Issız adam

Ben istemsizce o piçlere çekiliyorum işte sorun o Böyle fırlama olsun, eğlenceli olsun, kafa olsun falan derken bir bakıyorum e bu adam serseri?!

Sizin dediğiniz daha tehlikeli ama. Benimkiler en azından evlilik düşünmüyordu ahdaha

Ya valla ikimizin de hakkında hayırlısı. Gönlümüze göre olsun inşallah. Ben artık beni yormayacak bir adam istiyorum. Aha on dk önce erkek falan istemiyorum derken yine bu noktaya geldim.

Çocuk olayı ayrı bir handikap olduktan sonra pişmanlık lüksün yok mecbur mutlu olmak zorundasın :) Evlilik de gerçekten sevmeye değer adamla güzel. Benim yapacak daha iyi bir işim yoktu baktım herif kafa dengi evlenelim dedi ben de peki madem dedim. Şükür şimdilik pişman etmedi. Onda halinden memnun görünüyor gürül gürül osuruyor şu an

Evlenmeyi isteyen iyi düzgün bir erkek, nasıl olur da tek gecelik ilişki takılan evliliği istemeyen birine dönüşür ?

Sizin çevrenizde de böyle dönüşüm yaşayan erkeklere şahit oldunuz mu ?
Daha aşık olmamıştır o. Gerçekten aşık olsunda ısssızlık falan kalmaz.

arkadaşlara katılıyorum ama ıssız adam tribindeki heriflere artık selam bile vermiyorum sıktılar.

onlar ıssız adamsa ben de ıssız kadınım. sanki biz çok meraklıydık heriflere peh.

Bana da gına geldi bu iğrenç tiplerden. Şurada orta parmak emojisi yok ki duygularımı tam izah edeyim. :)

yatağa atana kadar evlenmeyi istiyor numarası yapmıştır bu kadar da saf olmayın.

ya o son cümleye kadar çok iyi gidiyordu eheuheıeheheıalskşskaiakdşsj

serseri olanlar efendi olunca tatlı geliyolar bana ama kanmıyorum tabi. kanmasam da yine de insanın içinde ukte kalmıyor değil yalan yok.

bi de narsist heriflerden çok bıktım ben. beni geri bırakmaya çalışacak adam istemiyorum bana destek versin istiyorum. çünkü ben sadece ilişki ile mutlu olabilen bi kadın değilim benim beynimi de kullanmam lazım ne bileyim fit de olmam lazım sosyal de olmam lazım beni geri bırakırsa mutlaka mutsuz olur ilişkimi sabote ederim. sonuncudan sonra afedersin hala g.tümü toplayamadım. toplayıp sonra efendi adam arıcam inş kalmış olursa bakıcaz

yalnız benim ağzım bozuk değildir ama kk da çok bozdum noktalı falan da olsa ama başka türlü ifade edilmiyor bazı şeyler özür pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…