Kararlı ve net bir şekilde buna kendiniz karar verebileceğinizi, ısrar ederse bozuşacağınızı söyleyin.Kızlar on gündür uyku düzenim bozuldu sabaha kadar oturuyorum bazı sorunlar bide sınav stresinden oldu. Bi arkadaşım var bana hergün doktora git ilaç kullan diyor ben kendimi kötü hissetsem zaten giderim bıktım artık iyiyim diyorum anlamıyor kendi yegenin psikolojik sorunları var ona git demiyor hep bana söylüyor napmaliyim ne demeliyim artık sussun
En sonunda bagırıcam zaten bide yegeninin psikiyatriste gittini saklıyor artık başka şeyler düşünüyorumKararlı ve net bir şekilde buna kendiniz karar verebileceğinizi, ısrar ederse bozuşacağınızı söyleyin.
Ya bir tek bana diyor yegenine de desin o zamanYa kötü bi şey demiyor ki bazı insanlar doktora gitmeyi ilaç kullanmayı severler belki sizi düşündüğünden öyle diyordur.
Sizde çok rahatsız oluyorsanız bana akıl verme para ver diyin
Eminim sonra susar
Iyi de bu sizi ilgilendirmez kendi yiğeni birYa bir tek bana diyor yegenine de desin o zaman
Her zaman böyle yapıyor çünkü hepIyi de bu sizi ilgilendirmez kendi yiğeni bir
Ikincisi de demediğini nerden biliyoruz
Sana ne deyin geçin.En sonunda bagırıcam zaten bide yegeninin psikiyatriste gittini saklıyor artık başka şeyler düşünüyorum
Kendi yeğeninin gittiğini saklıyorsa iyi niyet göremedim sana karşı. Yani yeğenim sağlıklı ama senin psikolojin bozuk demeye getirmiş gibi. Arkadaşına mesafe koy, her şeyini anlatma soğuk konuş. Zamanla uzaklaşır senden zaten, kaçta yatıp kalktığını da söyleme. Kendine dair ne kadar az şey söylersen o kadar az müdahale edebilir sana.En sonunda bagırıcam zaten bide yegeninin psikiyatriste gittini saklıyor artık başka şeyler düşünüyorum
Zaten tersliyorum düşük yaptımı bilmiyor aslında yaşı da 55 neden böyle anlamıyorumSana ne deyin geçin.
O da size ne desin sizde geçin.
Siz yeni düşük yapmadıniz mi zaten?
Kız o yüzden doktor oneriyor belkide destek amaçlı
Senin bence doktora degil o arkadaşından uzaklaşmaya ihtiyacın varHer zaman böyle yapıyor çünkü hep
Ben 35 o 55yaşınız kaç arkadaşınız kaç yaşında?
Aslında evet ama onunla konuşmazsam torunu var 5 yaşında elimde büyüdü onu görememSenin bence doktora degil o arkadaşından uzaklaşmaya ihtiyacın var
Yaşı 55 ama senin arkadaşın.Zaten tersliyorum düşük yaptımı bilmiyor aslında yaşı da 55 neden böyle anlamıyorum
Sizin yaşınız 35 mi ? Ne? Çok ilginçBen 35 o 55
Kuzenimin kaynanasıYaşı 55 ama senin arkadaşın.
Senin akraban halan anan falan olmasin bu bayan.
Bence bosver sen yegenini onu da takma. Tabi annense o ayrı
NedenSizin yaşınız 35 mi ? Ne? Çok ilginç
Düşük yaptığınız konuda hatırlatıyorum sizi ben sizi küçük olduğunuz için evden çıkamadı sandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?