Evet kendini düşürdüğü durum da çok rezil. Niyeti ciddi bir ilişki yaşamak olsa kendini bu duruma düşürmez bence. Yada bunları hesap edemeyecek kadar düşüncesiz biri.
Neden evde buluşmak istiyormuş? Kaç yaşındasınız? Bana çok itici geldi bu tavrı. Abaza ergenler aklıma geldi direk.Herkese selamBir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşım var, aynı okuldan mezunuz. Benim yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı, bizi o tanıştırmıştı belki aramızda bir şey olabilir diye düşünerek. 2 sene kadar önce birkaç ay görüştük, sevgili değildik ama biraz flört etmiştik. Sonra bağımız koptu gibi. Ama bununla ilgili açıkça bir şey konuşulmadı. Bu şahıs son birkaç aydır sürekli görüşelim diye yazıyordu bana, hatta espriyle karışık "görüşmek istemiyorsan söyle" filan dedi. Benim açıkçası görüşmek istememe gibi bir durumum yoktu, çok da meraklısı değilim ama. En son geçen hafta buluşalım dedik, yağmur yağdı fırtına filan çıktı. Ben de iptal edelim dedim. Zaten biraz hastaydım. Ortak arkadaşımla aynı evde kalırlarken birkaç defa evlerine gitmiştim, sanırım buna dayanarak "bize gel dışarda buluşmayalım" dedi (şu an aynı evde değiller). Ben de istemediğimi söyledim, hatta biraz trip attım "hasta halimle beni ayağına çağırıyorsun" diye. Özür diledi, kapattık konuyu. Bugün yeniden buluşacağız diye plan yapmıştık, dün konuştuk bir değişiklik yok dedik. Şimdi yine yazmış evde buluşsak olur mu diye. Çıldıracağım, ne yapayım sizce?
Hahahahahaha bugün muhabbet kuşunu göstermek isteyen yarın hangi kuşları göstermek ister kimbilirBunu en az 10 kere söyledim, her seferinde başka bir şeyi bahane ederek tekrar teklif ediyor. En son muhabbet kuşunun resmini atmış "bunu görmek istemez misin?" diye
Bunun için bile evine gitmeyin.Buluşup bi ağzının payını versem mi diye de düşünüyorum ama bilemedim
Neden evde buluşmak istiyormuş? Kaç yaşındasınız? Bana çok itici geldi bu tavrı. Abaza ergenler aklıma geldi direk.
Bunun için bile evine gitmeyin.
Küçükte değil yani şaka gibi bu kafada biriyle görüşmeyin gereksiz bir tipe benziyor.27 yaşındayım, o 28 sanırım. Ergen gibi davrandığı doğru maalesef....
Bu aralar sevişecek birine ihtiyacı var ve sizi seçmiş. Dışarıda kahveyle, pastayla zaman kaybetmek istemiyor çünkü flört etme niyeti yok, direkt yatağa geçmek istiyor. Muhatap olmayın.
Niye musallat oluyor engelle gitsin hiç sevmem yapışkan tipleriHerkese selamBir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşım var, aynı okuldan mezunuz. Benim yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı, bizi o tanıştırmıştı belki aramızda bir şey olabilir diye düşünerek. 2 sene kadar önce birkaç ay görüştük, sevgili değildik ama biraz flört etmiştik. Sonra bağımız koptu gibi. Ama bununla ilgili açıkça bir şey konuşulmadı. Bu şahıs son birkaç aydır sürekli görüşelim diye yazıyordu bana, hatta espriyle karışık "görüşmek istemiyorsan söyle" filan dedi. Benim açıkçası görüşmek istememe gibi bir durumum yoktu, çok da meraklısı değilim ama. En son geçen hafta buluşalım dedik, yağmur yağdı fırtına filan çıktı. Ben de iptal edelim dedim. Zaten biraz hastaydım. Ortak arkadaşımla aynı evde kalırlarken birkaç defa evlerine gitmiştim, sanırım buna dayanarak "bize gel dışarda buluşmayalım" dedi (şu an aynı evde değiller). Ben de istemediğimi söyledim, hatta biraz trip attım "hasta halimle beni ayağına çağırıyorsun" diye. Özür diledi, kapattık konuyu. Bugün yeniden buluşacağız diye plan yapmıştık, dün konuştuk bir değişiklik yok dedik. Şimdi yine yazmış evde buluşsak olur mu diye. Çıldıracağım, ne yapayım sizce?
Bahane falan bulmayin direk gelmek istemediğinizi söyleyin . Hatta niyetini anladığınızı da söyleyin bence kendini akıllı sanmasın
Süper fırsat işte “senin kuşunu görmek istemiyorum” desenizeBunu en az 10 kere söyledim, her seferinde başka bir şeyi bahane ederek tekrar teklif ediyor. En son muhabbet kuşunun resmini atmış "bunu görmek istemez misin?" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?