Bebek İkinci El isofixli 9-36 kg bebek oto koltuğu tavsiyeleriniz?

medinne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
7
0
1
40
Merhaba herkese. 15 aylık oğlum var. Oto koltuğu düşünüyorum kararsızlık. Bebeğim hareketli bir bebek. Seyahat etmeyi seviyoruz. Arabada koltukta rahat uyulması önemli. Ayrıca arabada güvenli olmasi da önemli. Hem rahat hem testlerden geçmiş isofixli bir oto koltuğu almak istiyorum. Şu an düşündüğüm markalar bolenn ve koala. İkiside rahat gözüküyor. 600-700 tl max. Vermek istiyorum. Deneyimli anneler başka markada onerebilirsiniz bir iki hafta içinde kısmet olursa alacam.

Ben heyner 9-36 kg.isofix oto koltuğu almayı düşünüyorum. Belki de önce be safe romer yada maxi cosi den 9-18 kg alıp sonra 15-36 kg a geçerim iki defa masraf olur gerek var mı bilmiyorum biraz daha araştırcam. Adac testlerin den geçmesi yada çok kaliteli bişey olsun istiyorum. Hadi bakalım.

1085195-35298318a575437d83ff3c9858ebb97d.jpg

Biz bunu kullandık memnun kaldık.İsofixli değil.Chicco Key 2-3 15-36 kg aralığı için. Cocuk büyüdüğünde sırt kısmı çıkarılıp yükseltici olarak kullanılabiliyor.

Koalayı biz aldık memmunum. 840.a aldık jokerden. Heyner.i eşim çok istedi ama görmeden almadım ben. 9-36 mantıklı tek seferde alıyosun.

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben de heyner yada koala şu an düşünüyorum kolayı gördüm çok rahat kaliteli duruyor chicco da güzelmiş. Ben koala yada heyner alacağım büyük ihtimal alınca burda düşüncelerimi paylaşırız.

Ben heyner isofixli multifix Capsula 9-36 kg oto koltuğu internetten 2 gün önce siparis ettim dün elime ulaştı arabaya monte ettik.bebegim hemen sevdi biraz yüksek olduğu için etrafı güzel seyredebilir yatış pozisyonu da güzel rahat uyudu.tam istediğim gibiydi. Kaliteli güzel bir ürün. Diğer ürünleri kullanamadığı için olumlu yada olumsuz bir yorum yapamam. Fakat bu ürünü herkese tavsiye edebilirim.

Ben heyner isofixli multifix Capsula 9-36 kg oto koltuğu internetten 2 gün önce siparis ettim dün elime ulaştı arabaya monte ettik.bebegim hemen sevdi biraz yüksek olduğu için etrafı güzel seyredebilir yatış pozisyonu da güzel rahat uyudu.tam istediğim gibiydi. Kaliteli güzel bir ürün. Diğer ürünleri kullanamadığı için olumlu yada olumsuz bir yorum yapamam. Fakat bu ürünü herkese tavsiye edebilirim.

Ne kadara aldın canım bir de hangi siteden acaba? Teşekkürler

Benim tuö koltuklarım britax romer ve cok memnunuz..

baby 2 goo istersen bende var. 36 kiloya kadar isofix ve her turlu konforu mevcut. arabaya hic monte etmedik aparatlari posetinde duruyor koltugu bikac kez kullandik hareketli bi oglum oldugu icin cok kullanilmadi 350 lira gibi bir rakama yari fiyatina satiyorum resim atabilirim

Back
X