İşler Güçler Star Tv

dizi bir kaç hafta ara verdi

15 ocakta yeni bölüm yayınlanacakmış...

Neeeyyyyy, Ahmetle Feride ayrılıyormu. Niye la??:44:

Ule son bölümü izleyemedim, neler neler olmuş.

Hep o Ecevit gıcığı yüzünden:41:

Onursuz İşler Güçler istemiyoruz uleeeee. Ne güzel her hafta kafa patlatıyorduk ne demek istiyor bu çocuk diye.

Son düzenleme:
Diziyi ilk bölümden beri zevkle seyrediyorum.Mütemadiyen güldüren tek dizi diyebilirim.
Lakin son zamanlarda sanki bir amacından sapma, senaryoda bir sıkıntı var gibi geliyor bana.
Söyle ki eskiden sektörün zorluklarından bahsederlerdi, şimdi bir kayp'tır tutturdular gidiyor.
Özellikle Büşra'dan bende inanılmaz rahatsızım.Dizide hiç bir işe yaramıyor.
Önce Sadi'den rol çalıyordu.Sadi'ye yamamıştı senarist.Sonra genele yayıldı.
İşin tadı fena kaçtı.Yeminle 2 bölümdür seyretmiyorum sırf bu yüzden
Hayır bu dizide popüler isimler konuk oyuncu olarak yer aldığında öyle güzel senaryoya yediriyorlardı ki, o isimlerde oyunculuk aramadan zevkle seyrediyorduk.
Büşra ne işe yarıyor ? Hiç! Bir an önce çıkıp gitsin de rahatça dizimizi seyredelim.

Diziyi ilk bölümden beri zevkle seyrediyorum.Mütemadiyen güldüren tek dizi diyebilirim.
Lakin son zamanlarda sanki bir amacından sapma, senaryoda bir sıkıntı var gibi geliyor bana.
Söyle ki eskiden sektörün zorluklarından bahsederlerdi, şimdi bir kayp'tır tutturdular gidiyor.
Özellikle Büşra'dan bende inanılmaz rahatsızım.Dizide hiç bir işe yaramıyor.
Önce Sadi'den rol çalıyordu.Sadi'ye yamamıştı senarist.Sonra genele yayıldı.
İşin tadı fena kaçtı.Yeminle 2 bölümdür seyretmiyorum sırf bu yüzden
Hayır bu dizide popüler isimler konuk oyuncu olarak yer aldığında öyle güzel senaryoya yediriyorlardı ki, o isimlerde oyunculuk aramadan zevkle seyrediyorduk.
Büşra ne işe yarıyor ? Hiç! Bir an önce çıkıp gitsin de rahatça dizimizi seyredelim.

Son zamanlarda bana da eski tadını vermiyo dizi :19:
Bilemiyorum 3'lü başrol yeterliydi,yeni kızlara hiç gerek yoktu bencede
Eskisi kadar gülemiyorumda zaten :50:

Bence de Büşra diziyi bozdu.
O geldiğinden beri dizi duraksadı.
Onur da diziden çıkarsa tadı hiç kalmaz.:19:
Murat`ın çekimleri olduğu için son bölümde olmadığını okumuştum, dilerim doğrudur.
Ben hala Hale`nin diziden çıkmasına kızgınım.
Oysa diziye ayrı bir renk katıyordu.

Bence de Büşra diziyi bozdu.
O geldiğinden beri dizi duraksadı.
Onur da diziden çıkarsa tadı hiç kalmaz.:19:
Murat`ın çekimleri olduğu için son bölümde olmadığını okumuştum, dilerim doğrudur.
Ben hala Hale`nin diziden çıkmasına kızgınım.
Oysa diziye ayrı bir renk katıyordu.

