- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Mesmerina mehmet 31.12.1981 ...bakabilirmisin canım...
Hayat döngüsü : 8 yıl (her 8 yılda bir hayatında çok önemli şeyler olur)
Etkin gezegeni : üranus
isminin şifresi 27 dir
isminin kötü etkisinde ezilen Mehmet çok ketum biridir içinin alacasını kimse bilmez. 40 yaşına kadar kolay kolay mali durumu iyileşmez.Servet ve güç özellikle elli yaşından sonra artarak devam edecek.Önemli bir sırları vardır. (CİFİR ile deşifre edilebilir)
Anemi, ruhsal hastalık, baş ağrısı, toksinler,Bel fıtığı,ürolojik sorunlara gebedir.
doğacak çocuklarına isim arayanlar veya isim koyanlar veya kendi ismi içinde GÜL ve CAN kelimesi geçenler mümkünse değiştirsin
bu kelimeler hangi isimde geçerse gam keder onu brakmaz. olumsuzluk mutsuzluk gam ve keder üstüne yağar işleri hep ters gider... (bundan sadece Gülten müstesnadır)
Ayşegül
nurgül
songül
gülay
gülcan
gülnur
can
caner
Konulmuş isimlerin kötü etkilieri için terkipler vardır
isimlere dikkat
özet: doğum ile eşleşen isminin kötü etkisi var. orta yaşlara doğru önemli bi hastallığın ve kazan var.gençlik yıllarına dikkat et çok pişman olacağın bi olay yüüzndne ömür boyu pişmanlık duyarsın
zinadan yana nasibin var bundan dolayı yukarıdaki olay terkedilmen ve bi ölüm gözüküyo buda kürtaj /düşük durumu yani ölüm ilk çocuğuna ssenden evvel ölüm gözüküyo vs... derinlere inmiyorum tehlikeli sulardasın ....
allahu alem
eveettt çok ketummmm,içini bilemiyorsun hiç....rahatsızlıkları da aynen dediğin gibi
birde sırları mı varmış...çatliycammm şimdi ...beğeniycem sistem izin vermiyor....
Arkadaşım yardımcı olabilir misin bilmem ama gerçekten inanılmaz merak ettim .. Kısa kısa da geçiversen olur..
21.07.1984 GÖkhan şimşek
23.06.1986 güneş şimşek
9.5.2014 selim efe şimşek
Bizimkini yazmasan da doğacak oğlumuzunkini yaZsan da yeter bana ..
Allah razı olsun
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerek yok CİFİR ile deştim onu herşeyi dökülür piyasaya
nasıl yani tatlım...şu an kalbim atıyorrrrrr
fizyonomi nedir ki yani resim mi...ne bilim sen deştim onu değince ipucu buldun sandım...:)fizyonomi ile cifir beraber kullanıyosun bir hafta sürüyor ama adamın işkembesine kadar kurbanlık koyun gibi döküyosun ortaya sır mır bişey kalmıyo
oğlunun kesin tarihi belli mi ki
fizyonomi nedir ki yani resim mi...ne bilim sen deştim onu değince ipucu buldun sandım...:)
fziyonomi (+aura) + CİFİR. ile
mehmetin sırrı var ama içeriğini bulmak uzun ve zor iş herkesle derin derin uğraşamam özet geçiyorum ama birine örnek olsun diye derin analiz ypatım. adminlerden biri vermişti ERDEM ismini
Oğlumu Allah izin verirse normal yolla doğurmayı çok istiyorum.. Tabiki tarihi kesin değil..öyle olsa nasıl olurdu? Yani 9 mayıs olsa adıyla uyumlu olurmuydu.. İnanki cok zorkoyduk isminihatta bugun karar verdik.. Allah ın işi; üstüne senin topiği gördüm.. Yardımcı olursan çok sevinirim.. Dayısına benzemesini hiç istemiyorum da.. Allah tan hayırlısı..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12.11.1991 adım da Yasemin Nur ama sadece Yasemin'i kullanıyorum. Bana da bakabilir misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin durumun en özel olan özelden sorduğum soruya samimi cevap veriri misin
12.11.1991 adım da Yasemin Nur ama sadece Yasemin'i kullanıyorum. Bana da bakabilir misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?