Israrcı arkadaşım

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar on gündür uyku düzenim bozuldu sabaha kadar oturuyorum bazı sorunlar bide sınav stresinden oldu. Bi arkadaşım var bana hergün doktora git ilaç kullan diyor ben kendimi kötü hissetsem zaten giderim bıktım artık iyiyim diyorum anlamıyor kendi yegenin psikolojik sorunları var ona git demiyor hep bana söylüyor napmaliyim ne demeliyim artık sussun

Kararlı ve net bir şekilde buna kendiniz karar verebileceğinizi, ısrar ederse bozuşacağınızı söyleyin.

Kararlı ve net bir şekilde buna kendiniz karar verebileceğinizi, ısrar ederse bozuşacağınızı söyleyin.
En sonunda bagırıcam zaten bide yegeninin psikiyatriste gittini saklıyor artık başka şeyler düşünüyorum

Ya kötü bi şey demiyor ki bazı insanlar doktora gitmeyi ilaç kullanmayı severler belki sizi düşündüğünden öyle diyordur.
Sizde çok rahatsız oluyorsanız bana akıl verme para ver diyin
Eminim sonra susar

Ya bir tek bana diyor yegenine de desin o zaman

En sonunda bagırıcam zaten bide yegeninin psikiyatriste gittini saklıyor artık başka şeyler düşünüyorum
Sana ne deyin geçin.
O da size ne desin sizde geçin.
Siz yeni düşük yapmadıniz mi zaten?
Kız o yüzden doktor oneriyor belkide destek amaçlı

Kendi yeğeninin gittiğini saklıyorsa iyi niyet göremedim sana karşı. Yani yeğenim sağlıklı ama senin psikolojin bozuk demeye getirmiş gibi. Arkadaşına mesafe koy, her şeyini anlatma soğuk konuş. Zamanla uzaklaşır senden zaten, kaçta yatıp kalktığını da söyleme. Kendine dair ne kadar az şey söylersen o kadar az müdahale edebilir sana.

Sana ne deyin geçin.
O da size ne desin sizde geçin.
Siz yeni düşük yapmadıniz mi zaten?
Kız o yüzden doktor oneriyor belkide destek amaçlı
Zaten tersliyorum düşük yaptımı bilmiyor aslında yaşı da 55 neden böyle anlamıyorum

Siz arkadaşınıza uyku düzeninizden ve sorunlarınızdan bahsediyorsunuz demekki O da böyle bir tavsiyede bulunuyor.
Bazen insan bazı durumların farkında olamayabiliyor, arkadaşınız dışardan gözlemlediği kadarıyla ihtiyacınız olduğunu düşünüyor olabilir, hem bu tür bir sorun için dr.a gitmek kötü veya ayıp değil. Neden rahatsız oldunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…