- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
İşte ben o dengeyi kuramıyorum sankiaslında en güzel yöntem insanlara belli çizgilerinizin olduğunu vurgulamak ve hissettirmek, kendim çok yapamasamda işin inceliği bu yani. her hangi bir şeye rızanızın olmadığı durumlarda bunu karşı tarafın saygı ile karşılaması gerektiğini yoksa yapılan şeylerin umurunuzda olmayacağını karşı tarafı yanıtsız bırakacağınızı bildirmeniz lazım
Böyle bir tip daha vardı hayatımda gecenin 2 si arar sevgilisini anlatır ağlardıArkadasin manyak, tek derdi kendisi ,seni gecistirecegini bile bile muhabbeti ilerletme Selam ver gec boylesiyle yakin olmaya gerek yok vakitli vakitsiz arar israr eder gecirtir kibarca alismasin
Bencilliği beni üzüyor neyse mesafeli olmak en iyisi galibaArkadasin manyak, tek derdi kendisi ,seni gecistirecegini bile bile muhabbeti ilerletme Selam ver gec boylesiyle yakin olmaya gerek yok vakitli vakitsiz arar israr eder gecistir kibarca azitmasin sinirler harbi baslatir
Beni dinlemeyince anlatmak içimden gelmiyor lafı ağzıma tıkıyor çünküBirlikteliklerde sadece veren taraf veya alan taraf oldumu büyük dengesizlikler olur...tabiri caizse bazı insanlar bütün enerjini bir suluk gibi çeker gider. Telefon konusunda kısaca şunu söyleyebilirim, çok önemli olacağını düşünmediğim sürece böyle durumlarda telefonu açmam...bu senin seçeneğin! Diğer durumlara gelince bana kalırsa anlatma göster..birşey anlatıyorsun oralı olmuyormu..tekrarla..lafını kesmeyemi kalkıyor izin verme..gibi gibi..yaniarkadaşlık birlikteliğinde bile karşındaki sana değer vermeli dolayısıyla senin anlatmak istediğini önemsemeli....sadece kendisini düşünmekle olmaz bu işler. Baktın çabaların fayda etmiyor mesafeyi koy.
Evet konuşucam yada hareketlerimle belli edicemÇok iyi anlıyorum seni, kemikleşmiş bir durum bu sen ne yaparsan yap ne kadar çabalarsan çabala değişmiyor bu durum. Son çare, samimiyetinden eminsen tüm duygularınk çıplak bir şekilde anlat bence, anlarsa yolunuza devam edersiniz, anlamazsa da kimse için bu kadar bunalmaya değmez inan bana :) bir süre sonra psikolojisi bozuluyor insanın. Önce sen.
Huylu huyundan vazgeçmez, madem arkadaşlığınızı devam ettirmek istiyorsunuz o zaman müsait olmadığınız zamanlardaki onun arama ve mesajlarını görmezden geleceksiniz işiniz bitip müsait olduğunuzda geri dönüş yaparsınız.Selam kızlar
Benimki büyük bir dert değil ama şöyle bir durum yaşadım dün akşam
İş yerimden uzun süredir görüşmediğim arkadaslarımla buluştuk kahve içmek için.kahvemi içip sohbet ederken benim çok yakın bir arkadasım aradı.bende açamadım whatsapptan yazdım şu an dışardayım iş yerinden kızlarla buluştum diye.
İki dakika konuşalım çok önemli falan dedi bende birşey oldu diye aradım.baktım bana hoşlandığı çocuğu iş yerindeki basit olayları anlatmaya başladı şok geçirdim.
Uzaklaştım masadan biraz konuştuk tabi insanlara da ayıp oldu.sonra canım benim dönmem lazım kızlara ayıp olmasın dedim kapattım telefonu inanılmaz derecede rahatsız oldum .sonra baktım 1 saat sonra yine aramış ama dönmedim.
Şimdi bu arkadaşımı çok seviyorum ama bu tarz bencillikleri canımı sıkıyor.onla arkadaşlığımız şu hale geldi kendi anlatır anlatır benim bir olayım olunca anlatmaya kalksam hemen geçiştirir falan.bunu hissediyorum .tamam bazı sıkıntıları var ama hepimizin var yani birbirimizi bu kadar darlamaya gerek yok.
Açmayınca teli dönmeyince falan küsüyor kırılıyor bunuda istemiyorum çünkü değer verdiğim biri.
Ben böyle birşeyi sevgilime bile yapmam böyle bir karakterdeyim.
Bunu güzel bir şekilde nasıl dile getirebilirim?çünkü artık çok rahatsız oluyorum.
Bazen boğulduğumu hissediyorum.sosyal çevremin sadece 1 kişiden ibaret olmasını istemiyorum .
Tavsiyeleriniz görüşlerinizi almak istiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı?
Varsa nasıl başa çıktınız?
