İslami koşullarda Balayı yerlerii!!!

Oyle bi yasak söz konusu olamaz bence giyer girersiniz denize

Hem esinle yüzüp hemde kimse olmasın istegi olabilecek bisey değil. Olsa bende giderim. Tut havuzlu bir villa bak keyfine. Size özel plaj kapatmazlar heralde.

Kesinlikle haklısın, muhafazakar otel konsepti zaten zorlama bişey ama çoğu insan alternatifsizlikten gidiyor işte.
http://www.hepsivilla.com/villa-honeymoon/
Şunu tuttum vallahi ben rezervasyon yapsam mı şimdiden :)
Ben eşimi ikna edemedim yemek mi yapıcaz tatilde bari burdan hazırlayıp götürelim köy yumurtası peyniri diye dalga geçiyor şu an normal otellerden de ben çekiniyorum

Ok anladım sen otel istiyorsun villa ya da koy değil. Antalyada hiç gitmedim öyle yerlere ama afyon güral ve akçakoca skytowera gittim (zaten tatil amaçlı değildi) tavsiye etmem.

Hasemayla nasil goze batiliyor ?
Heee garip mi evet garip
Herkes bikini ve mayoyla dolasirken bana garip geliyor ..
Nasil ben bikiniyle okula gitmiyorsam plajda da posete sarinmis gibi insanlar bana garip geliyor..
Size ne benim dusuncemden acaba ?
Avukat misiniz?
Haa bu arada geri kafali olan ben miyim?
Bu da ayri komedi ..
Guldum tesekkur ederim ..
Otekilestirmelerinizden,yaftalamalarinizdan ,kendinizi dinine duskun baskalarinu tukaka gormenizden gina geldi..
Azalarak degil birden bitin ..
Tek umudum bu .
Hepiniz toplanin bir arap yarim adasinda hasemalarinizla defolup gidin ..
Plajda ilik gibi kizlar var ..
Hicbirinin boyle dusuncesi yok ..
Ayyyyy bana bakicaklar diyen ,cop posetine sarilmis gibi gezen size mi bakacaklar..
Kim napsin sizi pardon ?

Özellikle tesetturlu bayanlar balayinizi nerde yaptiniz acil yer onerileri istoyorumm!! Muhafazakar bi yerde birlikte denize girebilcegimiz yerler ozellikle.cunku balayinda ayri ayri olmaz
armutluda bir tatil köy var, kaplıcalı ismini unuttum tavsiye ederim

Kapalı değilim,haşemayla fenize girmiyorum ama şu yazdıklarınız beni bile irite etti. Ayıp yahu. Size ne kim nasıl giyinmiş. Bu nasıl bir üslup? Babamızın sitesi değil burası. Her istediğinizi düşünmeden yazamazsınız. Mune

Benim anladığım kadarıyla siz size bakılmasından endişe etmiyorsunuz çünkü zaten haşema giyeceksiniz. Asıl mesele etrafta bikinili mayolu kadınların olması. Eşiniz için endişe ediyorsunuz.
Haşema beach club lazım size ama hangi otelde vardır bilmem. Bol şans diliyorum.
Ha bu arada eşiniz belden yukarısı çıplak olarak mı girecek denize? Ya diğer haşemalı kadınlar ona bakarsa?

Hem muhafazakar, hem eşinizle birlikte yüzebileceğiniz, hem etrafınızda açıkların olmayacağı, hem de 1500 tl ye 2 kişi çok ama çok zor.. eğer maddi durumunuz olsaydı Maldivleri önerirdim, ama bütçeniz çok kısıtlı.. açıkçası bulabileceğinizi sanmıyorum..

Çöp poşeti mi ??? Sen kimsin ya burda kimse bikinililerden bahsetmiyorken kapalılara çöp poşeti diyorsun. İlik gibi dediğin kızlar varya, kapalılardada var sadece haşemanın altından göstermek istemiyor. Şu Azalarak bitin klişenizde çok sıktı, sizde bir deyim falanmı her gördüğünüz aksi şeyi savunanlara bunu diyorsunuz?

Kınıyorum sizi!!

sana neeee,nasıl görünmek isterse görünür,sen ötekileştirdiğin için kendini öyle hissediyorsun,kimse kendini dine düşkün görmüyor ,siz insanların inançlarındna rahatsız oluyrosunuz.insanların bazı hassasiyetleriyle alay edip tu kaka diyen sizsiniz,kendi yazdığınız yoruma bakın.

haşemadan hiç hoşlanmayan biri olarak bu olmadı witch.. keşke daha farklı anlatsaydın kendini..

'islami koşullarda balayı'' nasıl oluyor
hem yüzeceksınız
hem kimse olmayacak

Ben de tesettür kullanmıyorum, baş örtüm yok, denize mayo - bikini girerim ama bunlar nasıl konuşmalar?
Çok rahatsız oldum. K.İ.Bleyen benim bilginize.

KONU ICERIGINDEN CIKTI VE BOYLE SAYGISIZ PIS DUSUNCELI INSANLARIN GAZABINA UGRADI. BIRAKIN SUNLARI ALLAHASKINA BIRAZDAN KONUYU DEVLETE GETIRIRLER

Abi bulaşmayım dedim ama senin gibileri görünce çenemi tutamıyorum.

Öncelikle seni kibledim. İkincisi sen gerçekten ıyy bını bıkmısınlıır dedikleri için mi haşema giydiğini sanıyorsun insanların. Sırf senin güzel gözlerinin zevki bozulmasın diye nasıl giyinmesini arzu ederdin acaba haşema giyenlerin? Burada kimse kimin nasıl giyindiğiyle ilgili bişey demiş mi de geldin manipüle ediyorsun konuyu?

Kendisine gelince sanane benim düşüncemden ama çamur yapmaya gelince lololo. Özgüvene bakar mısın defol git diyor bir de. Sanane yavrum sanane isteyen istediğini giyer. Sana giren çıkan mı var? Tövbe estagfurullah ya

Bu nasıl üslup ya ne demek çöp poşeti ya isteyen istediğini giyer size ne hanfendi sizene

vay efendim hasema giyenler toplanıp yok olucak mış

keşke sizin gibi geri zihniyetler yok olsalar
Herkes ne giymek istiyorsa rahat rahat giyse kimin ne giydiği de kimse ilgilendirmese

Yorumunuzu kınıyorum üslubunuzda çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…