- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
kınıyorum bu yorumunuzu...Hasemayla nasil goze batiliyor ?
Heee garip mi evet garip
Herkes bikini ve mayoyla dolasirken bana garip geliyor ..
Nasil ben bikiniyle okula gitmiyorsam plajda da posete sarinmis gibi insanlar bana garip geliyor..
Size ne benim dusuncemden acaba ?
Avukat misiniz?
Haa bu arada geri kafali olan ben miyim?
Bu da ayri komedi ..
Guldum tesekkur ederim ..
Otekilestirmelerinizden,yaftalamalarinizdan ,kendinizi dinine duskun baskalarinu tukaka gormenizden gina geldi..
Azalarak degil birden bitin ..
Tek umudum bu .
Hepiniz toplanin bir arap yarim adasinda hasemalarinizla defolup gidin ..
Plajda ilik gibi kizlar var ..
Hicbirinin boyle dusuncesi yok ..
Ayyyyy bana bakicaklar diyen ,cop posetine sarilmis gibi gezen size mi bakacaklar..
Kim napsin sizi pardon ?
3-5 tane pislik yüzünden kimse inancından vazgeçmez hanımefendiPlaja ,havuza kocayla gidilmiyorsa balayinin anlami ne
Islami balayi mi var benim bilmedigim
Yani su 45 cocuga tecavuzden sonra islamiyetten sogur insan
Ne olursa bu islami yerleri isletenlerde oluyor..
Millette sizi gozetliyordu sanki
Alin en buyuk boy legen evinizdeki rahatlikta balayi yapin o zaman
Peki kızlar normal tatil köylerinde 5 yıldızlı otellerde haşema ile denize havuza giriliyor mu? Yoksa yasak mı?
ben daha önce de denk geldim bu tarz yorumlarınaHaşemadan ben de hoşlanmıyorum hayatımda da giymedim. Herşeyin bir adabı söyleniş şekli var resmen alakasız konular üzerinden nefret kusuyor gelmiş de, yakışmadı o üyeye de bu laflar ya da yakıştı mı demeliyim bilemedim. Ben de aklı başında bişey sanıyordum onu.
Ayrı ayrı girmek istemyor, sakin bir yerde islami koşullara daha uygun, mesela içkisiz ortamı olan yerler arıyor arkadaş.Ayri ayri denize girildiginde balayinin ne özelliği oluyor o zaman? Daha dogrusu o balayimi oluyor
Dediğim gibi daha önce hiç hatırlamıyorum gittiğimizde haşema giyen bir de yeni tesettüre girdim daha 1-2 ay oluyor, böyle saçma insanların tepkilerinden çekiniyorum. En güzeli villa işi olur ama ona da eşim yanaşmıyor gezmeli tozmalı tatilleri de sevmiyor beyimiz yiyip içip yatıp uzancak denize havuza girecek. Hem onun keyfi olsun hem benim keyfim kaçmasın,. Nasıl olucak bilemedimgiriliyor tabi.. neden yasak olsun..
o zaman otel bakıcan canımDediğim gibi daha önce hiç hatırlamıyorum gittiğimizde haşema giyen bir de yeni tesettüre girdim daha 1-2 ay oluyor, böyle saçma insanların tepkilerinden çekiniyorum. En güzeli villa işi olur ama ona da eşim yanaşmıyor gezmeli tozmalı tatilleri de sevmiyor beyimiz yiyip içip yatıp uzancak denize havuza girecek. Hem onun keyfi olsun hem benim keyfim kaçmasın,. Nasıl olucak bilemedim
Neden bu kadar pahalı o otelOzel villalar var. Tavsiye ederim. Havuzuna falan girersiniz.
Otel olarak da Angel's peninsula'yi tek geçeriminşallah bu yaz biz gideceğiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?