- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Kızlar neden böyle asabi ve herşeye düşmansınız anlamadımkiiyiliğimden başka bişey istemeyen insana demediğiniz kalmadı üstümde ne baskısı ve ne birşeyi kendimi bildiğim şekilde özgürüm ve mutluyum sorun sadece beni düşünerek istememesi ve size sorum ilişkim değil ki sadece tatlı dille ikna :/
bence en iyisi annenleri ikna et.onlar sahiplensinler köpeği.böylece hem köpişle birkaç yıl geçirmiş olursun hem de evden ayrılırken seninle gelmez annenlerin köpeği olarak kalır:)) 2 yıl sonrasını bu kadar da dert etme,sağlık açısından uygun değilse bilemem tabi ama hayvan sevgisinin insanı tedavi edici bi yanı var(ruhsal anlamda) yani belki çok ihtiyacın olduğundan istiyosundur.mesela benim tüm asabiyetimi ortadan kaldırır bir pisicik.ve yerini hiçbişey tutamaz.kişiden kişiye değişir tabi bi pisiyle de hayat geçmez olmasa ölmem yani:))
Pardon konu mahvetmek derken ?
Buraya aciyorsan konuyu sen karar vermiyorsun kimin yorum yapacagina,
Saygisizligimi bozmadan yapmisim yorumumu beni tersleyemezsin,
Pes edilmiyorsa git bana yaptigin atari erkek arkadasina yapta ikna et !
Sevgilini neden savunduğunu da inan anlamadım ben ya :)
İnsanları tersliyorsun kimse sana bşey dememişken.
Köpeğı aynı eve soksan anlarımda farklı evler karışma lüks yok.
Bizde sana diyoruz ki ikna etmen gerekmiyor , bazı konularda özgür davranmalısın.
Bu onlardan biri işte.
Yoksa ikna edeyim diye uğraşırsan pek sanmıyorum
Biraz sakin olsak? Çocuğa bilendiniz de o köpekleri çok sevdiği ve evde olmalarına katlanamadığı için bu tepkileri yani düşüncesi bu ego vs değil onlara kıyamıyor bir hayvansever olarak!
Dua et ceza puanım 70 .
Sevgilime bilendiniz nasıl bir tabir arkadaşım ?
Sen kimsin sevgilin kim . Senle zorum ne segiline neden bileneyim.
Sakin olmayan zaten sendin birde öneri veriyorsun sakin olsak diye .
Te Allahım ya sen büyüksün.
pet shoptan alıp kanlı ticarete ortak olmayın..
İvit tüm erkekler düşmanım
Neyse uzatmayacağım bende.
Bir bak bakalim tek kelime etmismiyim sevgiline ?
Neyse uzatmayacagim...
Hala nasıl bakıyorsunuz egoist manyak yaptınız çocuğu şimdide böyle diyorsunuz ayrıca güzel bi çözümden başka ettiğiniz bütün laflar için sağolun.
Nerde sevgilini manyak yaptık ?
Üzerine baskı kurmak için bunu yaptığını söyledim. Çünkü senin evine alacağın köpek onu alakadar etmiyor.
Gelmiş ileriye dönük ilikide şöylede böylede.
Gece gece benim sinirlerimi zıplatma arkadaşım.
Töbe yarabbim töbe ya.
Egoist manyak birleşmiş anlamda arkadaşım sana düzgün konuşuyorum hala abuk subuk yazıp sen sinirlerimi bozuyosun suan. Hayvanlara kıyamamakla bana baskının ne alakası var bi düşün eğer yapabiliyosan? Benim evime alacağım köpek bizimle beraber gezecekse onu iigiilendiriyor illa ilerisini kalmadan daha şimdiye bakarsak! Şu kk da ne kadar mantıklı insan varsa bi o kadarda ruh ve sinir hastası var yemin ederim üzüldüm sana bu mutsuzluk negatiflikle hayat zor tekrar görmüş oldum haydi sana iyi geceler.
İnsanlar sana tavsiye istemişsin veriyor özgürsün diyor
Sende kalkmış sevgilini övüyorsun, hayır yani Türkiyenin tek kumaşı sen de de biz ayrıl terk et mi dedik
Sevgi saygının olduğu bir ilişki içindeysen önce kararlarına saygı duyulup duyulmadığını sorgula
Kesinlikle almayın. Bu iş evlat edinmek gibidir. Taraflardan biri istemiyorsa vazgeçmek lazım. Ayakkabı, çanta değil, bir can o.
Bence kendi kendinize şu soruları sorun, ben bir hayvanın sorumluluğunu alabilir miyim? Çünkü ciddi anlamda büyük bir sorumluluğun altına gireceksiniz, ben beceremedim tahmin ettiğim gibi değilmiş deyip de sokağa bırakacaksınız, onun vebalini alırsınız. Çalışmayı düşünüyorsanız veya çalışıyorsanız ileride bu yavruya kim bakacak, çünkü sadece yemek içmek değil gezmesi enerjisini harcaması da gerekiyor, bir de tatiller var o vakitte kime emanet edeceksiniz, kim ilgilenecek, çok iyi düşünüp karar vermeniz gereken bir konu ve bende pet shoplardan bu hayvanların alınmasına sıcak bakmıyorum, hayvan barınaklarında kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren pek çok minik yavrucak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?