işsiz öğretmenler burayaaaaa !!!!!!

aytenn_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
130
36
48
ooofff kontenjanlar açıklandı moralim de sıfır oldu. atanacağıma kesin gözüyle bakarken şimdi atanamayacağıma inanamıyorum (((((((

Umutsuz olmayın öğretmenim.Her insanın bir yerde kısmeti vardır bu sefer olmadıysa vardır bir hayır.Allah daha iyi kapılar açar elbet.Sanırım hamilesiniz stres yapmayın bebeğinizi de üzmeyin sonra

Son düzenleme:
Umutsuz olmayın öğretmenim.Her insanın bir yerde kısmeti vardır bu sefer olmadıysa vardır bir hayır.Allah daha iyi kapılar açar elbet.Sanırım hamilesiniz stres yapmayın bebeğinizi de üzmeyin sonra

tabiki vardır bir hayır ben de öyle düşünüyorum ama ama bir anda kontenjanı bu kadar aşağı çekerlerse insan da üzümüyor değil.evet hamileyim ve çocuğuma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum çalışamazsam biraz zor bu durum canımı herşeyden daha çok sıkıyor((

hocam branşınız ne?Allah yardımcınız olsun..sizi çok iyi anlıyorum

40 bin kişi alıyorlar. (tabi çoğu din kül. ihl meslek ve ing. öğrt.)
ama diğer alımlar da güzel sanki bu sene?
sizin branş nedir?

ben yıllar önce vazgeçtim kpss den devletten tatminkar maaştan özel sektörde sürünüyorum 4 yıldır

Bizim branştan 1 kişi bile alınmıyor.0 yani.
Küçük yerde yaşıyorum,özel sektör yok denecek kadar az.Ya torpille ya da ne iş olursa yaparımla olur ancak.
92 alıp atanamayacak olanlar var bizim branşlarda.Yani çok çalışsan da yüksek puanlar alsan da olmuyor işte.

Biri işsiz öğretmen mi dedi?
Buyrun benim

Ben de kpssden iyi bi puan almama rağmen verilen kontenjanla sükutu hayale uğradım.Daha da sınava gireni....
Hadi bi de iş ara te Allah'ımmm

fransızca mı?
çok sinir oldum ben de kontenjanı "göremeyince"

Bende varım. sahi biz öğretmendik dimi.

Halbuki yıllar oldu duymadım öğretmenim kelimesini.son 4 yılım bu kelimeyi duymak için kpss ile geçti. Varsın yıllar geçsin gücüm tükenene kadar savaşacağım. Olur yada olmaz pes etmek gücüme gidiyor. Her sene bu son diyorum artık girmem olmuyor olmuyor...

sizin branş ne hocam ?

Biri işsiz öğretmen mi dedi?
Buyrun benim

Ben de kpssden iyi bi puan almama rağmen verilen kontenjanla sükutu hayale uğradım.Daha da sınava gireni....
Hadi bi de iş ara te Allah'ımmm

sizin branş ne hocam ? kontenjan dağılımı bu sene çok değişmiş anlamadım bu alan sınavı yüzünden sanırım ama gecen sene bizden 4100 alım yaptılar bir anda 1789a düşürdüler bu nasıl mantık anlamadım. şubat ataması yapacaklarmış da falan da filan ....

olmuyor tabi umut hep bi umut acaba bu sefer olur mu umudu ama her sene daha berbat her yıl bişey çıkarıyorlar. bu seneki sınav mesela!!!!

felsefe benim branşım 300 alım olsa oynaya oynaya gidiyodum namıssızlar 144 almış vay arkadaş.Sizin branş neydi?

ben de özelde çalışan bir öğretmenim..branşım ingilizce. bizdeki alım iyi ama malesef çalışmadan girdiğim için sınava puanım yetersiz.geçen yıl böyle bir alım olsaydı atanmıştım belki de ama düşünmek istemiyorum.her şeyde vardır bir hayır demek gerekiyor..ne zaman ne yapacakları hiç belli değil bunların,bir bakıyorsun bir sene az alırken bir sene çok alıyorlar.ellerinde oyuncak olduk iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…