- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Bencede herkes isinin basina gitsin. Beni anlayan anladi. Sizin gibiler bir bitmiyorsunuz. Uzerinize yok carpitmakta ve insanlara saldirmakta.Benim hayalim avukat olmaktı. Ama kader öğretmenliğe sürükledi bir şekilde.
Şimdi arkadaslar bunun bir belgesi var mı 6 aylık falan davalara girsem bn de
Hatta çok çalışırsam savcı da olar mıyım?
Bu hanım kardeşimiz öğretmenleri beğenmeyip kendisi bir ilber ortaylı bir aziz sancar olacak zaar.
Herkes işinin başına gitsin
Arkadaslar bir konuda bilgi ve fikirlerinizi almak istiyorum 28 yasindayim evliyim ve bir cocugum var. Calismak istiyorum ama hic tecrubem yok ve nerden baslayacagimi bilmiyorum. Isletme mezunuyum.Formasyon almayi dusunmeye basladim ama atanma durumunda ikinci oncelik veriliyormus isletme mezunlarina. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Formasyon almama deger mi? Alip bir kosede mi kalir? Tipki diplomam gibi. Ozel okullarda v.s calisabilir miyim? Ailemden cocugumdan fedakarlik edicem gidip gelmek ve saatleri bizi epey zorlayacak. Cok kararsiz kaldim. Bir yerden baslamak istiyorum artik. Tam bilgi sahibi olamadigim icin de bir adim atamiyorum. Bu konuda deneyimi olanlar var mi ? Fikirlerinize ihtiyacim var
Evet onu da dusundum ve bu sene girecegim tekrardan sinava. Ama ogretmenleri begenmedigim icin degil. Istedigim icin.Öğretmenleri beğenmiyorsanız içinizde yarım kalan ateş varsa buyrun eğitim fakültesi birçok yerde var kazanın okuyun sizi tutan bir şey yokIşletme mezunu olup formasyonla öğretmen olacaksanız kendi alanınızda meslek liselerine girmeyi düşünüyorsunuz sanırım atanma ihtimaliniz çok çok düşük alım minimum düzeyde. Kendi alanınızdan KPSS'ye hazırlansanız daha kafi.
Biz gayet Sakiniz siz neden bu kadar asabisinizBencede herkes isinin basina gitsin. Beni anlayan anladi. Sizin gibiler bir bitmiyorsunuz. Uzerinize yok carpitmakta ve insanlara saldirmakta.
Cocuk musunuz ? Gidin egonuzu baska yerde tatmin edin. Iyi guldum ama uzun zamandir karsilasmamistim boylesiyleBiz gayet Sakiniz siz neden bu kadar asabisiniz
Öğretmen değilsiniz ve hiçbir zaman da olmayacaksınız (ef okumadığınız sürece)
Alın 2 bine sertifika atanın da görelim :)
Neden olamasın?Biz gayet Sakiniz siz neden bu kadar asabisiniz
Öğretmen değilsiniz ve hiçbir zaman da olmayacaksınız (ef okumadığınız sürece)
Alın 2 bine sertifika atanın da görelim :)
Ben size daha çok güldüm :) işletme okuyup hayalinizin öğretmen olması falanCocuk musunuz ? Gidin egonuzu baska yerde tatmin edin. Iyi guldum ama uzun zamandir karsilasmamistim boylesiyle
Cok tesesekkurler arastiracagim bunu. Yalniz arkadaslar sizi de topa tutarlar simdi. Bir de formasyonsuz. Eyvah eyvah :)Biraz sabredin, "ogretmen strateji belgesi"ne göre lisans mezunları alan gözetmeksizin öğretmenlik yapabilecek. Bunu bir arastirin. Belki formasyona bile ihtiyacınız kalmaz.
Keyifleri bilir.Cok tesesekkurler arastiracagim bunu. Yalniz arkadaslar sizi de topa tutarlar simdi. Bir de formasyonsuz. Eyvah eyvah :)
Yalniz o da o kadar kolay degil. Ilgili alanin egitimlerini basariyla tamamlaması getek. Egitim fakultesini bitirmis atanmis ogretmenlerinde bunu bilme zorunlulugu yok zira baska bolumden ogretmen olmaya calisanlarin bilmesi gerek.Keyifleri bilir.
Bu hakkı ben vermiyorum ki.
Topa tutacaklarsa sistemle oynayanlari topa tutup seslerini cikarsinlar.
Görüyorum ki sizi topa tutan öğretmen arkadaşların bile bu belgeden haberi yok. Oturduğumuz yerden kişilere saydırarak çözülmez bu sorunlar.
Iyi ki etrafimda sizin gibi insanlar yok. Gercekten acinasi durumdasiniz.Ben size daha çok güldüm :) işletme okuyup hayalinizin öğretmen olması falan
Komik hadi atanın da görelim
Bilâkis asıl bizim bilmemiz gerek.Yalniz o da o kadar kolay degil. Ilgili alanin egitimlerini basariyla tamamlaması getek. Egitim fakultesini bitirmis atanmis ogretmenlerinde bunu bilme zorunlulugu yok zira baska bolumden ogretmen olmaya calisanlarin bilmesi gerek.
Eminim ki ogretmen arkadaslarim bu belgeden haberdar. Benim demek istedigimi anlamamissiniz o maddeden sartlarindan haberdar olmak zorunda degiller bu bir eksiklik degil. Zaten ucretli ogretmenlige baska bolumden formasyon alinip ogretmen olunmasina karsiyim o yuzden de kimse bu maddenin icerigini incelemek zorunda degil.Bilâkis asıl bizim bilmemiz gerek.
Zira strateji belgesi öğretmenler için yayımlandı. Ogretmen alımı sadece bir maddesi. Seminer döneminde resmi gazete yayimlandi. Tabii öğretmenler odasi güruhu başına gelmeden öğrenmez o ayrı. Gerçi o zaman da hep çok geç olur.
Bebişim ben sana acıdım valla öğretmenlik okudum ve iki haftaya atanıyorum senin gibi ne yaptığını bilmeyen biri değilimIyi ki etrafimda sizin gibi insanlar yok. Gercekten acinasi durumdasiniz.
Şimdi bakiniz. Belge parca parca yayimlanmadi. Strateji planını incelerken zaten goruyorsunuz. Bilmiyorsanız planı incelememissinizdir. Belgeyi görmüş olsanız ne demek istediğimi daha iyi anlardiniz. Yani şurasını okuyayım burasını bileyim diye tercihiniz olmuyor.Eminim ki ogretmen arkadaslarim bu belgeden haberdar. Benim demek istedigimi anlamamissiniz o maddeden sartlarindan haberdar olmak zorunda degiller bu bir eksiklik degil. Zaten ucretli ogretmenlige baska bolumden formasyon alinip ogretmen olunmasina karsiyim o yuzden de kimse bu maddenin icerigini incelemek zorunda degil.
Belgeyi incelememis olsaydım icerigindeki sizin atladiginiz ilgili alanin egitimlerini almalari gerektigi kismini bilmezdim saniyorum.Şimdi bakiniz. Belge parca parca yayimlanmadi. Strateji planını incelerken zaten goruyorsunuz. Bilmiyorsanız planı incelememissinizdir. Belgeyi görmüş olsanız ne demek istediğimi daha iyi anlardiniz. Yani şurasını okuyayım burasını bileyim diye tercihiniz olmuyor.
Karşı olmaya gelince ben de karsiyim. Fakat bu hak verilmişse kullanmak isteyene saldırmak da manasiz.
Bu tip şeyler için muhattap bu kişiler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?