Nisa ismini çok severim.Hem anlamından dolayı hem de maneviyatından.Fikir olur size de[/B nisa kadın demek hayrunnisa hayrlı kadın bnce bu daha maneviyatlı gbi . .
Kızlar merhaba
Hiç beklemediğimiz anda hamile olduğumu öğreniverdim doğumumada kısa bir zaman var ama gelin görünki minik prensesimize bir türlü isim bulamıyoruz Nolur bana yardım edin önerilerinizi bekliyoruz :)
Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)
Benim hayalim eğer bir prensesim olursa Bukre koymak hem ünlü yazar Kahraman Tazeoğlunun Bukre isimli kitabı var hem Kuran'dada geçiyor. Anlamı; Sabaha karşı en yakın zaman demek. İnşallah birgün benimde prensesim olurda hayalimi gerçekleştiririm. Allah'ım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :)