İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

çok yıpranırsın.......evlilikten sonra altınlarını verdin diyelim......gelecekteki borçlarını neyinle ödemeyi düşünüyorsun......bu forumda gelinin altınları için evlenen damat müsvettelerini gördü bu gözler

Bu erkekler cok sey istiyor artik. Ama onlar bizim yarimiz kadar olamiyormus gibiler sogudum valla bunlardan
Allah sizede sifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendeki mantikta koca olsun camurdan olsun mu. Lutfen tamamini okuyun boyle on yargili seylerle gelmeyin. Koca olsun camurdan olsun desydim size sormazdim. Varki arada kaldigim bisey ondan soruyorum . !

Eşiminde kendı ısıydı dedgın gbıydı borcuda coktu tembellıgıde vardı sana ıdda edıyorum zamanla o borcta tembellıgıde çoğalacak artık ile bıle gıtmeyecek dukkan kapanacak Benım oyle oldu. Suan boşanıyorum
Kendıne yazık etme 26 yasında dul kaldım bırbırımızı cok sevdık halada bıtmıs degıl ama bıtıyor boyle olmak zorunda yerınde olsam asla ve asla tıcaret yapan tembel borcu olan umarsız adamla evlenme bnden sana tavsıye

Uzuludum . Sanirim benimde olcagi oydu.

Ya iyiligine cok iyi gercekten ama bu huyuda gercekten insanda en kotusu. Ve siz daha iyi biliyosunuz.
Beni neysede ins sizinkine gece nur inerde duzelir yuvaniz dagilmaz .

Ben duzelsın dıye cok ugrastım asla duzelmıyor artıyor 1 yıldır ayrıyız zaten sadce resmıyette bıtmesını beklıyoruz avukatta suan:)umarım ıcımden tamamen sılebılırım bıgun..
Sende ıyı dusun bosanıp baba evıne donmek cok berbat bısı

Ah bu kalpteki sevgi olmasa bunlar basimiza gelmicek ti :/

Inss hakkinizda hayirlisi olur. Allah yardimciniz olsun.

Ya boyle oldugunu bilsem zaten hic baslamazdim...

Su tembelligi olmasa 4/3 luk biri. Ama bu tembelligi ve kafasizligi onu 4/0 lik yapiyor

İşsizliğe takılmadım,olabilir arar bulur eğer "çalışkan" bir adamsa..
Ama söz konusu tembellikse çok zor..
Yazık etme kendine..

şu nafaka olayını da bir avukata sor.....sonra başını taşlara vurmayasın......

İşsizliğe takılmadım,olabilir arar bulur eğer "çalışkan" bir adamsa..
Ama söz konusu tembellikse çok zor..
Yazık etme kendine..

Ya sacma sapan buluyo . Hic faydasiz yani . Oma gore cok calisio cabalio bana gore bos calisio bos cabalio. Cunki borc hep ayni.

Yok bende iyiden iyiye dusunuyodum nasi olcak bu is diye..

Zor zamanimda manevi destegi cok
Ama kendine maddesel destegi yok. Kendimide gectim ..

Yorumlari okumadim ama bi gelecek kutmak cocuk sahibi olmak aile olmak icin sorumluluk gerekir.bana gore zorrr...

Bu konuyu ben acmisim farzet ve kendi gorusunu soyle bakalim sen olsan ne derdin :) henuz bekarken bukadar borca batacak ve kapatmak icin hicbirsey yapmayacak ve sen evlenilirmi diye soracaksin kusura bakma ama cesaretine şapka çikarilir.tabikide evlenilmez aklinin ucundan bile gecirilmez.issiz olmak biyere kadar is arar bulur ama tembellik bi erkek icin cook kotu .sayet birgun boşanmak istiyorum cok mutsuzum v.s konusu acmak istemiyorsan aslaaa :)

ne tür bir cilt problemi bu kadar sizi üzecek..Kusura bakmaın ama ayarınızda uyarınızda bulun.Evlenince iş böyle olmuyor malesef

Sizin durum baya karışıkmış o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…