İslami koşullarda Balayı yerlerii!!!

kınıyorum bu yorumunuzu...

3-5 tane pislik yüzünden kimse inancından vazgeçmez hanımefendi

Haşemadan ben de hoşlanmıyorum hayatımda da giymedim. Herşeyin bir adabı söyleniş şekli var resmen alakasız konular üzerinden nefret kusuyor gelmiş de, yakışmadı o üyeye de bu laflar ya da yakıştı mı demeliyim bilemedim. Ben de aklı başında bişey sanıyordum onu.

Cnm otellerde havuzlar ayrı oluyor o yüzden eşinden ayrı olunca tadı olmaz diye düşünüyorum.. Biz Büyükada'ya gittik.. Büyükada palas otel var butik otel avangard tarzda çok şık ve temiz biz memnun kaldık.. Gün içinde Büyükada'da gezdik ayrıca tatlı yemek olarak bir sürü seçenek var.. Fotoğraf çektirmek için ideal.. Belki denize girmeniz için uygun yer olabilir biz gittiğimizde ekim sonuydu hava serindi hiç bilmiyorum yüzme meselesi Nasıl oluyor orda.. Ayrıca otel fiyatları çok uygun tavsiye ederim.. Faytona binmeden tatili bitirmeyin

ben daha önce de denk geldim bu tarz yorumlarına
en çok da alkışlayanlar adına üzüldüm

Ozel villalar var. Tavsiye ederim. Havuzuna falan girersiniz.
Otel olarak da Angel's peninsula'yi tek geçerim inşallah bu yaz biz gideceğiz. .

Konu Sahibi Özür dilerim ama dayanamıyorum

Emin olun zaten bu sizin gibiler yüzünden Hasema giyene öcü gibi baktığınız dan dolayı insanlar rahat edemiyor

Nerde tatil yapsam nasıl rahat ederim diye arayış içindeler

ha bu arada gerçekten çok komiksiniz

Küvet te yüzün Müş

neyse ya yemin ederim çok sinirlendim daha da içimden neler geçiyor ama ban yemek istemiyorum

giriliyor tabi.. neden yasak olsun..
Dediğim gibi daha önce hiç hatırlamıyorum gittiğimizde haşema giyen bir de yeni tesettüre girdim daha 1-2 ay oluyor, böyle saçma insanların tepkilerinden çekiniyorum. En güzeli villa işi olur ama ona da eşim yanaşmıyor gezmeli tozmalı tatilleri de sevmiyor beyimiz yiyip içip yatıp uzancak denize havuza girecek. Hem onun keyfi olsun hem benim keyfim kaçmasın,. Nasıl olucak bilemedim

o zaman otel bakıcan canım

Ben tatil yerinde yasıyorum, haşemayla denize girenler de oluyor. Eşleriyle gayet samimi yüzüyorlar da... Ege sahillerinden birindeyim.
İlla özel bir tatil köyüne gitmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…