Umarım öyledir,yoksa tadı tuzu kalmaz,izlemem ben :19:

Set çalışanları paralarını on bölüm geriden alınca İşler Güçler'de performans düştü. Murat Cemcir, yapımcıya rest çekti. Cemcir, son iki bölümde yer almayınca Sadi Celil ile Ahmet Kural da kazan kaldırdı

Ekranların fenomen dizisi İşler Güçler'in setinde gerginlik... İddiaya göre dizinin başrol oyuncularından Murat Cemcir, yapımcı Hayri Aslan'a rest çekti. İşte kulislerde konuşulan o olay:
KAMERA arkası çalışanları, ücretlerini 10 bölüm geriden alırken; oyuncular, 5 bölüm geride alıyordu. Setteki motivasyonsuzluktan rahatsız olan Murat Cemcir, yapımcı Hayri Aslan'la konuşarak; gergin bir ortamda çalışmak istemediğini ve herkese ücretinin verilmesi gerektiğini söyledi. Cemcir'e sinirlenen Aslan, dizinin yönetmeniyle görüşerek, 'Onu ekipte istemiyorum' dedi.

ÜNLÜ oyuncunun son iki bölümde gözükmemesi, olayı doğrular nitelikteydi. Murat Cemcir'in rol arkadaşları Ahmet Kural ve Sadi Celil de yapımcıya rest çekince, ortalık karıştı. Yaşanan gerginlik sonrası, bir anlaşma sağlanıp sağlanamadığı şimdilik belli değil.

televizyongazetesi.com `dan alıntıdır.

:20::19::57::95:

İşer Güçler dizisinde dün ayrılık rüzgarları esti. Sevilen diziden Büşra Pekin ve 2 oyuncu diziden ayrıldı.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerinde olduğu dizinin 26. bölümü dün akşam yayınlandı. İşler Güçler dizisinde Ecevit karakterini oynayan Büşra Pekin diziye veda etti. Büşra Pekin ile birlikte arkadaşını canlandıran Tuğçe Kurşunoğlu ve annesini canlandıran Serap isimli oyuncu diziden ayrıldı.

bomba gibi bir bölümle dönüş yaptılar

ecevit boşa oynuyordu zaten ona yazılan karakterde itici olduğundan tutunamadı

bölüm sonunda yapımcıların birbirini dövme sahnesi çok gereksizdi sonda batırdılar bakalım kayp bitti yeni maceralar nasıl olucak
herşeye rağmen özlemişim diziyi:16:

hale de kesin dönüş yapsın
:27:

Son düzenleme:
Gülmekten geberdim ya la.:9:

Feride gidecek mi cidden??

Ecovit gitti sonunda, heheyyyttt:33:

Boomcu Onur'a bakın hele:37:

tek kelime ile şahane bir bölümdü, film tadındaydı :)
bütün sorulara da cevap verir nitelikteydi, hale de döndü veeeee en önemlisi Ecovit denen gereksiz karakter gitti :)))))

Ekranların kabına sığmayan dizisi İşler Güçler'den geçtiğimiz hafta ayrılan Büşra Pekin hakkında dizinin yapım şirketi Limon Yapım açıklama yaptı.

Özellikle sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan İşler güçlerden Büşra pekinin ayrılığıyla ilgili yapım ekibi Büşra Pekin'in rolünün sona ermesinin diziye girdiği günden belli olduğunu, projeye başladığı gün 13 bölümlük bir hikayesi olacağını ve 26. Bölümde hikayesinin sonlanacağını bilerek projeye dahil olduğunu açıkladı. Böylece ayrılık ile ilgili spekülasyonlar da son buldu.

Ecevitin gitmesi isabet olmus, olmadi mi olmuyor kardesim.
Bu diziye gitmedi ecevit karakteri iste

geçen haftaki bölüm güzel değildi ama bu hafta arayı kapattılar :))
salih abi, boomcu onur ve o kabarık saçlı adamın konuşmaları süperdiii :)
şu çektikleri filmi gösteriyorlar ya oralar çok sıkıcı bence... huzur evi sahneleri...

Back
X