Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahmet kim kız.??
Bizim Gurkan'ı diyorsun sen yani. Çalgı Çengi'den beri ona Gurkan diyorum ben.Ya da halaoğlu, dayıoğlu, emmioğlu. Puhahha.
Yav Çalgı Çengi 2 çıksada izlesek ya la![]()
işler güçleri geç saatlerde olduğu için pek seyredemiyordum ama son bir haftadır youtube'dan fena sarmış durumdayım,cem yılmaza bile gülmeyen ben bu dizide yüz kaslarım gülmekten ağrı yaptı,bütün ekip çok başarılı.ancak ahmet kuralın performansı hepsini altüst eder,bence yerli jim carrey.
1 haftadır sanırım o kadar çok izlemiş,Ahmet Kural'ı o kadar çok beğenip ve sanırım öyle bir enerji yollamışımki,cuma günü Antalya'dan İstanbula gittiğimde Beyoğlu pasajında merdivenlerde karşılaştık,ayarlamaya çalışşsam bu kadar denk gelmezdi.aslında büşra pekinin bana aval aval bakışından farkettim,bi baktım yanında ahmet kural onun yanındada sevgilisi,arkadada kilolu bir adam daha vardı,sağolsunlar yol verdiler bana.aklıma gelseydi diyemedim ya la der merdivenlerden öyle inerdim.
vay be ne güzel tesadüf olmuş,büşra bön bön bakar ancak, bkmnin ofisinin olduğu binada çalışıyordum geçen sene
büşrayı her gördüğümde ne kadar kendini beğenmiş derdim
ahmet nasıldı ?
işler güçler müdavimleri star tv nin sitesinde bipsiz olarak veriyorlar yayından 3 gün sonra. şiddetle tavsiye ederimmmm :))
işler güçleri geç saatlerde olduğu için pek seyredemiyordum ama son bir haftadır youtube'dan fena sarmış durumdayım,cem yılmaza bile gülmeyen ben bu dizide yüz kaslarım gülmekten ağrı yaptı,bütün ekip çok başarılı.ancak ahmet kuralın performansı hepsini altüst eder,bence yerli jim carrey.
1 haftadır sanırım o kadar çok izlemiş,Ahmet Kural'ı o kadar çok beğenip ve sanırım öyle bir enerji yollamışımki,cuma günü Antalya'dan İstanbula gittiğimde Beyoğlu pasajında merdivenlerde karşılaştık,ayarlamaya çalışşsam bu kadar denk gelmezdi.aslında büşra pekinin bana aval aval bakışından farkettim,bi baktım yanında ahmet kural onun yanındada sevgilisi,arkadada kilolu bir adam daha vardı,sağolsunlar yol verdiler bana.aklıma gelseydi diyemedim ya la der merdivenlerden öyle inerdim.
murat cemcir yok, ahmetle feride ayriliyor, boomcu kovuldu,
dizi ocak ayina kadar ara vermis
ne oluyor dizimize ya :26:
üc kurusluk keyfimiz vardi, diziye büsrayi sokarak icine limon sIktilar.
senaryo 13 bölümlük partlar halinde yazilmis, gecen 12 bölümden sonra
ahmetin menejerini, haleyi cikarmislardi.
simdi sirada ferideyle boomcu mu var :26:
Ecevit gitsin ya, hic yakismiyor diziye
Bencede Ecevit gitmeli..
murat cemcir yok, ahmetle feride ayriliyor, boomcu kovuldu,
dizi ocak ayina kadar ara vermis
ne oluyor dizimize ya :26:
üc kurusluk keyfimiz vardi, diziye büsrayi sokarak icine limon sIktilar.
senaryo 13 bölümlük partlar halinde yazilmis, gecen 12 bölümden sonra
ahmetin menejerini, haleyi cikarmislardi.
simdi sirada ferideyle boomcu mu var :26:
Ecevit gitsin ya, hic yakismiyor diziye
begenen tek kisi yok, nerden geldi diziye ya
kaliteyi cok düsürdü
Neeeeyyyyyyy
Geçen bölümü izleyemedim neler olmuş öyle
Cemcir'in kanalizasyon çukuruna düşmesinden şüphelenmiştim zaten bişey olacağından
Nasıl Cemcir yok ya,onsuz olmaz ama
Dizi bu hafta olmayacak mı anlayamadım ben hiçbişey ya![]()
O kızı ben skeçlerde görmeye alıştığımdan,hangi role girerse girsin hangi dizide oynarsa oynasın alışamıyorum...