• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz eş

Canım çok sağol.Sizin işsizlik döneminiz ne kadar sürdü?Bazıları ben 3 yıl işsiz kaldım diyor ben bu kadar uzun bir süreden korkuyorum.Bu süre belki yeni mezun olanlar için olabilirde ama ev geçindirmesi gereken birinin işsizlik süresinin bu kadar uzaması...

2 yıla yakın sürdü, ama astık asmalıydık es olmak bu değilmi işi varken para getirirken iyide olumsuzluklar olunca o adamada yazık değilmi, o da insan öyle bak konuya ve senin sevdiğin insan düzelecektir merak etme umarım cabuk toparlanırsınız

2 yıla yakın sürdü, ama astık asmalıydık es olmak bu değilmi işi varken para getirirken iyide olumsuzluklar olunca o adamada yazık değilmi, o da insan öyle bak konuya ve senin sevdiğin insan düzelecektir merak etme umarım cabuk toparlanırsınız
Allah razı olsun canım.Sağolasın güzel dileklerin için.Sizinde işleriniz yolunda gider bir daha işsizlik sıkıntısını hiç yaşamazsınız inşallah.

kendim de iş aramayı denerdim sanırım ....

eşinin iş bulması uzun sürse bile hiçbir işten gocunmayıp sizde iş bakın bence

Back
X