Israrcı arkadas modeli ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü siz onun çöp kutusunuz, sıkıntı , dert anlatıp rahatlayıp hayatına bakıyor. Ben hayatımdan çıkarttım. Ben ağlayarak bir olayimi anlattigimda telefonu kapatıp isim var diye 10 gün sonra sevgilisi ile kavga ettiğinde aramıştı. Trip attığında ya sen daha orda misin diyen bır arkadaştı

Gerçekten çok üzücü
Çöp kutusu evet galiba haklısınız

Benim ablam da böyle. Ben bir derdimi anlatırım hiç oralı olmaz hemen derdimin benzeri olayı kendi anlatır anlatır hiç susmaz. Benim ablam mecbur katlanıyorum ama sizin arkadaşınız bence Mesafe en güzeli derim aradığında müsait olmayın kısa kesin

Değer verıomusunuz.Bişey solemeye gerek yok.Arar arar susar .Avil ac dersede toplantıdayım mesaj at dersınız.Aramak ıster ve konuşmak ıstemezsenız telefonu acmazsınız.Yogundum kusura bakma yazsana dersınız.Yani halledersınız

aslında en güzel yöntem insanlara belli çizgilerinizin olduğunu vurgulamak ve hissettirmek, kendim çok yapamasamda işin inceliği bu yani. her hangi bir şeye rızanızın olmadığı durumlarda bunu karşı tarafın saygı ile karşılaması gerektiğini yoksa yapılan şeylerin umurunuzda olmayacağını karşı tarafı yanıtsız bırakacağınızı bildirmeniz lazım

Benimki bu kadar da değil de ne bilim yine de darlıyor
Çalışan bir insanım kendime ayıracak vakit bulamıyorum artık
Bi kitap okuyayım bir film izleyeyim istiyorum ya kafam şişiyor
O kadar bunaldım ki gerçekten
Bide teline dönmeyince küsmesi falan
Gerçekten çocuk değiliz ki

genelde başkaları varken yanında açmak istemediğini telefonu net şekilde belirteceksin.

genelde başkaları varken yanında açmak istemediğini telefonu net şekilde belirteceksin.
Söyledim zaten anlamıyor
2 dakka konuşalım falan yaptı
Bende önemli birşey sandım aradım ama aynı şeyler olunca mevzu şok oldum
Ben arkadaslarımla dışardayım diyorum daha ne diyeyim ki
Bana bende arkadasımın yanına gidiyorum sonra konuşamam dedi
Bana değer vermediğini düşünüyorum bu hareketleri görünce
Ben hazır asker gibi onun telini bekleyeyim o anlatsın anlatsın rahatlasın istiyor
Benim bir dünyam bir hayatım yok sanki

Benimkide önceleri bukadar değildi zamanla yüz verdikçe arttı.

Bu kadar samimiyetten sonra mesafe koymak çok zor, olmuyor. Ya hayatından çıkartacaksın ya düzelsin diye bekleyeceksin ama benim hep daha kötüye gitti. Ayrıca belli ki enerjini de çekiyor, hayat gerçekten seni rahatsız eden insanı hayatında tutacak kadar uzun değil ya...

Bu kadar bunaltmasa yormasa arkadaşlığımız güzel gider
Sevdiğim bir arkadasım zaten
Ama bencilce yaklaşımı sürekli kendinden bahsedip konu benim olaylara gelince pek yorum yapmaması ilgilenmemesi konuyu değiştirmesi
Özel alanlarıma saygı duymayıp sürekli benden ilgi beklemesi vs
Hoşlandığı çocupu sürekli her detayını defalarca anlatması ysni kaydadeğer bir gelişme yokken
Gerçekten bunaldım

Çok iyi anlıyorum seni, kemikleşmiş bir durum bu sen ne yaparsan yap ne kadar çabalarsan çabala değişmiyor bu durum. Son çare, samimiyetinden eminsen tüm duygularınk çıplak bir şekilde anlat bence, anlarsa yolunuza devam edersiniz, anlamazsa da kimse için bu kadar bunalmaya değmez inan bana :) bir süre sonra psikolojisi bozuluyor insanın. Önce sen.

Küsüyor falan trip atıyor ne bileyim
Ben yoruluyorum artık
Hayat zaten yeterince zor ve yorucu
Dediğinizi yapmaya çalışıcam.
Ama bunu nasıl kendi düşünüp anlayışlı olmuyor çok enteresan
hani küsüyor kırılıyor diyorsunuz ya
küseceği varsa küssün

yakın bir arkadaşım için bir kere cesaret edip yaptım
dedim ki kendi kendime böyle bişey için küsecekse o benim benim onu sevdiğim kadar sevmiyor demektir
ve küsmedi.. sizde böyle düşünerek hareket edin

bu arada baktınız sizi dinlemiyor mu "ooo sende hiç beni dinlemiyorsun olayı kendine döndürme.. sen çoook anlatıyorsun bana biraz da ben başını şişireceğim" vs gibi laf sokun

Valla ona birşey anlatmak içimden gelmiyor
Kendimi bazen enayi yerine konulmuş hissediyorum
Benim hayatım önemsenmiyor bile
Kusura bakmasın kimse artık
Ben nasıl istiyorsam öyle olucak artık
İnsanların oyuncağı değilim canları sıkılınca aranacak
Vanım istediğim zaman konuşurum
O kadar küsen de küser

Şöyle yaptım mesela acil ara diyor sabah tatlım yoğunum akşam konuşuruz
Yahu işim var çalışıyorum
Kafam bi milyon
Hiç müsait miyim değil miyim umrunda değil kızın

Mesafe

Arkadasin manyak, tek derdi kendisi ,seni gecistirecegini bile bile muhabbeti ilerletme Selam ver gec boylesiyle yakin olmaya gerek yok vakitli vakitsiz arar israr eder gecistir kibarca azitmasin sinirler harbi baslatir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…