Otobüste tacize uğramayan kadın yoktur sanırım. Her gün otobüs ne zaman gelecek ne kada3 dolu olacak elim kolum doluyken nasıl ayakta gidicem diye dert etmek istemiyorum.
bakın bu durumu dert eden sizsiniz
demek ki sevgiliniz "durakta otobüs dolu gelecek mi, beni taciz ederler mi, sıkış tepiş gitmek zor" gibi bir durumu dert etmiyor
adamın işinin mesafesini, günlük etkinliklerini vs biz bilmiyoruz
Parası olmayan bir insan mecburen katlanır ama olan bir insanın da pintiliğini itici buluyorum.
şimdi bu yukarıda yazılanlara parası olmayanın katlanacağını dile getiriyorsunuz, bu da doğru parası varken katlanmaması da garip geliyor bu da doğru
ama atladığınız husus bunlardan şikayetçi olanın SİZ olduğunuz yani adam SİZ rahat edin bu yukarıda belirtilenleri yaşamayın diye araba almalı diyorsunuz
ilk yorumumda da yazdım
sevgilime söylüyorum bak toplu taşımada zorlanıyorsun virüs vs de var, ee paran da var kendine neden araba almıyorsun, üzülüyorum vs deseydiniz yazardık güzel güzel yorumlar
ama siz ısrarla beni düşünmeli beni almalı, beni otobüse bindirmemeli diyorsunuz
konunun hepsinde takıldığımız husus sevgilinizin sizin rahatınız için araba alması vurgunuz
ben de alacağım ama zamanı gelince diyorsunuz ya, belki o da zamanı gelince alacaktır
size uymuyorsa hayatınızdan çıkarın
bir arkadaşım vardı araba kullanmayı sevmezdi, araba almış bir süre garajda kalmış sonra satmıştı
35-40 arasında çok müthiş parası vardı ev aldı vs vs ama otobüs ile işe giderdi
sonra bir başka arkadaşım ile evlendi
kızın 18 yaşlından beri arabası vardı ama o da işe minibüsle giderdi
birlikte bir yere gideceğimiz zaman da toplanır taksiyle giderdik park yeri vs uğraşmayalım diye
evliliklerinin ilerleyen sürecinde kızın arabasını o dönem son model en iyi BMW ye çevirdiler ama bizim arkadaş hala annesini işte sağdığı bebeğin sütünü eve otobüs ile götürürdür
beklentileriniz sağlam olsun, uymuyorsa da uzatmaya gerek yok tabii