Israrla olmaz diyor nasıl ikna ederim :(

Sevgilini neden savunduğunu da inan anlamadım ben ya :)
İnsanları tersliyorsun kimse sana bşey dememişken.
Köpeğı aynı eve soksan anlarımda farklı evler karışma lüks yok.
Bizde sana diyoruz ki ikna etmen gerekmiyor , bazı konularda özgür davranmalısın.
Bu onlardan biri işte.
Yoksa ikna edeyim diye uğraşırsan pek sanmıyorum

Orası öyle olmazsa olmaz değil kimse için ama ne biliyim işte :)

Pardon konu mahvetmek derken ?
Buraya aciyorsan konuyu sen karar vermiyorsun kimin yorum yapacagina,
Saygisizligimi bozmadan yapmisim yorumumu beni tersleyemezsin,
Pes edilmiyorsa git bana yaptigin atari erkek arkadasina yapta ikna et !

Biraz sakin olsak? Çocuğa bilendiniz de o köpekleri çok sevdiği ve evde olmalarına katlanamadığı için bu tepkileri yani düşüncesi bu ego vs değil onlara kıyamıyor bir hayvansever olarak!

Dua et ceza puanım 70 .
Sevgilime bilendiniz nasıl bir tabir arkadaşım ?
Sen kimsin sevgilin kim . Senle zorum ne segiline neden bileneyim.
Sakin olmayan zaten sendin birde öneri veriyorsun sakin olsak diye .
Te Allahım ya sen büyüksün.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasıl yani ya düşman mı olcam ben sevgilime adı üstünde sevgilim :) tam tersi bu çiftlerin beraber alması gereken karar çünkü aldıktan sonra 2 değil 3 kişi gezicez heryerde birde böyle bakın :) ayrıca iyi okuyun durup dururken terslemem tabiki olay bambaska yerlere geldi ağlayıp sızlanma falan diye kimsekonusamaz sonucta benimle haksızmıyım?

Biraz sakin olsak? Çocuğa bilendiniz de o köpekleri çok sevdiği ve evde olmalarına katlanamadığı için bu tepkileri yani düşüncesi bu ego vs değil onlara kıyamıyor bir hayvansever olarak!

Bir bak bakalim tek kelime etmismiyim sevgiline ?

Neyse uzatmayacagim...

Oturup baştan oku istersen bilenmek demek onu düşman belirlemek demek onun üstüne yüklenmek demek ve bunu yaptınız üzgünüm.

Bir bak bakalim tek kelime etmismiyim sevgiline ?

Neyse uzatmayacagim...

Diğer arkadaşla beraber birbirlerinizin yorumlarına ve fikirlerine destek çıktığınız için söylemekte sakınca görmedim. Ayrıca sanada teşekkür konuyu alakasız biyerden anlayıp başka bi noktaya çektiğin ve hiçbir yardımda bulunmadığın için iyi akşamlar.

Hala nasıl bakıyorsunuz egoist manyak yaptınız çocuğu şimdide böyle diyorsunuz ayrıca güzel bi çözümden başka ettiğiniz bütün laflar için sağolun.

Nerde sevgilini manyak yaptık ?
Üzerine baskı kurmak için bunu yaptığını söyledim. Çünkü senin evine alacağın köpek onu alakadar etmiyor.
Gelmiş ileriye dönük ilikide şöylede böylede.
Gece gece benim sinirlerimi zıplatma arkadaşım.
Töbe yarabbim töbe ya.

İnsanlar sana tavsiye istemişsin veriyor özgürsün diyor
Sende kalkmış sevgilini övüyorsun, hayır yani Türkiyenin tek kumaşı sen de de biz ayrıl terk et mi dedik
Sevgi saygının olduğu bir ilişki içindeysen önce kararlarına saygı duyulup duyulmadığını sorgula

Son düzenleme:
Bence kendi kendinize şu soruları sorun, ben bir hayvanın sorumluluğunu alabilir miyim? Çünkü ciddi anlamda büyük bir sorumluluğun altına gireceksiniz, ben beceremedim tahmin ettiğim gibi değilmiş deyip de sokağa bırakacaksınız, onun vebalini alırsınız. Çalışmayı düşünüyorsanız veya çalışıyorsanız ileride bu yavruya kim bakacak, çünkü sadece yemek içmek değil gezmesi enerjisini harcaması da gerekiyor, bir de tatiller var o vakitte kime emanet edeceksiniz, kim ilgilenecek, çok iyi düşünüp karar vermeniz gereken bir konu ve bende pet shoplardan bu hayvanların alınmasına sıcak bakmıyorum, hayvan barınaklarında kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren pek çok minik yavrucak var

Egoist manyak birleşmiş anlamda arkadaşım sana düzgün konuşuyorum hala abuk subuk yazıp sen sinirlerimi bozuyosun suan. Hayvanlara kıyamamakla bana baskının ne alakası var bi düşün eğer yapabiliyosan? Benim evime alacağım köpek bizimle beraber gezecekse onu iigiilendiriyor illa ilerisini kalmadan daha şimdiye bakarsak! Şu kk da ne kadar mantıklı insan varsa bi o kadarda ruh ve sinir hastası var yemin ederim üzüldüm sana bu mutsuzluk negatiflikle hayat zor tekrar görmüş oldum haydi sana iyi geceler.

Kesinlikle almayın. Bu iş evlat edinmek gibidir. Taraflardan biri istemiyorsa vazgeçmek lazım. Ayakkabı, çanta değil, bir can o.

by by kuzum ii geceler

Tabiki özgürüm neden Anlamak istemiyorsunuz. O hayvanlara kıyamıyor diyorum bunun için üzülüyor diyorum neden egoist denmesine izin vereyim alakası olmayan bi durumda? Her zaman duyuluyor bunun bana saygısızlıkla ne alakası var Allah aşkına tek isteğim ona bunun kötü olmadığını nasıl anlatabilirimdi!

Kesinlikle almayın. Bu iş evlat edinmek gibidir. Taraflardan biri istemiyorsa vazgeçmek lazım. Ayakkabı, çanta değil, bir can o.

Bu konunun önemli ve tarafların birlikte karar alması gerektiğini düşünen biri sonunda oh. O da çok seviyor hatta benden çok ama evde onu bunalıma sokarım sanıyor hiçmi deneyiminiz yok yani evde de mutlu olabilceğini gösterebilceğim :/

Onlarıda almak istiyorum bu fikride söyledim barınaklardan alırım dedim bakarım sevgi veririm dedim. Ama ısrarla bahceli ev olması gerektiğini söylüyor ve sen insan olarak bahcede yasayamazsın onada köpek olarak eve kapatmak haksızlık diyor ama ben onu hergün gezdiririm çalışsam yorulsamda yaparım çünkü kıyamam vicdan yaparım ihtiyacı diye herseyini karsılarım. Hem onu petshopdAKi kafesten almakda kurtarmak değilmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…