Umutsuz olmayın öğretmenim.Her insanın bir yerde kısmeti vardır bu sefer olmadıysa vardır bir hayır.Allah daha iyi kapılar açar elbet.Sanırım hamilesiniz stres yapmayın bebeğinizi de üzmeyin sonra
Bizim branştan 1 kişi bile alınmıyor.0 yani.
Küçük yerde yaşıyorum,özel sektör yok denecek kadar az.Ya torpille ya da ne iş olursa yaparımla olur ancak.
92 alıp atanamayacak olanlar var bizim branşlarda.Yani çok çalışsan da yüksek puanlar alsan da olmuyor işte.
hocam branşınız ne?Allah yardımcınız olsun..sizi çok iyi anlıyorum
ben yıllar önce vazgeçtim kpss den devletten tatminkar maaştanözel sektörde sürünüyorum 4 yıldır
Bizim branştan 1 kişi bile alınmıyor.0 yani.
Küçük yerde yaşıyorum,özel sektör yok denecek kadar az.Ya torpille ya da ne iş olursa yaparımla olur ancak.
92 alıp atanamayacak olanlar var bizim branşlarda.Yani çok çalışsan da yüksek puanlar alsan da olmuyor işte.
Biri işsiz öğretmen mi dedi?
Buyrun benim
Ben de kpssden iyi bi puan almama rağmen verilen kontenjanla sükutu hayale uğradım.Daha da sınava gireni....
Hadi bi de iş ara te Allah'ımmm
Bende varım. sahi biz öğretmendik dimi.
Halbuki yıllar oldu duymadım öğretmenim kelimesini.son 4 yılım bu kelimeyi duymak için kpss ile geçti. Varsın yıllar geçsin gücüm tükenene kadar savaşacağım. Olur yada olmaz pes etmek gücüme gidiyor. Her sene bu son diyorum artık girmem olmuyor olmuyor...
sizin branş ne hocam ? kontenjan dağılımı bu sene çok değişmiş anlamadım bu alan sınavı yüzünden sanırım ama gecen sene bizden 4100 alım yaptılar bir anda 1789a düşürdüler bu nasıl mantık anlamadım. şubat ataması yapacaklarmış da falan da filan ....
okul öncesi öğretmenliğiherkesin çalışma adını yaz çık atanırsın dedikleri bölüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?