Valla ona birşey anlatmak içimden gelmiyor
Kendimi bazen enayi yerine konulmuş hissediyorum
Benim hayatım önemsenmiyor bile
Kusura bakmasın kimse artık
Ben nasıl istiyorsam öyle olucak artık
İnsanların oyuncağı değilim canları sıkılınca aranacak
Vanım istediğim zaman konuşurum
O kadar küsen de küser
Kuzum samimiyet lazim arkadaslik boyle bir sey degil benzer bir kuzenim vardi beni yanlis anladi tum muhabbeti kesti ki yillarca dinledimBencilliği beni üzüyor neyse mesafeli olmak en iyisi galiba
Benim telde onu hazır asker gibi beklemediğimi bilmeli
Acil ara nedir ya? :) Gerçekten aşırı samimiyetin sonu hep sınır ihlali mi olmak zorunda. Bi sorar insan müsait misin? Değil misin? :)) bende 2 gün önce 2 arkadaşımı sildim engelledim her yerden, insanların beklentilerine cevap vermek onları sürekli hoş tutmak zorunda değiliz. Önce kendi hayatımızEvet konuşucam yada hareketlerimle belli edicem
Şu an çalışıyorum bana yazmış acil ara
Akşam konuşuruz tatlım yazdım yoğunum bu kadar
Yolda kalmadıysa kaza geçirmediyse acil birşey yoktur konuşacak mesai saatindeyim
Çıkıp konuşamam eskiden olsa arardım
Ama yapmıyacam artık
seni cok iyi anlıyorum bni dinler bnde onu dinlerim onda sikinti yokta bn merkezli hep bnle buluş başkalarıyla buluşmaya gidince bni de cagir sevgili arkadas vs kim olursa olsun bnden başka arkadaşı yok bnde öyle olayım istiyor mesafe koyabiliyorsan koy evimiz yakın olduğu için koyamiyorum bn eger bir gün taşınırsam buralara gelemeyeceğim için kurtulmuş olacağım bekliyorum iste cnmSelam kızlar
Benimki büyük bir dert değil ama şöyle bir durum yaşadım dün akşam
İş yerimden uzun süredir görüşmediğim arkadaslarımla buluştuk kahve içmek için.kahvemi içip sohbet ederken benim çok yakın bir arkadasım aradı.bende açamadım whatsapptan yazdım şu an dışardayım iş yerinden kızlarla buluştum diye.
İki dakika konuşalım çok önemli falan dedi bende birşey oldu diye aradım.baktım bana hoşlandığı çocuğu iş yerindeki basit olayları anlatmaya başladı şok geçirdim.
Uzaklaştım masadan biraz konuştuk tabi insanlara da ayıp oldu.sonra canım benim dönmem lazım kızlara ayıp olmasın dedim kapattım telefonu inanılmaz derecede rahatsız oldum .sonra baktım 1 saat sonra yine aramış ama dönmedim.
Şimdi bu arkadaşımı çok seviyorum ama bu tarz bencillikleri canımı sıkıyor.onla arkadaşlığımız şu hale geldi kendi anlatır anlatır benim bir olayım olunca anlatmaya kalksam hemen geçiştirir falan.bunu hissediyorum .tamam bazı sıkıntıları var ama hepimizin var yani birbirimizi bu kadar darlamaya gerek yok.
Açmayınca teli dönmeyince falan küsüyor kırılıyor bunuda istemiyorum çünkü değer verdiğim biri.
Ben böyle birşeyi sevgilime bile yapmam böyle bir karakterdeyim.
Bunu güzel bir şekilde nasıl dile getirebilirim?çünkü artık çok rahatsız oluyorum.
Bazen boğulduğumu hissediyorum.sosyal çevremin sadece 1 kişiden ibaret olmasını istemiyorum .
Tavsiyeleriniz görüşlerinizi almak istiyorum.böyle bir durum yaşayan var mı?
Varsa nasıl başa çıktınız?
Ben inanın artık başka birinin hayatını yaşıyor gibi oldumAcil ara nedir ya? :) Gerçekten aşırı samimiyetin sonu hep sınır ihlali mi olmak zorunda. Bi sorar insan müsait misin? Değil misin? :)) bende 2 gün önce 2 arkadaşımı sildim engelledim her yerden, insanların beklentilerine cevap vermek onları sürekli hoş tutmak zorunda değiliz. Önce kendi hayatımız
Evet sonu böyle oluyorKuzum samimiyet lazim arkadaslik boyle bir sey degil benzer bir kuzenim vardi beni yanlis anladi tum muhabbeti kesti ki yillarca dinledimkavga gurultu olmadan mesafe en ideali sende yipranmazsin
Ruh sağlığınız için en iyisi, kimse bu kadar fedakarlığı hak etmiyor ya, gerçekten. Ben de sırtımda taşıdım taşıdım bir kere “önce ben” dedim ne bencilliğim kaldı ne samimiyetsizliğim. Kimi bilerek yapıyor kimi bilmeyerek ama benim tahammülüm kalmadı açıkçası, haddini bilmeyeni anında hayatımdan çıkartırım.Ben inanın artık başka birinin hayatını yaşıyor gibi oldum
İşteyim bütün gün
Kendime ayırdığım bir kaç saat bile kalmadı
O kadar çok tutuyor ki telde beni
Günde 3-4 defa aradığı oluyor bazen
Ben yoruldum artık pes ediyorum
Küserse kendi bilir
Her zaman müsait olmayacam artık
Kendi müsaitlik durumuma göre dönüş yapıcam
Bence farkında bile değil zatenRuh sağlığınız için en iyisi, kimse bu kadar fedakarlığı hak etmiyor ya, gerçekten. Ben de sırtımda taşıdım taşıdım bir kere “önce ben” dedim ne bencilliğim kaldı ne samimiyetsizliğim. Kimi bilerek yapıyor kimi bilmeyerek ama benim tahammülüm kalmadı açıkçası, haddini bilmeyeni anında hayatımdan çıkartırım.
sadece iyi bir dinliyeci değilsin belkide aynı zamanda kötü bir alıcısın..evet umurunda olmaması bencilceBeni dinlemeyince anlatmak içimden gelmiyor lafı ağzıma tıkıyor çünkü
İlgilenmiyor umrunda değil
Hep onum iş hayatı aşk hayatı onun sorunları onun hayatı
Ben umrunda bile değilim
Hep böyle insanlarla arkadaş olmaktan yoruldum
İyi bir dinleyiciyimdir de benimde bir hayatım var
Telde konuşmak çok geriyor artık beni
Ben çöplük gibi arkadaşın tabiriyle dinleyici sürekli
İnsanlar stresini benden atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?