- 28 Mart 2020
- 21.447
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.220
- 598
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Sadece kendi soyadimuzi kullanabiliyoruz evet. Ama bu karari yine analiz ile vermeliyiz. Belki mevcut soyad kotu geliyordur yeni soyad butun eksiklerimizi kapatir. Analiz gerek yani ozetle.Ben de evlenmeyi düşünüyorum ama 2 soyad konusunu hiç istemiyorum sadece kendi soyadımla evlenemiyor muyuz çok hayat değiştirici bir şey bence ismin değişmesi . Medeni halin bunu etkilemesi çok anlamsız geliyor bana
Kullanabiliyor muyuz ben yalnızca iki seçenek var ya iki soyadı alınıyor ya da eşin soyadını almak gerekiyor diye biliyordum.Sadece kendi soyadimuzi kullanabiliyoruz evet. Ama bu karari yine analiz ile vermeliyiz. Belki mevcut soyad kotu geliyordur yeni soyad butun eksiklerimizi kapatir. Analiz gerek yani ozetle.
Hayir kendi soyadini kullanan da var sahit oldum buna.Kullanabiliyor muyuz ben yalnızca iki seçenek var ya iki soyadı alınıyor ya da eşin soyadını almak gerekiyor diye biliyordum.
Kzlar benm gerçek adım habibe bnde değiştirmek istiyorum süheyla ve sümeyyede kararsz kaldım
İsmim eski zaman ismi gibi sanki ya modernlik hiç yokBence isminiz gayet guzel, diger iki isimden 1 numara falci teyze ismi, iki numarayi hic yazmayayim simdi Silivri'nin yollari soguk
İsmim eski zaman ismi gibi sanki ya modernlik hiç yok
Benim mi piskoljik destek aldığımı sandiniz isim değişikliği için danışmanlık hizmetini söylemiştim isim kaderi etkiliyor doğru isim önemliİsmin ne merak ettim üstelik psikolojik destek almayı gerektirecek ne var bunu da merak ettim
24 yaşındaym bu arada bilmem agır biraz suheyla ondan dolayıDiger sectigin 2 isim de modern degil ki ablacim, onlar da eski modeHabibe'yi birakip Melisa olucam demiyorsun ki, Suheyla olucam diyorsun
İsminiz nedir?Benim mi piskoljik destek aldığımı sandiniz isim değişikliği için danışmanlık hizmetini söylemiştim isim kaderi etkiliyor doğru isim önemli ☺
24 yaşındaym bu arada bilmem agır biraz suheyla ondan dolayı
Teşekkür ederim.Yeni soyad yeni yaşam yolu demek oluyor. Bambaska bir cizgiye geçiyor yani.
Bir çiçeğin adını taşıyorumİsminiz nedir?
Çok sevindim ben kendi soy ismimi kullanacağım hep yani bir daha evlenirsem bileHayir kendi soyadini kullanan da var sahit oldum buna.
Çok açıklayıcı oldu Saol canımBir çiçeğin adını taşıyorum
top secret bir bilgi, kimsenin bilmemesi gerekÇok açıklayıcı oldu Saol canım
Kaynarsu ' da olabilirPelinsu yap bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?