öncelikle şunu söyliyim doktora danışmadan bişi yapmayın, herkesin bünyesi, durumu farklı. Bi de pozitif olursanız, bu otomatik olarak vücudunuza da yansıyacaktır, ben de başlarda biraz gergindim ama sonrasında bunun işe yaramayacağını gördüm, ve rahattım tedavi süresince!! Rahat ve pozitif olmaktan başka bir alternatifiniz yok! Daha önceki postlarda da yazmıştım, benim Amh değerim 0,33 tü, yani rezervim ciddi anlamda azdı! Biosteron ve Omepa Q10 kullandım ilk başlarda! Sonrasında doktorun verdiği ilaç ve iğnelerler ilerledik! Karbonhidrattan ve şekerden uzak durdum bu süreçte!! Tedaviye Mart 2016 da başladım. İlk yumurta toplama Nisan 2016'da oldu, 4 adet yumurta çıktı ve döllendi hepsi. İkinci toplama Mayıs 2016'da oldu, 3 adet çıktı ve döllendi hepsi. Üçüncü toplama da Haziran 2016'da yapıldı, onda da 2 adet yumurta çıktı, ve hepsi döllendi yine. Yani toplamda 9 adet embryo oluştu ve donduruldu hepsi. Ağustos'ta ilk transfer yapıldı ve başarız oldu, 2. transfer de Ekim'de yapıldı, sonuç pozitif!! Şuanda 21 haftalık hamileyim. Tedavi Mart'tan Ekim'e 7 ay sürdü toplamda! Kaçıncı gün embryosu olduklarını tam hatırlamıyorum, 4. günde donduruldular diye hatırlıyorum. Bunların çok da bi önemi yok aslında. İrenbe'deki embryologlar İsrael bey'le birlikte kişi için en doğru kararı veriyorlar siz merak etmeyin! Sonuçta mini tüp bebekte taze değil dondurulan embryolar konacak size de!