İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

Sadece kendi soyadimuzi kullanabiliyoruz evet. Ama bu karari yine analiz ile vermeliyiz. Belki mevcut soyad kotu geliyordur yeni soyad butun eksiklerimizi kapatir. Analiz gerek yani ozetle.

Kzlar benm gerçek adım habibe bnde değiştirmek istiyorum süheyla ve sümeyyede kararsz kaldım

Sadece kendi soyadimuzi kullanabiliyoruz evet. Ama bu karari yine analiz ile vermeliyiz. Belki mevcut soyad kotu geliyordur yeni soyad butun eksiklerimizi kapatir. Analiz gerek yani ozetle.
Kullanabiliyor muyuz ben yalnızca iki seçenek var ya iki soyadı alınıyor ya da eşin soyadını almak gerekiyor diye biliyordum.

Başak ismi bana nedense hep pozitif ve başarılı gelirdi ama tanıdığım biri çok ama çok garipti. Bir de çocukların da..ak diye dalga geçtiğini duydum Başak ismi ile.
İki adet Şafak isminde iki tanıştım biri tam psikopat karaktersiz bir kadındı, diğeri erkekti.

Zeynep ismi nedense hep iyi gelir ve severim. Bilemiyorum.

Hayırlısı olsun hakkınızda nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın.Bi isim tahminide benden olsun .Papatya olabilir isminiz lakap olarakta sarı papatya diyorlar (salladım valla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…