Ben restaurantta çalışıyorum, garsonum bulaşık yıkarım, servis yaparım. Tavuk döner var ben döneri kesemiyorum. Ama salatasını yaparım. Aşçı vardı gitti. Patron dediki kış zaten iş yok, ikimiz idare ederiz dedi. Bende iki kere tamam dedim. Yeni biri işe başvurmuş. Döner kesiyormus, çok iyiymiş, ağız degistirdi, basvuran kiskivrakmis, onunla çalışmak istiyormuş, bende dedimki tamam dedim saygı gösterdim çıktım. Benim patron kahve bağımlısı , restaurantta uğramıyor sürekli kahveye gidiyor, benle olunca gidemiyor gitse bile ben onu çağırmak zorundayım ,çünkü döneri kesemiyorum. Yeni elemanın ilk iş günüydu, gelmemiş eleman. Yeni eleman hastaymış, beni aradı , bana diyorki sen çalışmayacaksin gibi geldi de o yüzden yeni elemanı istedim. İki kere tamam dedim. Gözüme baka baka kahveye nasıl gidicem dedi. Gitmedim, yeni elamanı deneyin içinizde kalmasın dedim. Çalışmayacak olsam tamam demezdim herhalde. Kız arkadaşlarım fabrikaya gel diyorlar. Sizce tepkim nasıl yarın gene biri gelecek,gene beni satar. Bir kere işe geç gitmedim, ne derse onu yaptım güvenim sarsıldı. Siz olsanız ne yapardınız? Patron aşçı gidince sadece döner ekmek yapacak diğer şeyleri ben yapıyordum zaten .