ismi içinde GÜL / CAN kelimesi geçmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu yazdıklarınızla senin adın Ayşegül, senin ilk evlendiğin kişiden çocuğun olmazsa boşanırsın, hayatında gam keder eksik olmaz demek aynı şey mi?
Komiksiniz. Allahtan başka hiç kimse benim ne yaşayacağımı bilemez. KİB'leneceksiniz. Benin dinime laf edemezsiniz. Edebinizi takının. Gidip kendinize kandıracak başka insanlar arayın. Burada size ekmek yok. Saçmalığın daniskası terbiyesizliğin dik alası. Vehhabiymiş

tamam ablacım sen haklısın sen doğrusun her şeyi sen bilirsin ben ekemeği fırından alırım

Bensu sen ismi G ve K olanlardan uzak dur bu kişiler snein kuyunu kazıyor olabilir.Aşırı duygusal gelgitlerin olduğu için karşı cinsten uzak durman senin hayrına. zaten ikinci evlilk yolda .(eğer geç evlenmessen)

selin ablacaım senle özel görüşelim istersen çünkü sen gurbet görmessen ölürsün. berbat bi ismin var

Şu yorumlarda yazdıklarınızın gayb olmadığını söylüyorsunuz, o zaman nedir medyumluk mu? Zira ebced ve cifirle medyumluk yapanlar var, cifir İslam kaynaklı değildir, Kuran'da yer almaz, terkib? O terkibi siz mi hazırlayacaksınız üyeye?
Falcılara kızarsınız ama şu yaptığınıza bakınız.

Kusura bakmayın, konunuz yorum yaptığınız, ölürsün, Meliha isimli kadınların ilk erkek çocukları ölür gibi gaybı biliyormuşcasına ve insanları tedirgin eden korkutan yazılarınız sebebiyle site kurallarına uymadığı için kapatılacaktır.

Topiğinizin kapatılmasıyla ilgili gerekli şikayeti Bize Ulaşın'dan yapabilirsiniz.

yok artık benim adım :O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…