Israrcı arkadaşımla başım belada

Evet kendini düşürdüğü durum da çok rezil. Niyeti ciddi bir ilişki yaşamak olsa kendini bu duruma düşürmez bence. Yada bunları hesap edemeyecek kadar düşüncesiz biri.

Yok valla ciddi ilişki filan olmaz bununla, zaten istemem artık o kadar zaman geçtikten sonra. Bu tavrı da tuz biber oldu

Neden evde buluşmak istiyormuş? Kaç yaşındasınız? Bana çok itici geldi bu tavrı. Abaza ergenler aklıma geldi direk.

Bunu en az 10 kere söyledim, her seferinde başka bir şeyi bahane ederek tekrar teklif ediyor. En son muhabbet kuşunun resmini atmış "bunu görmek istemez misin?" diye
Hahahahahaha bugün muhabbet kuşunu göstermek isteyen yarın hangi kuşları göstermek ister kimbilir

Açıkça söylüyorum; bu kadar ısrarcı tipler beni korkutur. Bir şeyi yapacaksam bile yapmam. Gitmeyin bence. İsrarci olursagidip iki laf edin

Bahane falan bulmayin direk gelmek istemediğinizi söyleyin . Hatta niyetini anladığınızı da söyleyin bence kendini akıllı sanmasın

Niye musallat oluyor engelle gitsin hiç sevmem yapışkan tipleri

Son düzenleme:
Açıkçası bana adam cinsellik odaklıymış gibi geldi sürekli eve davet ediyor, niye dışarda kahve içmenin modası mı kaçtı? Dikkatli olun bence gerçekten kimin ne olduğu belli olmuyor da artık çok güzel maskeliyorlar belli bir süre huylarını, başınıza bişey de gelebilir gitmeyin.

flört ettiği kıza gel muhabbet kuşumu gör demekle ne demek nereye varmak istemektedir. :)
konu sahibi çok güldüm hakkını helal et. hmm ciddi olayım. gitme tabi ki. ısrar kıyamet eve gel eve gel. adam ol önce kızı tavla.

Yani böyle tipler bide üste çıkarlar benim de karşıma çıkmıştı online uygulamadan tanışmıştık ikinci buluşmada kahvaltıya gel gece de bende kal demişti bir hanzo :)
Ben yine de insan yerine koyup güzelce konuşmaya çalışınca da üste cikmisti bı de bunlar bize kezban diyodur eminim

Cidden bu tiplerle hiç vakit kaybetmemek lazım.
Doğru düzgün adamlar böyle davranmıyor çünkü.
Yani sevişmeyi vs geçtim medeni bir insan kıçını kaldırıp kahve içmeye çıkmalı ya en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…