Israrla eve gelmek isteyen erkek

Pek sanmıyorum çok zamandır söylüyor gayet ciddiydi bence. Bir de zaten ısrar huyu var çok gicik oluyorum saygisizlik bu bir insan neden karsisindaki insanin gönülsüz olduğu bir konuyu gündeme getirir
Israrci insanlar bencil oluyor ya, yoruyorlar laftan da anlamiyolar cogu zaman, ters yapinca da ters yapmis oluyosun🤧

Haklısınız.eve gelince ne oluyor? Başı göğe mi erdi. Ancak gerilmeme hem kendime hem ona saygimi yitirmeme neden oldu
Gercekten oldu bittiye getirmisse ve gercekten baski kurmussa hic iyi degil ve sizi anliyorum o zaman.

Ama adamin görmek istemesini de anliyorum. Mesela korkunc pis biri de olabilirsiniz eviniz kokuyor fln olabilir, adam da oyle biriyle evlenmek istemeyebilir....

Ben onu çözemedim. Normalde yanyana yolculuk yaptığımizda bacağı degse hemen çeker. Asla civik konuşmaz. Sevgili gibi değil daha çok arkadaşça konuşur samimi bir dili yok.
Eve geldiginde de sirnasmaya kalkmadi göz temasi bile kurmadi. Ama neden israr etti beni de cileden cikartti anlamadım. Eve geldin eee ne oldu be adam
Sizi daha iyi tanidi

Bence kuştan ödünç aldığı beyniyle yaşadığınız yeri görüp fikir edinmek istedi hakkınızda. Çok kızılacak bir durum değil ama can sıkıcı
Ya evini gormek istemek neden beyinsizce bir istek olsun ki? Nelki kadin cook pasakli ve pis? Belki adam cok pis biriyle yapabilecek biri degil?

Ya evini gormek istemek neden beyinsizce bir istek olsun ki? Nelki kadin cook pasakli ve pis? Belki adam cok pis biriyle yapabilecek biri degil?
Eve eşyaya, düzene bakılarak eş seçilmez bana göre, kriteri ev temizliği olan adam o işleri kadına vazife görüyordur bu da beyinsizlik bence :) hanım hanımcık, temiz, düzenlü, evi çekip çeviren kadın bakıyor aklınca paşam oldu:))

Ben onu çözemedim. Normalde yanyana yolculuk yaptığımizda bacağı degse hemen çeker. Asla civik konuşmaz. Sevgili gibi değil daha çok arkadaşça konuşur samimi bir dili yok.
Eve geldiginde de sirnasmaya kalkmadi göz temasi bile kurmadi. Ama neden israr etti beni de cileden cikartti anlamadım. Eve geldin eee ne oldu be adam
Ben bunu cidden merak diye yorumladım.
Sizin yaşadığınız yeri, eşyalarınızı, tertip düzeninizi filan merak etmiş gibi geldi bana.
Yoksa diğer türlü zaten sırnaşıklik yapar ve sizi kaybetmiş olurdu çoktan bu kadar sabretmezfi diye düşünüyorum.
Bence bunun dışında olumsuz özellikleri yoksa bu konuyu uzatmayın derim.
Ama birdaha da evinize gelmesini istemediğinizi söyleyin.

Otobüsle geldik. Kendisi eve geleyim demedi ama evin dibine kadar gelip vakit dar bilmem ne davet bekledi resmen.
Ay bole yapiskan adamlari hic sevmem .hadi arabayla.biraksa neyse , bide oto uzle getiril eve virmeyi beklemesi.bide namaz ne alaka yani .evine git yada camide kil .arkasina gittin evde yoksa don kendi evine .bu adam normal degil ben sana diyim.erkek adam ev mev incelemez.

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Tam olarak neye kızgınsıniz? Zorla eve girmemişki. Eve gelmeni doğru bulmuyorum der, gecerdiniz zorla kapıyı aç girecem diyecek hali yoktu . Kabul etmissiniz, gelmis yemek hazirlamissiniz eee bu kızgınlık, tiksinti neden?

Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine
Nasıl bir ev ortaminiz olduğunu merak etmiş yada sizin ev içinde daha yakın olup olmayacağınizi denemek istemiş ,herşeyi de kılıfına uydurmua hazırlamış ,size de kabul etmek kalmış,ilerde işler ciddiye bindiğinde de istediği şeyleri böyle kılıfına hazırlayarak yaptırmaya calsisacaktir

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evinizde ne görmek istiyormuşta ısrar etmiş anlamadım. Koltuk takımına masaya bakıp zevkli bulmazsa ya da dağınık bulursa ilişkiyi gözden mi geçirecekmiş. Bana sırnaşma vs. ısrarı gibi gelmedi. Saçma bir ısrar olmuş. Beni irrite etti. Takıntılı biri olabilir mi?

Eve eşyaya, düzene bakılarak eş seçilmez bana göre, kriteri ev temizliği olan adam o işleri kadına vazife görüyordur bu da beyinsizlik bence :) hanım hanımcık, temiz, düzenlü, evi çekip çeviren kadın bakıyor aklınca paşam oldu:))
Yoo bence alakasi yok. Eger siz temiz biriyseniz işlerin %50 sini yapiyor olsaniz bile pis biriyle yapamazsiniz. Yani mesela temiz biri pis biriyle de ev arkadasi olursa delirir.

Bir olay veya durum bizi çok kızdırdığında veya etkilediğinde durup "bu durumun beni kızdırması/etkilemesi normal. ancak bu duyguları çok yoğun yaşıyorum. peki ben bu duruma neden bu duruma aşırı tepki veriyorum?" sorusunu sormak gerekir diye düşünüyorum.
Bu yaşanan durumda siz de eve gelmesine değil de kendi istediğini yapmak için sizi manipüle etmesine kızmış olabilir misiniz?
Açıkçası normal koşullarda eve gelmesinde bir şey yok bana kalırsa ancak sizin bu konuda bir sınırınız var ve karşınızdaki kişi bu konuda sizi ikna edemeyenince manipülasyon yolunu seçmiş gibi görünüyor. ki asıl sorun bu. Üstelik bunu yaparken yalan söylemeyi de sorun etmemiş.
Manipüle edilmeye alışıldığımı hissettiğimde benim de sinirlerim tepeme çıkar.
Bu konuda size hak veriyorum. Ve açıkçası bundan sonraki davranışlarını da iyi gözlemlemenizi tavsiye ederim.

Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine

sevmediğiniz adamı niye evlilik vaadiyle kandırıyorsunuz?

Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş.
Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
Evlendikten sonra sizin evinizde yaşama planiniz mi var?
Bu fikir kimden cikti?
Bu gibi başka planlari da var mi? Calistiginizi varsayiyorum, sizin maaşiniz üzerinden hayeller kuruyor mu?

Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Siz sevgili misiniz tam olarak nesiniz? Sevgiliyseniz adamla dalga mı geçiyorsunuz oyalıyor musunuz adamı ? Yok sevgili değilseniz size bunca ısrarı edecek cesareti nereden buluyor ? Tecavüze yeltenmiş gibi yazmışsınız da ortada bu kadar büyütecek bir durum yok gibi

Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim

Herkesin anlayacağı bir dil vardır. Kimisi tatlı dilden anlar kimi sert dilden. Demek ki sizinki tatlı dil sevmeyen biri. Eve almak yerine başka bir çözüm üretebilirdiniz. Kafede oturmak gibi. Sınırlarınıza saygı duymaması çok kötü ama biraz tepki olarak abartmışsınız. Belki de sizin siniriniz kendinizedir. Neden böyle bir şey yaptım yapmamalıydım diye sitem ediyorsunuzdur ondan karşınızdaki kişiye sinirlenmişsinizdir.

Sanırım bosanmadiginiz için çok sinirlisiniz , içten içe hata yaptığınızı düşünüyorsunuz ...evet haklısınız bencede hata yapmissiniz..boşanana kadar görüşmeyi bırakın bence vicdanınız rahat olsun ...

Back
X