Israrcı arkadaşımla başım belada

Eve çağıracak cesareti nasıl veriyorsunuz karşıdakine. Ben olsam uzun aradan sonra da olsa görüşeceğim biriyle evde görüşmem. Hatta ilk bulusmaya eve davet edenle hiç görüşmem bağlantıyı keserim.

Haklısınız, en iyisi ben bu akşam için de bir bahane uydurayım. Teşekkürler yorumunuz için

Arkadaş olarak kıymet verdiğiniz biri değilse, sevgili olma konusunda bir hevesiniz de yoksa evde ya da dışarıda görüşmeyin.
Hem zaman kaybı hem de yapışık biri belli.

Ne münasebet evde bulusiyorsuniz ,onun bazi seyler kafasina virmus .bemce bu saatten sonra hic gorusme bile

Valla böyle insanların gözünde kezban olmayı tercih ederim :) 2 sene önce flört ederken ben de belki aramızda bir şey olabilir diye düşünmüştüm ama sonra bir anda ortadan kayboldu zaten, ben de peşine düşmedim. Galiba ondan cesaret buluyor böyle.

Arkadaşımla aynı evde kalırlarken bir iki kez evlerine gitmiştim. Galiba o sebepten cesaret buldu ama şu an beraber yaşamıyorlar ve ne münasebet yani... Haklısınız, görüşmemek en iyisi

Cafelerin suyumu çıkmış acaba çokta uygun değil bence eve gel ısrarı. Kesinlikle gitme ve her yerden engelle bağını kopar.

Yani şimdi bu kendini akıllı sanan abaza kişisinin amacı çok belli.Sen de ona ben muhabbet kuşu degil, papağan seviyorum de senden bana olmaz de asagila gitsin.

Adam ilişki düşünmüyor en azından seninle .
Eve atma peşinde .
Daha önceki tanışıklığınızı kullanıyor ne var canım birbirimizi tanıyoruz zaten düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.
Ortada kopuk bir flörtleşme var sadece buna güvenerek evine gidersen ve yakınlaşma olursa bu adam iletişimi keser yada sınırlı tutar .
Buda senin için üzücü olur .
Hayır zaten çok hevesli olmadığını söylüyorsun açık açık kusura bakma niye evine geliyorum ne münasebet dersin geçersin.
Bu kadar kafa niye patlatılıyor bu istenmeyen adama onu da anlamadım

Niyeti iyi degil

Görüşmeyi iptal ettim gerekçe olarak da niyetinden hoşlanmadığımı ima ettim ona bile çok bozuldu, salak sanıyor herhalde
niyetim o değil ne demek istiyorsun diye kendini savunmadı mı?
bu ne genişlik pes doğrusu.. erkek olsam eve gel demeyi aklımdan ancak geçirebilirim ben olsam

zaten dengesizmiş yıllar önce ortadan kaybolmasından belli

düzeltmeye çalışmadı mı yok öyle değil böyle vs gibi

2 senedir karakterinde hiçbir ilerleme olmamış belli ki bu arkadaşın.
Tekrar iletişime geçmek bile vakit kaybı.

Yanlış anlıyorsun filan dedi, ben de hiç detaya girmedim. Gereksiz bir insan

Kafa patlatılmıyor aslında, dediğiniz gibi "eve gelemem" dedim. Aynı konuyu sürekli açtığı için sinirlenip buraya yazmıştım. Neyse zaten gitmedim ve umarım tekrar yazmaz.Teşekkürler yorumunuz için

Haklısınız, en iyisi ben bu akşam için de bir bahane uydurayım. Teşekkürler yorumunuz için
Bence bahane bulma, direkt konuşmayı kes. Gelemem de anlaşılan bu adama bir şey hissetmiyorsun . Erkeklere acımayın ya benim de flörtüm beni makarnada çok iyiyim diye eve davet etti. Öpmeye falan çalıştı izin vermeyince makarna da yapmadı. Şu erkekler cidden sorunlu sil gitsin ya genç insansın sana adam mı yok

Adamı hem iten hem çeken sizsiniz.Buluşalım diye planlar yapıyorsunuz o da hedefe kitli şekilde eve atmaya çalışıyor
Adam daha net

Bunu en az 10 kere söyledim, her seferinde başka bir şeyi bahane ederek tekrar teklif ediyor. En son muhabbet kuşunun resmini atmış "bunu görmek istemez misin?" diye

Doktora düzeyinde adamın da şunu yapması ne bileyim... Bu erkeklerin zeka düzeyleri çok yüksek değil cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…