ismimi değiştirmeli miyim?

nurmisall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
19
4
1
27
iyi geceler herkese,
benim adım Nurmisal,kimsede duymadım bu zamana kadar kendim hariç ve söyleyince insanlar bir garip karşılıyorlar. Adımı değiştirmek istiyorum çünkü yakıştıramıyorum da kendime pek. Sizce değiştirecek kadar kötü mü? Değiştirsem ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

Bence kulaga kotu gelmiyor.

Simdilerde insanlar kimsede olmayan isimler ariyor cocuklarina koymak icin.

Bi anlami var mi? Guzel bir anlamida varsa bence degistirmeyin.

Bence çok güzel bir isim, Gülmisal diye bir isim de var onun gibi.. Çok hoş bence...

Benim ki de Ilgın ne olmuş yani eskiden kimse de yoktu ismim halen daha şaşırırlar,sıradan isimler yerine böyle bir ismim olduğu için seviniyorum millet için değiştirme ne gerek var?

sürekli araştırıyorum ama bulabildiğim net bir anlamı yok maalesef

Cok icine sinmeyen bir isimse degistorebilirsin tabi ama ben ismimi seviyorum insanlarin tepkisi yuzunden degistirecegim dersen insanlari takma. Kulaga hos gelmeyen bir isim degil cunki.

Sonuçta isim önemli anlamı çokta önemli değil aslında. İçine sinmiyorsa değiştirebilirsin. Birisi seslenirken nurmisal diyor anlamı bu aşamada ne kadar önemli?

+1
Ben de cok begendim bu ismi.
Gercekten kulaga cok hos ve zarif geliyor. Ismini degistirip Alya, Mira, Hira vs olma lutfen.

bencede farklı ama hoş...bende baslığı okuyunca komık ısmınız var sandım...degıstırılcek bır ısım degıl bırçok ısme tercıh edılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…