Israrla olmaz diyor nasıl ikna ederim :(

Bu şekilde düşününce bende gerçekten üzülüyorum ama onları orda gördükçe alıp çıkarmak istiyorum o küçük kutudan

o beğendiğin kööpeği kurtarırken almadığın diğer bütün hayvanların öldürülmesine yardım etmiş oluyorsun, bu açıdan hiç düşündün mü?

pet shop açmak bir suç olmalı, çok çok kötü bir şey lütfen oradan hayvan alırken 1-2 kere değil 10 kere düşünün. bir sürü sokak hayvanı boş yere telef oluyor bunlara para vereceksiniz diye yazık değil mi. bence içinde biraz vicdan olan ve hayvan sevgim var diyen pet shop tan alışveriş yapmaz. oradan alışveriş yapanlar da kendi beğenilerini tatmin etmiş olurlar hayvan sevgisinden dolayı değil.

aynı evde değilseniz ne izini..
bu kadar herşeyede karıştırtmayın şu sevgililerinizi..
sonra geri alınmayınca ipler kötü oluyo..
ona ne canım senin evinin içinden sanki baban...

aynı evde değilseniz ne izini..
bu kadar herşeyede karıştırtmayın şu sevgililerinizi..
sonra geri alınmayınca ipler kötü oluyo..
ona ne canım senin evinin içinden sanki baban...

hani bu köpeği ben eve kapatmıcam hani biz dışarı her çıktığımızda köpek de bizimle gelicek benim hayatıma girdiği gibi onun hayatına da mecburi bi giriş yapıcak ya :) herşeye değil arkadaşım öyle hiç bilmeden etmeden herşeye karıştırtmayın falan demeyin bu çok bambaşka bi boyut onunda hayatına giricek bi durum ve can söz konusu olayı yine sevgili olayına çevirmeyelim :)

Çiftlikler hakkında ne düşünüyosunuz peki? Yani bu yavruların doğurtulduğu yetiştirildiği istedikleri kadar koşturulduğu oynatıldığı anneleriyle beraber oldukları ve sarış da yapılan büyük çiftliklerden bahsediyorum

iyi senin işine geliyosa banane..
bende yorum yaptım kendimce...
neyse...

Son düzenleme:
İşte erkek arkadaşımda sadece bu düşüncede olduğu için hayır diyor ama ben diğer görüşteyim onları ordan kurtarmak gibi bakıyorum.

onları oradan kurtarmak ?? yeterli bilince sahip değilsiniz belliki, biraz okuyup araştıın ondan sonra hala ''onları oradan kurtarmak'' gibi bakabilecekmisiniz bakalım

onları oradan kurtarmak ?? yeterli bilince sahip değilsiniz belliki, biraz okuyup araştıın ondan sonra hala ''onları oradan kurtarmak'' gibi bakabilecekmisiniz bakalım

Hayır yeterli BİLİNCE sahibim sadece bu konuda yeterli BİLGİYE sahip olmayabilirim. Ben hislerimi söyledim onu o kutuda oynamaya çalışırken gördüğüm için o hislere kapıldım bunuda dile getirdim :/

Benim çiftliklerle ilgili çok fazla bilgim yok, zaten evimde hayvan besleyemem dediğim gibi. Uzaktan hayvanseverim ben:) ama bu konuda bir arkadaş önermişti sanırım çiftlikte yetiştiriliyor diye bence olabiir sen de istiyorsan neden olmasın, pet shop gibi 20 cm lik bir kafeste olmasından daha iyi hayvancağızın.
Orda peki yavrular alınmadığında büyüyünce ne yapıyorlar acaba onu öğrenmek lazım, çiftlikte yaşamalarına izin veriyorlar mı ömürleri boyunca? Dediğim gibi benim pek bilgili değilim..

büyüdükleri zamanda yeniden çiftleştirip o şekilde devam etmelerini sağlıyorlar diye biliyorum sokağa atmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…