Issız adam

donut10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
53
11
3
28
Evlenmeyi isteyen iyi düzgün bir erkek, nasıl olur da tek gecelik ilişki takılan evliliği istemeyen birine dönüşür ?

Sizin çevrenizde de böyle dönüşüm yaşayan erkeklere şahit oldunuz mu ?

Oncelikle evlenmek isteyen her erkek duzgun degildir. Veya tek gecelik iliski takilan bir erkek evlenmeyecek diye bir kural yoktur. Eger bahsi gecen adam erkek arkadasinizsa sizinle evlenmekten vazgectigi icin kafasina gore takilmaya baslamis olabilir. Evlilik icin yeterli olgunlukta ve tecrubede degilse zaten gitsin sagda solda biraz dagitsin,sonra evlensin. Aksi durumda evlendikten sonra hanimi eve kapatip kendisi yine bu bahsettigimiz hayati yasamaya kosuyor,hanim da evde coluk cocuk ev isi kafayi yiyor

Kalbi sağlam kırıldığı için değişmiştir.

İnsan hiçbir anlamda doymaz çünkü hiçbir sorumluluk almayarak keyfine bakmayı seçmiştir bir kişiye bağlı değil istediğinle olmayı istemiştir.

Evliliği düşündüğü sevgilisinden darbe yemiştir, evlilik düşüncelerini değiştirmiştir, daha gündelik daha rahat ilişkileri tercih etmiştir.

Veya zaten evlilik düşünen biri değildir, sadece o kadınla evlilik düşünmüştür, onunla da olmayınca vazgeçmiştir.

Ayrıca tek gecelik ilişkiler yaşayan adamlar da evlenebiliyor :)

Başka söze gerek Yok
Dark tercüman olmuş çoğumuzun söyleyeceğine

Evlenmek istememe değil de hayatındaki kisiyle evlenmek istememe olabilir.

arkadaşlara katılıyorum ama ıssız adam tribindeki heriflere artık selam bile vermiyorum sıktılar.

onlar ıssız adamsa ben de ıssız kadınım. sanki biz çok meraklıydık heriflere peh.

Evlenmek istememe değil de hayatındaki kisiyle evlenmek istememe olabilir.
Buna katılıyorum. Evlenmek istemeyen insan diye birşey yok evlenmek isteyeceği kişiyi henüz bulamamış insan var. Yoksa yıllarca konu sahibinin dediği gibi ıssız adam takılıp sonra 6 ayda avm avm düğün alışverişi yapan abiler gördü bu gözler. Size evlenmek istemiyorum diyen adamdan evlenmek gibi bir niyetiniz varsa uzak durun hanımlar. O deveyi güdemezsiniz.

onlar ıssız adamsa ben de ıssız kadınım. sanki biz çok meraklıydık heriflere peh.

Bugün felaket geçen bir randevudan geldim. Arkadaşlarıma mesaj attım "bu akşamki randevumdan sonra lezbiyen olmaya karar verdim" diye Sanki biz çok meraklıyız adamlara, imzamı atarım ağzınıza sağlık.
Valla yetti gayrı erkek falan, hele ıssız adamlar falan off

Tabi canım. Evlilik aslında erkekler için nimet. Neden biz kadınlar evlilik diye diretiyorsak. Elin herifinin sidikli donunu yikamak muazzam bir iş çünkü

ben çok dedim keşke lezbiyen olabilsem diye. düşünsene eve geliyosun birlikte yemek temizlik yaparsınız muhabbet edersiniz vs. olmadı ama

ya benim böyle ıssız adam tribinde etrafımda çok var hatta bi kısmı bana ilgi de gösterdi sevgili olmak istediğini belli etti yani. ama ben onu bile istemedim. yarım yamalak ilgi istemiyorum kapı gibi adam istiyorum arkadaş yeter yaa sanki bulunmaz hint kumaşılar. ben bulunmaz hint kumaşıyım benim gibi bi tane daha var mı yooook. bitti. (bkz özgüven patlaması yaşıyordu )

Tabi canım. Evlilik aslında erkekler için nimet. Neden biz kadınlar evlilik diye diretiyorsak. Elin herifinin sidikli donunu yikamak muazzam bir iş çünkü

aynen ben evlenmek istemiyorum valla şu an. çocuk isteğim olana kadar da evlenmicem o da şu an yok.

zaten evli olup da çok mutluyum diyen kadın yok valla mutluluk rolü yapan çok ama bu ülkede evlilik eşittir adamın rahat ettiği kadının sömürüldüğü ezildiği bir sistem. çocuk için değer mi şu an bilemiyorum. bakıcaz.

Aynen öyle. Zaten ben sevgilim evlenmek istemiyor nasıl ikna ederim diye dertlenen erkek hiç görmedim hep kadınların derdi bu. Çünkü biz evlenmezsek “evde kalıyoruz”.

Ay yok ya, kadın milleti de çekilmez vallahi. Erkek yine iyidir

Benim çevremde de çok var. Gerek arkadaş, gerek eski flört. Artık sabrım kalmadı yani. Hayır işin kötüsü öyle romantik, mıç mıç, çok üstüme düşen adam da sevmiyorum, ortasını bulmam lazım.
Yapım müsait olsa ıssız kadın olup ortalığı dağıtayım diyorum, e o da olmuyor.

Gidelim buralardan bence

ya valla ben çekemiyorum artık 19 yaşımda karar verdim çekmicem p.ç erkek tiplileri diye ama nerde o tiplisi var beni buluyor.

bi de bunların daha tehlikeli versiyonunu yaşıyorum ben dışarıya p.ç bana efendi erkek ayakları.

günübirlik ilişkiler yaşayıp bana efendi efendi kahve içelim teklifleri yapan erkeklerle dolu ortalık. beni kafalayıp evlenmeye çalışıyolar himdat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…