- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Bilgi verebilir misiniz?Maksimum 240 TL ödeyerek isminizi değiştirin?
Süreçten bahsedebilir misiniz? İsminiz değişince diploma ehliyet tapu vb. Neleri tekrar çıkartmak gerek?Bende isim değiştirmiş biri olarak (iki ismim vardı birini tercih ettim ) gayet kolay isim değiştirmek . 1 ay bile sürmüyor maks 200 TL civarı
Ben de öyle biliyorum.benim bildigim o harf hatalariyla alakali durumlarda oluyordu yanlismi biliyorum
gecerli bir sebebi olmasi gerekiyor mahkemeyle isim degismesi icin
Evet tabii yazarım hafta içinde gidip dilekçe vereceğimDeğiştirirseniz süreci buraya yazar mısınız?
Benim ehliyet ve diplomam yok henüz sadece kimlik değişeceğim diploma ve ehliyet almadan önce isim değişikliği yapacağım.Süreçten bahsedebilir misiniz? İsminiz değişince diploma ehliyet tapu vb. Neleri tekrar çıkartmak gerek?
Gizem ilk olarak nereye gitmem gerekiyor adliyeye direk gitmek mi gerekiyorBende isim değiştirmiş biri olarak (iki ismim vardı birini tercih ettim ) gayet kolay isim değiştirmek . 1 ay bile sürmüyor maks 200 TL civarı
Yanlış blgi.Babasına dava açması falan söz konusu değil.Hatta,kmseye dava açması gibi bir durum söz konusu değl.Davalı davacı kavramı yok.Babana dava ac ismini degistir bu kadar basit. Enerjisi e yuksek ismi koy. Enerji patlamasindan havalara uç, fiyuuuu....
Yeni sistemi bilemem, 6 sene önce bizzat arkadaşım babasina dava acarak isim değiştirdi.Yanlış blgi.Babasına dava açması falan söz konusu değil.Hatta,kmseye dava açması gibi bir durum söz konusu değl.Davalı davacı kavramı yok.
Menekşe mi ismin bende bu ismi hiç sevmiyorumdaGizem ilk olarak nereye gitmem gerekiyor adliyeye direk gitmek mi gerekiyor
Nergis, pelin, elif, zeynep, selin, eda, nilüfer, ayşegül isimleri en begendigim isimler...Kzlar isim onerileri alsam modern olsun anlamlı olsun
Yanlış blgi.Babasına dava açması falan söz konusu değil.Hatta,kmseye dava açması gibi bir durum söz konusu değl.Davalı davacı kavramı yok.
peki 2 ismimiz varsa.biri kimlikte biri aile ve yakın cevre tarafından söyleniyorsa, hangi isim kaderimizi belirliyorYeni soyad yeni yaşam yolu demek oluyor. Bambaska bir cizgiye geçiyor yani.
1. Isim 2. Isim ve soyisimpeki 2 ismimiz varsa.biri kimlikte biri aile ve yakın cevre tarafından söyleniyorsa, hangi isim kaderimizi belirliyor
Hayır davacı ve davalı olmuyor çünkü:Bu çekişmesiz yargı işi siz talep eden oluyorsunuz ve yanlış bilgi davacı nüfus müdürlüğü değil.Davacı diye bir şey yok.Çünkü:Atada bir husumet yok.Asliye hukuk mahkemesi kısmı ise doğru.Bu da yanlış bilgi. İsim değişikliği için Asliye Hukuk Mahkemelerinde davacı olarak dava açılması gerekiyor, davalı da ilgili nüfus müdürlüğü oluyor...
Ismim (allahtan kısa 5 harf) ve 2 soyadım toplam 25 harf.Ben iki soyad kullanıyorum ama bazen çok zor oluyor. Adım ve iki soyadım toplam 21 harf de. Babamın soyadını sildirdem mi diye düşünüyorum bazen. Sildirmeyim madem.
İsim senin öyle hissediyorsan doğru....değiştir... Ben güzel isim desemde sen beğenmiyorsan anlamsız....bu şey gibi hani herkes çok güzelsin der biz berbat hissederiz... Herkes çirkinsin der lakin biz muhteşem hissederiz gibi... Zaten nasıl yapacağını açıklamışlar.... Bunlar kişiye özel konular ne bileyim dövme gibi saç rengi gibi Bi ton görüş atılır ortaya.... Eeee o ismi sevmeyen onla anılmak istemeyen sensin bişeylede ölmek zorunda değiliz hepsi bu.... Gerisi hikayeMerhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum
İsmini merak ettim cidden baktim yok sanirim.Enerji ve tasidigin ismin anlamini yasadigini bende duymustum.İlkokul arkadasimda degistirdi kotuydu kolay bi islem bildigim kadariyla.Yeni isminiz yeni sayfa ve guzellikler getirsin :)Çekinmek değil de isimle ilgili bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olur dedim sağ olsun kızlar lotus hanımı etiketledi ve yardımcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?