ismi içinde GÜL / CAN kelimesi geçmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesmerina mehmet 31.12.1981 ...bakabilirmisin canım...

Hayat döngüsü : 8 yıl (her 8 yılda bir hayatında çok önemli şeyler olur)
Etkin gezegeni : üranus
isminin şifresi 27 dir

isminin kötü etkisinde ezilen Mehmet çok ketum biridir içinin alacasını kimse bilmez. 40 yaşına kadar kolay kolay mali durumu iyileşmez.Servet ve güç özellikle elli yaşından sonra artarak devam edecek.Önemli bir sırları vardır. (CİFİR ile deşifre edilebilir)

Anemi, ruhsal hastalık, baş ağrısı, toksinler,Bel fıtığı,ürolojik sorunlara gebedir.

eveettt çok ketummmm,içini bilemiyorsun hiç....rahatsızlıkları da aynen dediğin gibi
birde sırları mı varmış... çatliycammm şimdi ...beğeniycem sistem izin vermiyor....

Arkadaşım yardımcı olabilir misin bilmem ama gerçekten inanılmaz merak ettim .. Kısa kısa da geçiversen olur..

21.07.1984 GÖkhan şimşek
23.06.1986 güneş şimşek
9.5.2014 selim efe şimşek

Bizimkini yazmasan da doğacak oğlumuzunkini yaZsan da yeter bana ..

Allah razı olsun

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok korktum allah hayra yazsın ismimi de o kadar çok seviyorum ki hep bana yakıştığına inanmışımdır

oğlunun kesin tarihi belli mi ki

fizyonomi ile cifir beraber kullanıyosun bir hafta sürüyor ama adamın işkembesine kadar kurbanlık koyun gibi döküyosun ortaya sır mır bişey kalmıyo
fizyonomi nedir ki yani resim mi...ne bilim sen deştim onu değince ipucu buldun sandım...:)

oğlunun kesin tarihi belli mi ki

Oğlumu Allah izin verirse normal yolla doğurmayı çok istiyorum.. Tabiki tarihi kesin değil..öyle olsa nasıl olurdu? Yani 9 mayıs olsa adıyla uyumlu olurmuydu.. İnanki cok zorkoyduk ismini hatta bugun karar verdik.. Allah ın işi; üstüne senin topiği gördüm.. Yardımcı olursan çok sevinirim.. Dayısına benzemesini hiç istemiyorum da.. Allah tan hayırlısı..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fizyonomi nedir ki yani resim mi...ne bilim sen deştim onu değince ipucu buldun sandım...:)

fziyonomi (+aura) + CİFİR. ile

mehmetin sırrı var ama içeriğini bulmak uzun ve zor iş herkesle derin derin uğraşamam özet geçiyorum ama birine örnek olsun diye derin analiz ypatım. adminlerden biri vermişti ERDEM ismini

anladım canım...emeğine sağlık...dilerim bir gün o sırrı öğrenirim...teşekkürler

12.11.1991 adım da Yasemin Nur ama sadece Yasemin'i kullanıyorum. Bana da bakabilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

9.5.2014 doğumlu selim efe :

doğumu ile eşleşen isim aşırı derece kötü enerjisi selim efeyi ezer geçer.

Günü perşembe ,gezegeni mars (bu gezegen gizli ilimlerde hep kötü işlerin anahatarı olarak kullanılır) gizemli bir desteği ve ruhsal bir koruması olur

Bekleyen hastalıklar /durumlar : Deri, ülserler, Tansiyonu, tümörler,kanser , kazalar

anne ismi etkisi ile detaylar kötüye doğru ilerliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…