- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Neden yazdınız ve ne yazdınız?İyi geceler kızlar.2 gün önce Instagramdan mesaj isteği geldi tarih bölümünden filanca filancayı tanıyor musun diye normalde yazmam geri çevirirdim isteği ama yazdım sonra bu direk sohbet moduna geçti.Ben de şu an bir ilişki düşünmediğimi yazdım sürekli ısrar edince engelledim dakkasında sahte hesaptan takip etti.Hay yazmaz olaydım diyorum.Nasıl başa çıkabilirim bununla.Buluşalımdan başka bildiği yok.Daha önce internetten tanıştığım bizim üniversitede eğitim gören birkaç erkekle tanıştım olmadı.Ben hayatımda bu kadar ısrarcı erkek görmedim.
Mesajı şu şekildeydi;Neden yazdınız ve ne yazdınız?
Instagramda böyleyse Allah bilir başka yerde nasıldır diye düşünüyorum.Sürekli buluşacak mıyız buluşacak mıyız.Yazmaz olaydım.İyi geceler, sakın güvenme Instagramdan tanıştığın biriyle. Şu kişiyi tanıtır musun diye arada tanıdık var diye güven vermeye çalışıyor. Ben bu kadar ısrarcı biriyle görüşülmesini tehlikeli buluyorum.
Beğendim sevgili olalım mı dedi bana çok komik geldi bu durum.Muhtemelen genelde instgramda tanistiginizi kisiler yaymistir biliniyodur yani o bie kac kisiyle instgram uzerinden konustugunuz.bu kiside bizede ekmek cikarmi diye dusunnuyor.birde ben suan iliski dusunmuyorum derken gorusmeden oncw sevgili olalim filanmi dedi
Tabi canım. Herkes beğendiğiyle sevgili olabiliyor zaten. Pazardan domates mi alıyorBeğendim sevgili olalım mı dedi bana çok komik geldi bu durum.
Caneri taniyomusundan bulusalima nasil geldi konuMesajı şu şekildeydi;
merhaba rahatsız ediyorum galiba tarih okuyorsunuz o bölümden Caner diye birini tanıyor musunuz şeklindeydi ben derse gireceğimden cevap yazmadın ders çıkışı bir daha yazmış lütfen önemli.
Çok itici. Madem tanıyor neden gelip görüşmüyor ki?Mesajı şu şekildeydi;
merhaba rahatsız ediyorum galiba tarih okuyorsunuz o bölümden Caner diye birini tanıyor musunuz şeklindeydi ben derse gireceğimden cevap yazmadın ders çıkışı bir daha yazmış lütfen önemli.
tanımıyorum dedim sonra işi beğenmeye buluşmaya getirdiCaneri taniyomusundan bulusalima nasil geldi konu
İyi geceler kızlar.2 gün önce Instagramdan mesaj isteği geldi tarih bölümünden filanca filancayı tanıyor musun diye normalde yazmam geri çevirirdim isteği ama yazdım sonra bu direk sohbet moduna geçti.Ben de şu an bir ilişki düşünmediğimi yazdım sürekli ısrar edince engelledim dakkasında sahte hesaptan takip etti.Hay yazmaz olaydım diyorum.Nasıl başa çıkabilirim bununla.Buluşalımdan başka bildiği yok.Daha önce internetten tanıştığım bizim üniversitede eğitim gören birkaç erkekle tanıştım olmadı.Ben hayatımda bu kadar ısrarcı erkek görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?