aynı evdemi yaşıyosunuz canım yoksa senin kendi evine almana mı müsade etmiyor?
eğer çok istiyorsan ve tüm sorumluluğu yüklenebileceğine inanıyosan kararını ver ve köpişi al:) aynı evde olsanız daha ortak bir yol bulmak gerekirdi ama şimdi hayatına bukadar müdahale etmesin.hayvan sahibi olmak eğer içinde varsa beraber yaşasanız da bi gün bu isteğin baskın gelir ve alırsın.
Yok tabiki ayrı evlerdeyiz ailemleyim ama benim onu hiç bırakamıyacağımı biliyor :/ biraz da küçük köpişlerden çekiniyor :/ 2 kişilik düşünmemi istiyor bikaç sene sonrası için
Canim evleriniz ayriysa sen al yavruyu bakacak olan sensin,
bir kac sene sonrasini dusunmek icin erken degil mi ?
tabiki saygısızlık etmeden ikna etmek daha iyi ama hayvan sevgisi ve hayat arkadaşı sevgisi, insanın ruhunda çok farklı yerlerde.yani beraber oturmaya başladığınızda eğer o senin köpek isteğini giderebilecek köpek sevgini doyurabilecekse -yanlış anlaşılmasın,sadece farklı ihtiyaçlar olduğunu söylemek istiyorum- bi etraflıca düşün bakalım.çocuk sahibi olmadan önce evcil bi hayvan edinmek eşlere çok iyi geliyormuş eğer böyle ileriye yöneli planlarınız varsa bu gibi tavsiyeler işine yarayabilir.ya da onun endişelerinin sebebini sor belki bikaç sene sonra seninle dünya turuna çıkmayı düşünüyo ve evcil hayvan ayak bağı olacak??
Ailelerin bildiği ciddi ve en önemlisi sevgi ve saygının olduğu bi ilişki için erken değil tabiki :) o yüzden tabiki önemli fikri çünkü bi ileri seviyeye geçildiğinde napıcam annemde mi bırakıcam köpişi başkalarının yaptığı gibi
ALLAH mesut etsin ne diyelim,
Madem öyle aglayip sizlanma,
istemiyormus iste,
zorlamanin manasi yok...
Geçen gün erkek arkadaşımla avm deydik ve benim orda sevdiğim bi petshop var hep o taraftan gitmek isitiyorum izlemek için geçen gün yine o tarafa sürükledim ve beyaz bir bebişe aşık oldum sevgi doldum bütün sevgimi vermek istedimher zaman beslemek isterdim ama şimdi daha çok istiyorum üstelik istediğim bebiş evi seven bir köpek. Erkek arkadaşım benden daha çok sever köpekleri ne zaman sokak köpeği görsek oynar hemen heryeri toz içinde kalır boğuşur resmen ama eve alma fikrine kesinlikle olmaz diyor bana bende diyorumki onları birileri zaten alıcak ve onu herkesten benim çok seviceğimi çok ilgileniceğimi hiçbişeyini eksik etmiyeciğimi çok iyi bakıcağımı biliyor ama hala daha evde olmaz diyor nasıl ikna ediceeeem ((
Kusura bakma ama erkek arkadaşın sırf üzerinde baskı kurabilmek ve sözünü dinletip egosunu şişirmek için evine alacağın köpeğe karışmış.
Sende burda insanları ailelerin bildiği ileriye dönük ilişkiyse fikri önemli diye tersliyorsun.
Arkadaşım sen evine sokacağın köpeği de bu adama soracaksan yaşama diyim ozaman ben sana .
Tabi bunuda sana sorucam zaten bende haklısın. Öyle pes ederek elde edilmiyo bişeyler sende benden bunu öğrenmiş olursun :) konumu mahvetme istersen iyi akşamlar sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?