Israrcı arkadas modeli ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir arkadaşım vardı. Her derdini bana anlatırdı, en basit şeyleri bile. Sürekli dinler ve yardımcı olmaya çalışırdım. Arkadaşım sonuçta diye düşünürdüm. Bir gün benim bir derdim oldu. Çok üzgündüm hemen o arkadaşımı aradım anlatmak için. Müsait olmasına rağmen beni umursamadı biliyor musunuz? Aman boşver sen halledersin dedi sadece. Şok geçirmiştim

Ben yaşadım
Değer verdiğim biri yazdığınız için iyi niyetli görerek arkadaşınızı yorum yapmak isterdim.
Fakat böyle insanlarla genelde kimse arkadaş olmak istemez. Sizi gıcık etmek için aramış durmuş. Amaç size önemli bir şey anlatmak değil. Rahatsızlık vermek. Başarmışta.
Arkadaşlığı kesmek isteseniz böyleleri kurban rolüne girer, suçluluk duygusu uyandırır. Işte yalnızım, sende gidersen naparım tarzında.

Tavsiye veremicem. Siz kibarca ya da kaba bir şekilde sınır koysanız da, sizi rahat bırakmaz.

Son düzenleme:
Benimde öyle işte
Dün birşey anlatmaya çalıştım yine lafı ağzıma tıkadı
Ama bundan sonra yorgunum diyeceğim aradığında
Zaten öyleyim hayatım çok yoğun gidiyor
Hiçbirşeye zamanım kalmıyor

Gerçekten o kadar bencil ki
Ya bu kız beni sürekli dinliyor benle ilgileniyor ama bir derdi olunca ben dinlemiyorum hiç demiyor
Gerçekten sıkıldım artık
Eskisi kadar ilgilenmicem iyi niyetimi kullanıyor insanlar

Gerçekten o kadar bencil ki
Ya bu kız beni sürekli dinliyor benle ilgileniyor ama bir derdi olunca ben dinlemiyorum hiç demiyor
Gerçekten sıkıldım artık
Eskisi kadar ilgilenmicem iyi niyetimi kullanıyor insanlar
hala yapmayacağım etmeyeceğimdesiniz
ben çoktan yaptınız sanmıştım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…