminimce konu sahibi eşiyle birlikte başbaşa denize girebileceği bir yerden bahsetmiyor. haşemasını giyip göze batmadan kimsenin tuhaf bakışları olmadan,aynen buradaki gibi tuhaf yargılamalardan kurtulamayan, dünyayı sadece kendilerine özel bir yer gibi sanan geri kafalıların olmadığı bir yer var mı rahat edebileceğimiz diye soruyor.Yaa cahilliğime verin ben hiç hayal bile edemedim kadınla erkeğin birlikte denize girebileceği muhafazakar bir tatil. Bayadır aklımda olan bişeydi aslında ama böyle seçenekler olduğundan habersizdim vallakadın erkek ayrı plajları biliyordum sadece eşimle gideceğim tatilde ikiye ayrılmak hiç cazip gelmiyordu
Ben boyle yerlerden korkarim ya. Kamera falan gizledilerse diye. Paranoyakta degilim ama tercih etmezdim heraldehttp://www.hepsivilla.com/villa-pinar/
kardesim bu adresten buldu . bakin isterseniz giden memnun kalan arkadaslarim da var . havuza girebilirsinuz en azindan . mutluluklar. ..yerleri doluyor ama acele yer ayirtin
Yahu ne alakası var konunun şimdi tecavüzle. Hem başbaşa kalmak hem de mahremiyet istiyor işte kadın balayında bunda anlamayacak ne var aklınız sıra dalga mı geçiyorsunuz.Plaja ,havuza kocayla gidilmiyorsa balayinin anlami ne
Islami balayi mi var benim bilmedigim
Yani su 45 cocuga tecavuzden sonra islamiyetten sogur insan
Ne olursa bu islami yerleri isletenlerde oluyor..
Millette sizi gozetliyordu sanki
Alin en buyuk boy legen evinizdeki rahatlikta balayi yapin o zaman
Hayy agzina saglik yaa! Sizin gibilerin yorumu lazim bana :))tahminimce konu sahibi eşiyle birlikte başbaşa denize girebileceği bir yerden bahsetmiyor. haşemasını giyip göze batmadan kimsenin tuhaf bakışları olmadan,aynen buradaki gibi tuhaf yargılamalardan kurtulamayan, dünyayı sadece kendilerine özel bir yer gibi sanan geri kafalıların olmadığı bir yer var mı rahat edebileceğimiz diye soruyor.
Agustos basi olcak.. 1500 tlye oteller var ama ne yazikki boyle olanaklari yok malesef.
Hasemayla girilir zaten onda sknti yok tek dert etraftaki acik olan insanlardan uzak olmak buda tercih meselesi. Ayrica arastirmalarimda hasemasiz girmeye izin verilmeye karma plaja sahip oteller var. Legen diyen cahillere duyrulur.
Kesinlikle haklısın, muhafazakar otel konsepti zaten zorlama bişey ama çoğu insan alternatifsizlikten gidiyor işte.Yaa cahilliğime verin ben hiç hayal bile edemedim kadınla erkeğin birlikte denize girebileceği muhafazakar bir tatil. Bayadır aklımda olan bişeydi aslında ama böyle seçenekler olduğundan habersizdim vallakadın erkek ayrı plajları biliyordum sadece eşimle gideceğim tatilde ikiye ayrılmak hiç cazip gelmiyordu
Hah bende bunu soruyordum kadın erkek ayrı gitmek istemediğimiz için, normal otellerde haşema giyip denize havuza girmek yasak mı ki? 2 senedir gidiyorduk ama o Zaman tesettürlü olmadığım için hiç dikkatimi de çekmedi giren var mıydı haşemayla. Bu sene yeniyim ben tesettür konusunda. Tatil zamanı yaklaştıkça bir çekince oluştu haşema ile gider girerim diyordum ama hiç haşemalı insan hatırlamayınca yasak mı ki acaba dedimAgustos basi olcak.. 1500 tlye oteller var ama ne yazikki boyle olanaklari yok malesef.
Hasemayla girilir zaten onda sknti yok tek dert etraftaki acik olan insanlardan uzak olmak buda tercih meselesi. Ayrica arastirmalarimda hasemasiz girmeye izin verilmeye karma plaja sahip oteller var. Legen diyen cahillere duyrulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?