Bi süre hiç girmeyecek eve sanırımSiz mi temizlediniz? Olur öyle ya dert etmeyin. Ama benim tavsiyem temizlenmiş ayıklanmış olarak pakette ıspanaklar satılıyor onlardan kullanın derim kullanmıyorsanız. Ben sadece bir kere sirkeli suya basıp yıkıyorum o kadar.
Nolcak yaa , bol vitamin ,azcık kıtır ama olsun belki kıtır seviyordurSlm kızlar direk konuya giriyorum biraz utanarak... Dün eşimle market alışverişinde ıspanak aldık.Bugün de pisireyim dedim ama inanın defalarca yikadimeşimin tabagindan çok afedersiniz salyangoz çıktı. Allahım sizden bile utandım suan. Eşim olur öyle şeyler sıkma canını desede yüzüne bakamıyorum. Odaya gidemiyorum. Nolur biraz teselli edin...
Bi süre hiç girmeyecek eve sanırım
Haklısın cnm bi süre yapamam zaten. Sağolsun birşey demedi ama sonrasında makarna vardı onu yemedi.Yemegin icinde salyangoz tabiki hos olmamıs. Uzun bir süre ıspanak yemegi yapmayın da adam nezaketen yemek zorunda kalıp iyice tiksinmesin.
İnsanlık hali, gözünüzden kacmıs. Olan oldu artık. Daha dikkatli davranırsınız bundan sonra.
Hem esiniz de kaba bir tavır sergilememis, ne güzel.
Çok teşekkür ederim destek için :)Unutuluur merak etmeyin. :) Garanti olsun artık bence ayıklanıp paketlenmiş olanlar en temizi cidden. Ispanağı temizlemesi çok zor, ben yadırgamam hiç gözünüzden kaçmış olabilir. Eşiniz de unutur bir süre sonra.
Allah'tan salyangozu yememisSlm kızlar direk konuya giriyorum biraz utanarak... Dün eşimle market alışverişinde ıspanak aldık.Bugün de pisireyim dedim ama inanın defalarca yikadimeşimin tabagindan çok afedersiniz salyangoz çıktı. Allahım sizden bile utandım suan. Eşim olur öyle şeyler sıkma canını desede yüzüne bakamıyorum. Odaya gidemiyorum. Nolur biraz teselli edin...
Canım önce legene koydum toprağı düşsün diye sonra lavaboda iyice yikadim sonra tek tek inan ispanaklarin rengi soldu. Anlamadım kiIyyy nasıl yapışmış ki öyle düşmemiş..
Nasıl yıkadın sorması ayıp? Yapakları doğramadan önce tek tek yıkayıp sirkeli suya koydun mu mesela?
Nefret ederim ıspanak yıkamaktan. Helak oluyorum resmen..
Sirkeli su bu gibi durumlar için birebirdir. Temiz olduğuna emin olduğunuz sebzeleri sirkeli suya sokun bakın bakalım neler çıkıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?