Israrcı Erkek (Instagramda)

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
İyi geceler kızlar.2 gün önce Instagramdan mesaj isteği geldi tarih bölümünden filanca filancayı tanıyor musun diye normalde yazmam geri çevirirdim isteği ama yazdım sonra bu direk sohbet moduna geçti.Ben de şu an bir ilişki düşünmediğimi yazdım sürekli ısrar edince engelledim dakkasında sahte hesaptan takip etti.Hay yazmaz olaydım diyorum.Nasıl başa çıkabilirim bununla.Buluşalımdan başka bildiği yok.Daha önce internetten tanıştığım bizim üniversitede eğitim gören birkaç erkekle tanıştım olmadı.Ben hayatımda bu kadar ısrarcı erkek görmedim.

İyi geceler kızlar.2 gün önce Instagramdan mesaj isteği geldi tarih bölümünden filanca filancayı tanıyor musun diye normalde yazmam geri çevirirdim isteği ama yazdım sonra bu direk sohbet moduna geçti.Ben de şu an bir ilişki düşünmediğimi yazdım sürekli ısrar edince engelledim dakkasında sahte hesaptan takip etti.Hay yazmaz olaydım diyorum.Nasıl başa çıkabilirim bununla.Buluşalımdan başka bildiği yok.Daha önce internetten tanıştığım bizim üniversitede eğitim gören birkaç erkekle tanıştım olmadı.Ben hayatımda bu kadar ısrarcı erkek görmedim.
Neden yazdınız ve ne yazdınız?

Neden yazdınız ve ne yazdınız?
Mesajı şu şekildeydi;
merhaba rahatsız ediyorum galiba tarih okuyorsunuz o bölümden Caner diye birini tanıyor musunuz şeklindeydi ben derse gireceğimden cevap yazmadın ders çıkışı bir daha yazmış lütfen önemli.

İyi geceler, sakın güvenme Instagramdan tanıştığın biriyle. Şu kişiyi tanıtır musun diye arada tanıdık var diye güven vermeye çalışıyor. Ben bu kadar ısrarcı biriyle görüşülmesini tehlikeli buluyorum.
Instagramda böyleyse Allah bilir başka yerde nasıldır diye düşünüyorum.Sürekli buluşacak mıyız buluşacak mıyız.Yazmaz olaydım.

Muhtemelen genelde instgramda tanistiginizi kisiler yaymistir biliniyodur yani o bie kac kisiyle instgram uzerinden konustugunuz.bu kiside bizede ekmek cikarmi diye dusunnuyor.birde ben suan iliski dusunmuyorum derken gorusmeden oncw sevgili olalim filanmi dedi

Muhtemelen genelde instgramda tanistiginizi kisiler yaymistir biliniyodur yani o bie kac kisiyle instgram uzerinden konustugunuz.bu kiside bizede ekmek cikarmi diye dusunnuyor.birde ben suan iliski dusunmuyorum derken gorusmeden oncw sevgili olalim filanmi dedi
Beğendim sevgili olalım mı dedi bana çok komik geldi bu durum.

Mesajı şu şekildeydi;
merhaba rahatsız ediyorum galiba tarih okuyorsunuz o bölümden Caner diye birini tanıyor musunuz şeklindeydi ben derse gireceğimden cevap yazmadın ders çıkışı bir daha yazmış lütfen önemli.
Caneri taniyomusundan bulusalima nasil geldi konu

Çok mu zor hesabı gizli yapmak ve tanımadığınız kişilerin takip isteğini reddetmek bana hoşunuza gitmiş gibi geldi hani çözümü olan bir konuda neden şikayet eder ki bir insan?

Hiç bir şekilde olumlu ya da olumsuz cevap vermeyin. Başka yolla ulaşırsa, şikayet edeceğinizi belirtin. Bu tarz insanların sağı solu belli olmaz.

Back
X